تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 19 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 188

نام تاپيک: به نظر شما چرا تو ایران قانون کپی رایت تصویب نمیشه؟؟!!!!

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

اقا مشکل ما ایرانی ها اینه که فقط حرف میزنیم ولی حتی خودمونم بهش عمل نمی کنیم میگیم حالا من یک نفر اگه تنها عمل کنم که فایده ای نداره بعد خودمون میریم برنامه ی ایرانی رو رایت میکنیم
    ای بابا ما تا وقتی زور بالا سرمون نباشه هیچ کاری رو نمیکنیم.
    حتی خوده منم همین طورم نرم افزار های ایرانی و بازی ها رو رایت میکنم.
    ولی وقتی این قانون رعایت بشه دیگه جایی نیست که بخواد بازی رو کپی کنه بده دست منو تو.
    حد اقل برای محصولات داخلی.
    میریزن دره همرو تخته میکنن.
    اینا هم که دیگه تو در تخته کردن استادن.
    Last edited by Paradise_human; 07-07-2008 at 00:19.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

عجب تاپیکی

دوست عزیز کم گرونی هست شما ببین میتونی این سی دی های رایتی رو هم گرون کنی؟

اصلا تو ایران سی دی اورجینال پیدا میشه که حق کپی رایت روش اعمال بشه؟

همه یه شرکت زدن از اینترنت دانلود میکنند یه کرک میزارن میگن این سی دی اورجینال هست کپی نکنید.کجاش اورجینال هست؟یا همین فیلم ها هر کی یه شرکت ثبت میکنه فیلم ها رو کپی میکنه کاغذ روش میچسبونه میگه اینم از سی دی ارژینال.

وقتی کارکنان سینما و دست اندر کاران ارشاد به فیلم ساز خیانت میکنند و قبل از اکران فیلم در سینما ، فیلم رو دست مردم میبینیم!یعنی یکی این وسط که همه کارست یه پول قلمبه میگیره فیلم میده بیرون!

وقتی خود دولت بدون اجازه فیلم و بازیهای فوتبال رو از آنتن ضبط میکنه آرمشون پاک میکنه ، تو تلوزیون پخش میکنه دیگه حق کپی رایت چی معنی داره؟

3. این کاربر از yasser1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

من معتقدم که ما فعلا شرایط اجرای قانون کپی رایت رو نداریم حتی چند وقت پیش بحثش تو مجلس هم مطرح شد ولی بنا به دلایلی اون بحث متوقف شد و دیگه ادامه پیدا نکرد.

در مورد اون دوستمون هم که می گه دولت بدون اجازه بازی های فوتبال رو پخش می کنه باید بگم که چون ما در ایران تلویزویون خصوصی نداریم پس دولت مجبوره این کارو بکنه چون بالاخره با این پولی که صدا و سیما می گیره باید یه خدماتی به مردم بده.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

عجب تاپیکی

دوست عزیز کم گرونی هست شما ببین میتونی این سی دی های رایتی رو هم گرون کنی؟

اصلا تو ایران سی دی اورجینال پیدا میشه که حق کپی رایت روش اعمال بشه؟

همه یه شرکت زدن از اینترنت دانلود میکنند یه کرک میزارن میگن این سی دی اورجینال هست کپی نکنید.کجاش اورجینال هست؟یا همین فیلم ها هر کی یه شرکت ثبت میکنه فیلم ها رو کپی میکنه کاغذ روش میچسبونه میگه اینم از سی دی ارژینال.

وقتی کارکنان سینما و دست اندر کاران ارشاد به فیلم ساز خیانت میکنند و قبل از اکران فیلم در سینما ، فیلم رو دست مردم میبینیم!یعنی یکی این وسط که همه کارست یه پول قلمبه میگیره فیلم میده بیرون!

وقتی خود دولت بدون اجازه فیلم و بازیهای فوتبال رو از آنتن ضبط میکنه آرمشون پاک میکنه ، تو تلوزیون پخش میکنه دیگه حق کپی رایت چی معنی داره؟
    حرف حساب جواب نداره!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

میدونید به هر کی میگم میخوام کامپیوتر نرم افزار بخونم چی جوابمو میده؟!!!!
    میگه میخوای بخونی چه کار کنی؟!!!
    می خوای مغازه بندازی؟؟
    توجه میکنید؟؟
    می خوای مغازه بندازی؟؟
    اینه بدبختی ما که یه مهندس کامپیوتر تو کشور ما اصلا نمیدونه می خواد چه کار بکنه!!!!!
    تازه فرهنگ مردم و توجه دارید؟؟؟
    اصلا نمیدونن مهندس کامپیوتر کارش چیه!!!!!
    از بسکی بازی و نرم افزار توپ توی این کشور ساخته شده!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

آخه اینا همه درست.
    هر کی هر حرفی زده درست.
    ولی شما دوست ندارید یه بازی توپ تو کشور ساخته بشه؟؟؟!!!!
    شما دوست ندارید اسم جوونای ایرانی تو صنعت رایانه سر افراز بشه؟!!
    قبلا هم گفتم یه مهندس کامپیوتر فردا تو این مملکت چه کار می خواد بکنه!!!!
    بیاد بازی یا نرم افزار بسازه با هزار خرج و بدبختی التماس از اونو التماس از اینو بدون سرمایه گذار آخرش یکی بیاد رایتش کنه 1000 تومن.
    آخه این انصافه!!!!!!
    حداقل یه فکری به حال این داخلی ها بکنن!!!!!خارجی ها به درک!!!!
    یکی بهم میگفت تا پرنس مونده کسی میاد لطف علی خان زند بازی کنه!!!!
    منم بهش جواب دادم گفتم من اولا گفتم اگر بازی تو سطح بازی های خارجی باشه این 1
    دوما میدونی سره همون لطف علی خان زند چه قدر هزینه شده به خدا 10 میلیونم خرج نکردن!!!
    20 نفر سازنده نداشته!!!!
    اما پرنش حداقل خدا هزار یا شاید هم میلیون ها دلار سرمایه گزاری داشته!!!!!
    بعد با چندصد کارمند.
    به نظر شما اگه این سرمایه در اختیار این گروه ها قرار بگیره به نظرت چه بازیی میسازن؟؟؟
    به خدا بازیی میسازن که پرنسو بخوره!!!!
    فقط سرمایه گزار تو ایران پیدا نمیشه.
    چون میدونه بازی که بیاد بیرون مغازه دار میاد رایتش میکنه 2 تومن میده دست ملت.
    اینه مشکل ما نبود سرمایه گزار و تا وقتی سرمایه گزار احساس امنیت نکنه سرمایه گزاری نمیکنه!!!!
    و این امنیت فقط با کپی رایت به وجود میاد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست من این بازم برمی گرده به فرهنگ خودمون . تا حالا فکر کردی چرا ارزش پول ایران در بازارهای جهانی کمه ؟!؟ این به سطح در آمد ما ربطی نداره حقوق ماهانه 300000 تومن : امریکا 300000 دلار چقدر میشه ؟؟!!!
    پس ما درامدمون خیلی خوبه حتی بیشتر از امریکا و امثالهم و شاید پر درامدترین مردمان جهان !!! ولی اقتصاد کشورمون به طور اساسی مشکل داره .در ضمن اگه کپی رایت در ایران رعایت بشه خیلی از مشکلات اقتصادی ایران حل میشه همچنین من خودم از سال 74 تا حالا هر گیمی به ایران اومده خریدم و یه ارشیو خیلی کامل و ارزشمند دارم که همیشه بیش از 99% شون برام بی استفاده بوده.یعنی من هم چیزی که لازم دارم میخرم و هم چیزی که لازم ندارم ولی اگه کپی رایت رعایت بشه فقط اون چیزایی که لازم دارم رو میخرم و این به نفع خود من هست . پس لازم نیست همه درامدمو بدم گیم یا نرم افزار بخرم.اگه ایران کپی رایت رو رعایت کنه و همچینین خیلی چیزای دیگه رو ارزش پولش بیشتر میشه در نتیجه هر گیمی رو شما شاید با 10 هزار تومن هم بتونین بخرین اونم اوریجینال!!!
    اول اینکه قانون کپی رایت مختص بازی و نرم افزار و فیلم نمی شه و اگه این قانون بخواد اجرا بشه خیلی ها ضرر می کنن خیلی ها که کارشون به فیلم و بازی و نرم افزارو کتاب ربطی نداره البته به خاطر فضای سایت نمی شه بحثو بیشتر از این باز کرد ولی درمورد تولید داخلی باهاتون موافقم
    یکم برم بالای منبر:
    ببنید دوستان ایران داره به سمت جهانی شدن میره پس شک نکنید که وضعیت اقتصاد و نرخ تورم و ..... در 50 سال آینده نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه و اون زمانی که چنین قانون هایی اجرا میشن زمانی که سطح فرهنگ ارتقا پیدا کنه و ارزش پول حفظ بشه شما می دونید چرا گرایش جوونای ما به کامپیوتر زیاده؟منم نمیدونم!ولی به نظر من وقتی قیمت یک cd با قیمت یک مثقال ت ر ی ا ک یکی بشه مشکلات زیادی به وجود میاد!(از اون حرفا بود ها!)
    خلاصه همینه که هست ....تا منم از منبر پایین بیام یه صلوات بفرستید!
    و در آخر دوست عزیز نمی دونم این اعداد رو از کجا آوردی ولی اگه بدونی با شاخص واقعی چقدر فاصله دارن دیگه تو این تاپیک نمی اومدی!(منم دیگه نمیام)ولی لیست آرشیو بازی هاتو میدی با هم share کنیم؟؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

علتش فقط ارزش پایین پول ایران تو بازارهای جهانیه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اونا مارو تحریم میکنن ما هم این چیزا رو تحریم میکنیم!
    بازی ایرانی رو باید فرهنگش راه بیفته مردم نسخه ی اصلی رو بخرن که جدیدا داره میشه همچین چیزی
    دلیل هم زیاد داره یکیش درامد کشور های شرقی نسبت به غربی هاست مثلا تو چین ویستا میخری 1 دلار!!! ولی ما چند هزاری میدیم ....

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به چند دلیل:
    اول پوله قیمت واقعی نرم افزارها رو نداریم تازه داشته باشیم هم نمیدیم
    دوم به علت تحریم خیلی از نرم افزارها به صورت قانونی وارد ایران نمیشن
    .
    .
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •