یاسین گرامی نمیشه تقی به توقی میخوره مدیر عوض کرد . نمیشه هم به این راحتی برای یک محیط چند تا مدیر گذاشت . دشواری های خودش رو داره این کار . به احترام همدیگه کمی برای مشکلات به همدیگه فرصت بدیم . خود من در طول ماه گذشته غیر فعال بودم تقریبا ( بخاطر قطع تلفن خونه ) عرض کردم که همه ممکنه دچار مشکل بشن از جمله مدیران . صبوری کنید لطفا . در کنار اینکه مدیر شدن در پی سی راحت نیست و از توی جیبمون هم ما مدیر پیدا نمیکنیم . خیلی دوست داریم برای همه انجمن ها مدیر وجود داشته باشه . اما کاربر جامع الشرایط برای مدیریت گاهی پیدا نمیشه . منظور از بیشتر کردن مشکلات ایجاد تشنج هست . نه مطرح کردن .
وحید گرامی بنده فرق انتقاد رو با تخریب میفهمم . شما نقد نمیکنید . چند روز پیش عرض کردم که روندی که در پیش گرفتید رو مد نظر دارم .
مطرح کردن مشکلات کمکه و ممنون . دقت میفرمایید که همیشه میگیم مشکلات رو گزارش بدید . این یعنی درخواست کمک به تیم اجرایی فروم . اما . میفهمیم . فرق . ها . رو .
تکمله :
بارها عرض کردم :
اینجا فرومه نه چت . تفاوت در واکنش سریع بودن چته . فروم اینگونه نیست .
بار ها گفتم :
که اگر با مشکلی مواجه شدید از برخورد خود داری کنید و موضوع رو گزارش بدید .
وقتی دوستان فروم رو به میدان جنگ بدل میکنند مدیر با همه مجبور به برخورده .
موضوعی هم که درباره بن ها اتفاق افتاد در زمان دربی بی توجهی شدید بود به چارچوب ها که من چاره رو در برخورد تند دیدم . همیشه پاک کردن پست ها یا اخطار دادن درمان نبوده .

اما یک کم که زمان گذشت...دیدم باید هرساعت آنلاین باشم...وباسلیقه های جورواجور سروکله بزنم....آخرسرهم یک چیزی به کاربرها بدهکار می شدم...که چرافلان وچرابیسار...این بودکه از ادمین سایت خواستم منوبه یک کاربرعادی تغییربده ...خیلی حال میده که سوپرمدیرباشی....اما فکر بعدش روهم باید کرد...gif)
.gif)
.gif)