اگه این بازی برگزار شد من اسممو عوض میکنم. حالا می بینید.
بله
خير
اگه این بازی برگزار شد من اسممو عوض میکنم. حالا می بینید.
در سالگرد ورود افشین قطبی به پرسپولیس:... و باز هم سلام افشین!
تورج عاطف/خبرگزاری پارس فوتبال
زمان چه آسان گذشت... یک سال پیش بود که همه شهر در این شایعه غرق بو دیم که افشین قطبی همان مر بی ایرانی تبار تیم ملی آمر یکا و کره جنو بی و دستیار گاس هیدینگ افسانه ای و اددو کات ر و یائی و تیم ور بیک معر وف سکان هدایت تیم محبوب پر سپو لیس را خو اهد گر فت. هیچکس شناخت خو بی از او نداشت و تنها مطمئن بو دیم که از دانش فنی بالائی بر خور دار است اما حضو ر او در ایران به یک بار ه جلو ه های دیگر از او را به فو تبالمان هدیه کرد. افشین با اد بیات گفتاری خاص خو د و با سیمای جذاب و نتایج خو بی که با ارتش سر خ می گر فت به یک بار ه ملقب به عناو ین مختلفی شد که " امپر اطور" لقب اصلی او و القابی چو ن " جنتلمن " از دیگر القاب او بو د. تیم پرسپو لیس به همراه افشین قطبی رو ز های سخت و خو شی را گذراند و سر انجام به یک بار ه در روز های آخر ار دیبهشت در یک ر و ز پر شکو ه ار تش سرخ را به او ج فتو حات ر سید. پرسپو لیس قهر مان ایران شد. رو زی که پر سپو لیس قهر مان ایران شد. همه خو شحال بو د ند. امید در تمامی شهر عاشقان سر خ پیچید. پر سپولیس این بار می تو اند قهر مانی را حفظ نماید .اما به یک بار ه امپراطو ر عاشقان را تنها گذاشت او اعلام کر د تیمش را بعلت کمبو د امکانات بر ای تبدیل به تیم بین المللی شد ن ترک می کند و از سو ی دیگر مشکلات خانوادگی دارد !
... و این گو نه بو د که پر سپو لیس نز دیک به به یک و نیم ماه بی سر مربی شد و مر دان ز یادی از جمله مدیر عامل محبوبش حبیب کاشانی را از دست داد و حالا بعد از تغییرات بسیار باز امپراطو ر به تهران می آید و از این ر و می خو اهیم بار دیگر به او بنا بر رسم یک آئین ایرانی خوش آمد بگو ئیم. به افشین قطبی خوش آمد می گو ئیم نه بخاطر این که مهمان ما است.. نه!... از این نظر می خو اهیم به او خوش آمد بگو ئیم که او این بار حس کند میزبان است و دیگر مهمانی ای در کار نیست که آسان چمدانها را ببندد و بر و د و از این ر و می خو اهیم به یاد آورد:
1/ این بار او امپراطور است .حفظ امپراطوری مهمتر از امپراطور شدن است. از این ر و می خو اهیم که با کلیه شر ایطی که خواستار آن است کار کند. سال گذ شته او کمکهای همراه نداشت اما این بار با یک بر زیلی و دو کاپیتان پر افتخار و پر آوازه تیم ملی و پر سپو لیس نظیر پیر و انی و عابد ز اده کار می کند .پیروانی بسیار خوش آواز ه و با دانش تر ازاستیلی است.عابدزاده هم فاصله ای آشکار با عزیزیان دارد و کماسی پیر مرد آکاد میک و عاشقی است که به هیچ عنو ان دخلی به مرزبان ندار د که هیچ کس نمی داند او را چه کسی انتخاب کر د و حدو د اختیاراتش را به او گفته بو د. از این ر و افشین تیم یک دستی دارد پس باید کاریز ما و قدرت مدیر یتی چو ن هفته های آخر لیگ داشته باشد. داستانهای سال گذ شته قطبی – استیلی نباید تکرار شود.
2/قطبی باز یکنانش را خو د انتخاب می کند پر سپو لیس هنو ز سهمیه های لیگ بر تری می تو اند داشته باشد.قطبی هنو ز می تو اند کاستیها را بپو شاند و از این ر و نباید چو ن پارسال دست به دامان امثال بهاد ر عبدی و....شو د و یا این که بازیکنانی چو ن جرج آراندا را بگیر د که هیچکس نمی داند چگونه قاپ دل قطبی را دز دیده است. او می تو اند باز یکنانی که او را قبو ل دار ند انتخاب کند و از این ر و باید داستان شیث و مامانی بر ای او تکرار نشود و این گو نه نباشد که تیم بدون دفاع چپ باشد و....
3/ قطبی می تو اند در طی این دو سال قرار داد خو د در 2 لیگ بر تر و2 جام حذ فی و 2 قهر مانی لیگ باشگاههای آسیا رقابت کند. قطبی باید آنقدر قابلیتهای خو د را نشان دهد که دیگر چو ن امسال اسیر دلالان اماراتی و قطری نشو د .قطبی می تو اند با تیم پر سپو لیس به جایگاهی برسد که همه باشگاههای بزر گ آسیا و دنیا بعد از دو سال مر بیگری او صف بکشند. این فر صت را عاشقان پر سپو لیس در اختیار او قرار داده اند. افشین قطبی دید که قلب شیر را عاشقان ارتش سرخ داشتند که در این یک ماه هزاران درد کشید ند تا او را دو باره بیاو ر ند .قطبی باید قدر این عشق را بداند و از این همه عشق و احساسات بهره گیرد.
پی نوشت: قطبی اکنون دوباره آمده است .قدری از او دلگیریم بخاطر این که همه ما و از جمله خو دش را با آن تر ک ناگهانی پرسپولیس از جشنهای قهر مانی محر و م کر د. پر سپو لیسیها از فر دای قهر مانی لحظه ای آرامش نداشتند و نگران بو د ند .ستاره هائی که اسمشان را در فصل نقل و انتقال بر ای پوشیدن پیراهن تیم سر خ آمد چندان آنها را به اندازه بازگشت قطبی خو شحال نکر د .آری صید قطبی بر ای طر فدار ان پر سپو لیس از همه شیرینتر بو د. امید دار یم که این ستار ه سرخها سالها بر ای پر سپو لیس قهر مانی بیاو ر د و دامنه امپراطوریهایش افز و ن شو د.
پس باز هم همانند سال گذشته می گوییم: " سلام افشین "
اونوقت چی میزاری اسمتو؟؟؟!!!![]()
خیلی مطلب باحال و باحسی بود
دمت گرم من که کلی حال کردم
ایول داری داداش
دستت درد نکنه
همه بدونند که امپراتور برگشته که خیلی چیزها را ثابت کنه
قلعه نویی و اس تق لالی ها منتظر باشید
سکینه خوبه؟
بهشم میاد![]()
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي سرمربي فصل پيش و آتي تيم فوتبال پرسپوليس كه بامداد شنبه (امروز) وارد تهران شد، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: از حضور دوباره در تيم پرسپوليس شوكه شدم؛ البته خوشحالم دوباره به وطنم و به تيمي برگشتم كه سال گذشته نشان داد دل شير دارد و توانست به شايستگي قهرمان ليگ برتر شود.
وي افزود: من كارهاي زيادي در پرسپوليس دارم و آمدهام كه تمام تلاش و وجدانم را براي موفقيت دوباره پرسپوليس بگذارم. ميخواهم اين تيم را با كمك همكاران و تلاش بازيكنان قهرمان آسيا كنم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه وقتي معتقد بوده پرسپوليس ابزار كافي براي قهرماني در آسيا ندارد، پس چرا دوباره به اين تيم بازگشت، گفت: جلسات زيادي با مسوولان باشگاه پرسپوليس داشتم؛ همچنين عليآبادي در تماس تلفني به من گفت سازمان تربيت بدني تمام امكانات و ابزار لازم را براي موفقيت پرسپوليس فراهم ميكند، ضمن اينكه افرادي در كنار تيم اضافه شدند كه تمام تلاش خود را براي قهرمان تيم در آسيا و همچنين ليگ برتر به كار بستند.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه تصور ميكند مديريت كاشاني (مديرعامل سابق پرسپوليس) و مصطفوي (مديرعامل فعلي) چه تفاوتي با هم داشته باشد، تصريح كرد: كاشاني، برادر و دوست بسيار صميمي من است؛ او اولين فرد در ايران بود كه من را درك كرد. خيليها علت جداييام از پرسپوليس را مشكلات با كاشاني ميدانستند كه اين دروغ است. او را بسيار دوست دارم و حتي پيش از حضور در ايران با او صحبت كردم. هر دو از ملاقات دوباره خوشحال هستيم و بدون شك براي ادامه كار در پرسپوليس از او كمك زيادي ميگيرم.
وي افزود: البته فكر ميكنم مصطفوي هم يكي از پرتجربهترينهاي فوتبال ايران باشد. اميدوارم با كار كردن در كنار او، نكات زيادي ياد بگيرم.
قطبي هيچ صحبتي درباره وضعيت بازيكنان فعلي و آينده پرسپوليس نكرد و در اين باره تنها گفت: فعلا درباره وضعيت بازيكنان هيچ صحبتي نميكنم تا در آينده اين مساله را بررسي كنم.
سرمربي پرسپوليس همچنين درباره دستيار اول برزيلياش، خاطرنشان كرد: مربي برزيلي كه قرار است به پرسپوليس بيايد، از دوستان خوب و قديميام است. ما تاكنون همكاري زيادي با هم داشتيم و اميدوارم با كمك او، پيرواني و ديگر مربيان كادر فني، پرسپوليس به موفقيتهاي بزرگي دست يابد.
در رقابتهاي مرحلهي نهايي مقدماتي جام جهاني به سايت فدراسيون گفت: به غير از عربستان و امارات که سيستم بازي اين تيم ها براي ما مشخص است، براي بازي با کره شمالي و جنوبي هم در نظر داريم که در حين برگزاري مسابقات مقدماتي، با ژاپن ديداري داشته باشيم، چون روش بازي آنها نزديک به کره است که اين امر به سرمربي تيم ملي براي هدف گذاري کمک خواهد کرد.
وي ادامه داد: چنانچه فعاليتهاي ما دچار وقفه و ناملايمتها نشود، اميدواريم در 5 رده به جام جهاني راه پيدا كنيم، که در طول تاريخ 70 ساله فدراسيون استثنايي است. در بخش تيم ملي برنامه ريزي به گونه اي است که ديدارهاي تدارکاتي و مسابقات دوستانه با صلاحديد کميته تيم هاي ملي و تاييد رييس فدراسيون به گونه اي برنامه ريزي شود که تيم چه از لحاظ برنامه ريزي و چه پشتيباني نسبت به گذشته برتري داشته باشد و قاعدتا "دايي" سرمربي تيم ملي در اين خصوص احساس کمبودي ندارد.
نبي تصريح كرد: ما براي نتيجه گيري بايد نسبتهايي را داشته باشيم که اين نسبتها ما را به نتيجه گيري بهتر نزديک مي کند. از جمله روشهايي که ميتوان تيم ملي و روش آن را در امروز و گذشته مورد ارزيابي قرار دهيم، جدا از نتيجه گيري در تيمهاي ملي، بررسي اتفاقهايي است كه منجر به نتيجهگيري شده است. براي مثال، مقايسه ترکيبي که باعث صعود ما به جام ج
هاني 1998 فرانسه شد، استخوان بندي تيم ملي که موفق به صعود به جام جهاني 2002 کره – ژاپن نشد و ترکيب تيم ملي که موفق به صعود به جام جهاني 2006 آلمان گرديد با تيم ملي فعلي که از مرحله سوم به مرحله چهارم مقدماتي 2010 افريقاي جنوبي صعود کرده است، يکي از اين راههاست.
وي ادامه داد: در 10 سال گذشته ترکيب تيم ملي ثابت بوده و تقريبا از بازيکنان ثابتي تشکيل مي شد که به لحاظ عددي از 11 تا 14 را شامل مي شدند. يعني به طور متوسط ترکيب 14 نفر ثابتي را در 10 سال گذشته داشتيم که اين ترکيب ثابت باعث شده بود تيم ملي به لحاظ سني و متوسط سني به جاي اينکه جوانتر شود پيرتر شود، در حالي که با برنامه هايي که دايي ارائه داد و به تصويب کميته تيمهاي ملي رسيد به يکباره شاهد تيم ملي ديگري با نفرات جديدي هستيم و همچنين از بازيکنان قبلي هم آنهايي که در مرز آمادگي خوبي به سر مي برند به تيم دعوت شده اند که روز به روز بهتر مي شوند. البته کار بسيار سختي است و بايد قبول کنيم که اين تصميم گيري و حمايت از آن به نوبه خود قابل تقدير و تحسين است
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بنابر تصميم سازمان ليگ برتر ديدار سوپر جام فوتبال ايران بين تيمهاي پرسپوليس و استقلال در يكي از روزهاي هشتم يا نهم مرداد در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
ديدار سوپر جام هر ساله بين قهرمان ليگ برتر و قهرمان جام حذفي برگزار ميشود كه با توجه به قهرماني پرسپوليس و استقلال در اين دو جام، دو تيم در يكي از روزهاي هشتم يا نهم مرداد اين ديدار را برگزار خواهند كرد.
تصميم نهايي درباره انتخاب يكي از اين دو روز در جلسه بعدي هيات رييسه سازمان ليگ گرفته خواهد شد. ضمن آن كه هنوز شوراي تامين استان تهران موافقت كتبي خود را براي انجام ديدار سوپر جام اعلام نكرده است. با اين حال به گفتهي "عزيز محمدي" رييس سازمان ليگ، شوراي تامين مخالف برگزاري اين ديدار نخواهد بود.
از نكات جالب توجه قضاوت داور ايراني در اين ديدار خواهد بود. رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال به ايسنا گفت: موافقتهاي لازم براي قضاوت داور ايراني در اين بازي جلب شده و به طور قطع تيمي ايراني بازي پرسپوليس و استقلال را داوري خواهند كرد
به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان تیم تازه به لیگ برتر آمده پیام مشهد برای تقویت این تیم جهت حضور در هشتمین دوره مسابقات لیگ برتر تا به امروز با شش بازیکن به توافق رسیده اند و قراردادی داخلی با آنها به امضا رسانده اند.
ابراهیم شکوری و محسن ارزانی (سایپا)، مهدی هاشمی نسب (ابومسلم مشهد)، حسین کوشکی (استقلال تهران)، محسن زاهدی (مس کرمان) و سجاد امیدیان (شیرین فراز کرمانشاه) بازیکنانی هستند که با باشگاه پیام مشهد قراردادی داخلی به امضا رسانده و طی هفته جاری قرارداد خود را با این تیم رسما در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت می رسانند.
یکی دیگر از بازیکنان مورد نظر تیم فوتبال پیام مشهد، سعید لطفی است که با مسئولان این باشگاه مشهدی مذاکرات مثبتی داشته است. مدافع فصل گذشته تیم فوتبال استقلال تهران طی هفته جاری پاسخ نهایی را به مسئولان باشگاه پیام می دهد و در صورت توافق به جمع سبزپوشان مشهدی می پیوندد.
تیم فوتبال پیام طی هفته گذشته تمرینات خود را در تهران دنبال کرد و در پایان اردوی هفت روزه شب گذشته به مشهد بازگشت تا از فردا (شنبه) مراحل آماده سازی را در خانه دنبال کند.
خبر دیگر از تیم فوتبال پیام مشهد به اعمال تغییرات در کادر سرپرستی این تیم مربوط می شود. بنا به تصمیم مدیریت باشگاه پیام از این پس محمد حسین واقعی به عنوان سرپرست جانشین سلمانی در این تیم خواهد بود و سبزپوشان مشهدی را در فصل آتی همراهی خواهد کرد.
مرسی بابت خبر
فکر کنم حالا که استیلی نیستش تیم میتونه راحت تر به موفقیت فکر کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)