قبلا میگفتن OCZ خوبه اما چند روزه پیش که رفتم بازار پرسیدم میگفتن دیگه خوب نیست و corsair بهتره
حالا من کدوم رو بگیرم ؟ مجلات و سایت ها میگن OCZ خوبه ولی بازاریها میگن corsair و PNY خوبه !!!
قبلا میگفتن OCZ خوبه اما چند روزه پیش که رفتم بازار پرسیدم میگفتن دیگه خوب نیست و corsair بهتره
حالا من کدوم رو بگیرم ؟ مجلات و سایت ها میگن OCZ خوبه ولی بازاریها میگن corsair و PNY خوبه !!!
ممنون
راستی شما 3d کار هستین؟
نه نمیخوام فقط اور کنم یه رم میخوام که قیمتش زیاد نباشه ولی وقتی اونقد ضعیف نباشه که با اور کم بترکه!
اگه ocz اصل بتونی پیدا کنی خوبه ولی من خودم که ocz گرفتم با وجودیکه یکی از شرکتهای معروف اون رو وارد و گارانتی کرده، به نظر من میاد که اصل نیست
میشه بگید کدوم شرکت؟
کسی میدونه او سی زی اصل رو چه شرکتی گارانتی میکنه؟ یا چطور میشه شناساییش کرد؟
ممنونم
فکر کنم میشه گفت که OCZ تنها هم نباشه جزو تنها شرکت سازنده هایی هست که جنساش تقلبی ندارن حداقل تو ایران
گارانتیش هم انفورماتیک گستر هست
معمولا اگه یه جنسی زیاد فروخته بشه عده ای میان و تقلبیش رو میزنن و سود میکنن
بیچاره رمای OCZ هنوز تو بازار شناخته نشدن که فروش برن آخه
حالا اگه به جای Ocz یه رم Pny بخرم خوبه؟
بازاري ها معمولا جنس موجودشون رو ميگن خوبه اين سياست بازار هست ولي من خودم بازاريم برا خودم OCZ بستم مشكلي نداره و خيلي خوب كار ميكنه
گارانتيشم انفورماتيك گستر هست
دوستان سوال من سخته >؟؟؟
هاردهای وسترن دیجیتال ساخت کدام کشور هست ؟ و گارانتی کجا تهیه کنم ؟
به دو دليل ممكنه فروشنده ها بگن ocz خوب نيست.
1- اون جنس رو ندارن
2- (كه دليل واقعي همينه) يكي دو ساله كه كه ديگه فقط چيني هاش وارد ميشه-غير از يكي از مدلهاش كه فكر كنم مدل پلاتينيوم باشه- حتما ميدونيد كه هر شركتي كه مي خواد به جنسهاش گند بزنه ميده چين براش مونتاژ يا حتي توليد كنه.(البته توي چين جنس خوب هم پيدا ميشه ولي دركل نسبت به مالزي و كره و تايلند و ... كيفيتشون پايين تره)
به هيچ وجه!
pny جزو رمهاي درجه دو و سه ايه كه سازگار ارقام وارد ميكنه و اصلا كيفيت نداره و با بعضي از مادربورد ها خوب مچ نميشه.البته گرافيك هاي pny خيلي خوبه و حسابشون از رمهاي pny جداست.
له نظر من corsair xms2 DHX بگير. حرف نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)