کارت گرافیک Ati 4850 اومده؟قیمتش چنده؟؟

کارت گرافیک Ati 4850 اومده؟قیمتش چنده؟؟

گشتم نبود .................. نگرد نیست
.gif)

چه عيب داره حالا نه بده گرافيكت شده يك گيگبا سلام دوستان من يه مشكلي دارم كه كارتم از رمم هم استفاده ميكنه و 255 مگابايات از رم شير ميكنه من ميخوام اين حالتو غير فعال كنم چيكار كنم در شكل پايين ميتونيد ببينيد:
حالا براي قطع اين حالت بايد چيكار كنم؟
بيبن الان رم سيستمت چنده و اين 255 رو رزو كرده و رم سيستمت كم شده؟
راستي هيچ تستس انجام نداري رو كارت
Last edited by MicroSystem; 04-07-2008 at 11:21.

راستش تو این هفته قراره بیا د ولی برند و قیمتشو خدا میدونه (قیمت جهانیش $200-$180 حدودا)کارت گرافیک Ati 4850 اومده؟قیمتش چنده؟؟

حالا در هر صورت من واید نمیخوام.
لطفا یکی بگه تو رنج 300 چی خوبه؟!
لطفا...

کلآ واید واسه فیلم و بازی بهتره ..من خودم نمیخواستم به هیچ وجه واید بگیرم ولی الان که گرفتم پشیمون نیستم.gif)

سلام
من می خوام یه مونیتور بخرم crt- lcd مهم نیست اما گرافیست هستم و کیفیت و درست بودن رنگها برام خیلی مهمه - از لحاظ قیمت هم مشکل ندارم فقط یه مونیتور خوب میخوام - ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سامسونگ واید cw931 syncmaster رو بهم معرفی کردن - اما شنیدم که ال سی دی کلا واسه کار گرافیک خوب نیست
و در مورد نمایشگرهای اپل هم کمی اطلاعات میخوام . کسی قیمت 20" رو می دونه؟

8800GT با برند اسپارکل حدود 245 تومن
9600GSO بین 145 تا 180 تومن بستگی به برند و مقدار حافظه داره..
و ATI 4850 که از بقیه بهتره هنوز قیمتش مشخص نیست چون نیومده تو بازار..یه کم صبر کنی بهتره.gif)

نسل مونیتور غیر واید در حال منقزض شدن است و تا یک مدت دیگه اصلا مانیتور با نسبت 3 به 4 را پیدا نمیکن!!!! چون نه برای تولید کننده صرف داره ن برای مصرف کننده
.gif)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)