نه اين نهايتش نيست ممكن بيشتر بشه و حتي در بعضي از مواقع كمتر بشه
اطلاعاتي كه سيستم عامل نياز داره براي انجام وظايفش به صورت صفحه به صفحه روي رم قرار مي گيره بازم بستگي به كارت داره
اطلاعاتي كه سيستم عامل نياز داره براي انجام وظايفش به صورت صفحه به صفحه روي رم قرار مي گيره بازم بستگي به كارت داره
Last edited by shahab_blaster; 01-07-2008 at 07:41.
برای اینکه خیالت برای هر کاری راحت بشه باید یه رمی انتخاب کنی که برای هر کاری مناسب باشه. پس هم از نظر فرکانس، حافظه و تایمینگ باید موقعیت مناسبی داشته باشه.
پس شما باید 4 گیگ رم(2x2GB) با باس 1066 یا 800 اور شده و با تایمینگ 4 برای 800 و یا 5 برای 1066 بخرید.
مثلا می تونید corsair xms2 dhx 2x2GB با تایمینگ 4.4.4.12 بخرید که به نظر من بهترین گزینه است.
متاسفانه من مجبورم فقط رم OCZ انتخاب کنم و قیمت 1066 اونا هم که سر به فلک کشیده
فقط می خوام ببینم خود سیستم عامل با تمام قابلیت هاش که فعاله ماکزیمم رمی که مصرف میکنه چقدره ؟ تا بعد خودم میزان مصرف برنامه ها ی دیگه رو بهش اافه کنم ببینم که عاقلانس 4 گیگ بخرم یا اصلا اضافیه این کار
چرا مجبوری؟ دلیل خاصی داره؟
برای اینکه ببینی عاقلانه است که 4 گیگ بگیری یا نه نرم افزارهایی رو که با هاشون کار میکنی اجرا کن بعد ببین چقدر از رم استفاده میکنه. دیگه هم لازم نیست اینقدر بحث کنی و حی سوالاتو بپیچونی!
وقتتون بخیر
رم های ocz بهتر هستند یا سوپر تلنت ؟ چرا؟
دوستان امروز من رفتم که یه هارد وسترن یا هیتاچی 320 گیگ 16 مگ بخرم . پدرم در اومد و پیدا نکردم . همه پاساژ ایران و بازار رضا و ... گشتم اما نبود .
فقط مکستور بود و سامسونگ .
بعضیها هم از سامسونگ خیلی تعریف می کردن و می گفتن کره ایه و 3 سال گارانتی داره اما بقیه چینی هستن .
اما یه نفر که خودش سامسونگ داشت گفت که هیتاچی خیلی خوبه . حالا واقعا موندم که سامسونگ بگیرم یا باز هم بگردم دنبال وسترن و دیجیتال .
سلام
بهترین رمی که می تونم با 100 تومان بخزم چیه ؟ (ترجیحا 2 یا 4 گیگ)
مادربوردم Ga-p35-ds3l هست !
2 برند به صورت کلی مقایسه نمیشن
هاردهای وسترن دیجیتال و سامسونگ سری t166 هم عالین
بارها گفته شده
CORSAIR XMS2 2x1GB DDR2 _800 CL4
OCZ PLATINUM 2X1GB SSR2 _800 CL4
PATRIOT 2X1GB DDR2 _ 800 CL4 EP SERIS
من خودم سامسونگ دارم وباید بگم که بی صداترین هاردی است که تو زندگیم دیدم
و همیشه خنک است
![]()
DDR2 سوكت جديد و نوع جديد رم هست
SATA هم يك پورت جديد براي عبور اطلاعات بين مادربورد و هارد و دي وي دي و ... هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)