به نظر من pes 2008 عالی بود فقط چند مشکل جزیی داشت که امیدوارم تو pes 2009 حل بشه .
1-رنگ چمن که زرد بود (مثل اینکه تو 2009 حل شده )
2-تور دروازه که مثل ژله بود
3-لیسانس تیم ها
4-بی احساس بودن بازیکن ها نسبت به هم مثلا در هنگام شادی بعد از گل
به نظر من pes 2008 عالی بود فقط چند مشکل جزیی داشت که امیدوارم تو pes 2009 حل بشه .
1-رنگ چمن که زرد بود (مثل اینکه تو 2009 حل شده )
2-تور دروازه که مثل ژله بود
3-لیسانس تیم ها
4-بی احساس بودن بازیکن ها نسبت به هم مثلا در هنگام شادی بعد از گل
دوستان خواهشا درباره pes 2009 بحث کنید
و دیگه از pes 2008 هیچی نگید
من شنیدم که پرتاب اوتهای متنوعی پیدا کرده
یعنی اگر با ربرتو کارلوس محکم پرتاپ کنی تا دم دروازه هم میره
یعنی قدرت پرتاپ اوت را نیز برای هر بازیکن در نظر گرفتن
که به نظر من خیلی عالی میشه
100 تایید میشه
جناب کرسپو قبول کن داوری و هوش داور نسبت به ساکر 6 خیلی بهتر شده اما هنوز مشکلاتی داره مثلا بعضی تکلها که انگار میزنه زیر پای بازیکن و باید خطا بگیره البته اینو بگم شاید از دید ما خطا باشه من خودم خیلی صحنه هارو replay زدم دیدم .بعضیهاش نظر من خطا بود و بضیهاش خطا نبود
موقعی از نزدیک نگاه می کنی بهتر متوجه میشی.
موضوع دیگه برا ی داور اوت است که میگی اکثر مواقع اشتباه میگیره اینو هم میگم برو reply ببین و دقت کن من تا حالا هر چی دیدم تو replay که اهسته نشون میده میبینم حق با داور بوده .
یه جورایی اشتباه دیده تو حرکتای سریع.
.................................................. ....................
البته این مشکلاتی که در pes 2008 وجود داره بدلیل تغییر و تحولات است که در این ورژن ایجاد کردند که این خودش هم یک ریسک بوده و باید به کونامی آفرین گفت که جرات این ریسک را داشته که یک تحول عظیم توی بازی ایجاد کنه و ناگفته نماند که کم کم این مشکلات برطرف میشه و دوباره کونامی به اوج بر میگرده و به نظر من این روندی که کونامی پیش گرفته خوبه و باعث میشه که هم این بازی به واقعیت نزدیکتر بشه و هم این که از فیفا عقب نمونه...البته الان رقابت سختی بین این دو شرکت وجود داره که به نفع ما هم هست که باعث میشه کیفیت این دو بازی هر سال بهتر بشه که من امیدوارم کونامی از فیفا جلو بزنه و هر سال نسخه ای بهتر و با کیفیت تری را عرضه کنه.[/QUOTE]
.....................
به مهمترین نکته در مورد ساکر 8 اشاره کردی.
اینارو واقعا قبول دارم مرسی
در جواب یکی از دوستان در مورد تور دروازه باید بگم واقعیترین توره که تا به حال دیدم اینو با تور فیفا مقایسه کن که مثل یه دیواره که وقتی توپ بهش میخوره بر میگرده.
این آقا یاسر هم حرفای قشنگی زده بود......در مورد کیلومتر شمار بازیکنان و ....
هزم ساکر 8 برا خیلیا سنگین بود.
و تاکید میکنم بهترین بازی ساکر تا حالا ساکر 8 بوده.
به امید موفقیت کونامی
Last edited by google_boy07; 01-07-2008 at 13:29.
از سیستم pes 09 مورد نیازه خبری ندارین؟؟؟
1- آره. ظاهراً بهتر شده.
2- زیاد جالب نبود و حق با شماست.
3- این لایسنس هم شده یه معظل واسه کونامی! توی لایسنس با اینکه از فیفا متنفرم، باید اعتراف کنم که حالا حالا ها فیفا از کونامی جلوتره و اونم به خاطر این هست که مستقیماً تحت نظر فیفا هستش.
4- اینم حق با شماست.
ما بحث نمی کنیم، بلکه مقایسه می کنیم!
اگر روی این هم کار کرده باشن، واقعاً محشره.
دوست عزیز، من که قبلاً گفته بودم این نسخه رو از نسخه قبلی به دید یه بازیکن واقعاً بیشتر دوست دارم. اما اگر از دید یه ادیتور بخوام نیگاه کنم واقعاً ضعف داره و این ضعف هم کاملاً طبیعی هستش چون سبک بازی عوض شده و بالاهره یه روزی باید این ریسک انجام میشد!
.................................................. ....................
خوب منم، که همونا رو گفته بودم!!!
اتفاقاً تورها خیلی توی این نسخه بد بود. این بدی به حدی بود که یکی از ادیتورهای حرفه ای این بازی در خارج که دقیقاً اسمشو یادم نیست واسه این کار کلی وقت صرف کرده و تکسچر تورها رو عوض کرده. به ضم یک پلیر اینا واقعاً عالی هستن!
حیف که کونامی صدای مارو نمی شنوه!
لطفاً دیگه کل کل رو ادامه ندین.
به طور قطع هیچ وقت نمیشه هیچ چیزی رو همیشه بهتر دونست. چون همیشه از نسخه قبلی بهتر و از نسخه بعدی ضعیفتر خواهد بود! و الا دلیل نداره که بیان سری جدید رو طراحی کنن!
بچه هاي كه ميگند بحث نكنيم
من موافقم
ولي قصد ما بحثهاي بيخودي نيست كه
الان Pes2009 نيومده و معلوم هم نيست كه كي بياد
پس كمي راجب ايرادات Pes2008 بگيم و اينكه 2009 چجوري باشه بهتر خواهد بود، به نظر من ايرادي نداره
PES 08 رو ول کنید
شتر دیدید ندیدید !
هر کس موافق هست بگه !
دوستان من نميدونم چرا تو pes 2008 جشنهاي قهرماني همه يك جورن
تو هر جامي كه قهرمان بشي يه جور شادماني ميكنن واين خيلي تكراري ميشه
اميد وارم تو سري اينده اين بازي روي جشنهاي قهرماني بيشتر كار بشه شما فكر كن چقدر قشنگ ميشد بعد از جشن قهرماني تصاويري خلاصه از بازيهاي تيمت رو نشون بدن اهداي جوايز بهترين بازيكنا وغيره ونشون بدن و....
----------------
مخصوصا تیم ایران که تو هر ورژن آپدیت میشه و آدم کف میکنه هر ورژن هم اسماشون آپدیت میشه یعنی دایی میشه داهوآ یا همچین کریمی میشه کبالی میرزاپور میشه میاندا !خوبيش اينه كه بعد از بازيهاي يورو 2008 مياد واسه همين آخرين آپديتها رو تيمها انجام ميشه
این مشکلات همه از صدقه سری فدراسیون گرامی هستش. چون فدراسیون در همه دوره ها کمال همکاری رو با کونامی داره!!!!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)