تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 940 اولاول ... 289101112131415162262112512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

در آغاز فعالیت Empire of time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت pc

پيش فرض

به نظر من pes 2008 عالی بود فقط چند مشکل جزیی داشت که امیدوارم تو pes 2009 حل بشه .
    1-رنگ چمن که زرد بود (مثل اینکه تو 2009 حل شده )
    2-تور دروازه که مثل ژله بود
    3-لیسانس تیم ها
    4-بی احساس بودن بازیکن ها نسبت به هم مثلا در هنگام شادی بعد از گل

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان خواهشا درباره pes 2009 بحث کنید
    و دیگه از pes 2008 هیچی نگید

من شنیدم که پرتاب اوتهای متنوعی پیدا کرده
    یعنی اگر با ربرتو کارلوس محکم پرتاپ کنی تا دم دروازه هم میره
    یعنی قدرت پرتاپ اوت را نیز برای هر بازیکن در نظر گرفتن
    که به نظر من خیلی عالی میشه

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من موندم چرا همه گیر دادن به pes 2008
    به نظر من این ورژن ار بقیه ورژنها بهتر بود
    اولا شما در 2008شاهد گرافیک HD هستی که تاثیر زیادی در جذابیت بازی داره البته باید سخت افزار مورد نیاز اون را داشته باشی
    در مورد pes 6 بگم که اولا دروازه بانان توی اون هم مشکل داشتند و بعضی مواقع اصلا برای توپ نمی پریدند
    توی pes 6 چپ و راست از وسط زمین توپ را یک راست می کردم تو گل و عمرا دروازه بان می گرفتش
    تیمها به راحتی آب خوردن می بردم حتی در بالاترین درجه سختی و تیمها فاقد تاکتیک و برنامه بودن
    طوری شده بود که دیگه سراغ این بازی نمی رفتم و تا اومدن 2008 صبر کردم
    شوتها بسیار بد بود ... انگار داری با توپ بادی بازی می کنی و توپها تا مسافت زیادی بالا میرفتن..مثل این که اصلا وزن نداشتن
    داوری ها بد بود و خیلی جاها اشتباه می کرد که توی این نسخه کیفیت داوری ها بهتر شده
    در ضمن توی این بازی هم مشکلاتی هست که من هم قبول دارم که یکیش بیرون اومدن بیش از حد دروازه بانانه
    ولی گل زدن خیلی آسون نیست.... من خودم که بازی میکنم مثلا میلان را برمیدارم و کالاچ که از قدرت توپگیری پایینی برخورداره
    میذارم دروازه بان و چندین و چند توپ و موقعیت را از حریف می گیره و به این راحتی ها گل نمی خوره
    البته این مشکلاتی که در pes 2008 وجود داره بدلیل تغییر و تحولات است که در این ورژن ایجاد کردند که این خودش هم یک ریسک بوده و باید به کونامی آفرین گفت که جرات این ریسک را داشته که یک تحول عظیم توی بازی ایجاد کنه و ناگفته نماند که کم کم این مشکلات برطرف میشه و دوباره کونامی به اوج بر میگرده و به نظر من این روندی که کونامی پیش گرفته خوبه و باعث میشه که هم این بازی به واقعیت نزدیکتر بشه و هم این که از فیفا عقب نمونه...البته الان رقابت سختی بین این دو شرکت وجود داره که به نفع ما هم هست که باعث میشه کیفیت این دو بازی هر سال بهتر بشه که من امیدوارم کونامی از فیفا جلو بزنه و هر سال نسخه ای بهتر و با کیفیت تری را عرضه کنه.

100 تایید میشه

جناب کرسپو قبول کن داوری و هوش داور نسبت به ساکر 6 خیلی بهتر شده اما هنوز مشکلاتی داره مثلا بعضی تکلها که انگار میزنه زیر پای بازیکن و باید خطا بگیره البته اینو بگم شاید از دید ما خطا باشه من خودم خیلی صحنه هارو replay زدم دیدم .بعضیهاش نظر من خطا بود و بضیهاش خطا نبود
    موقعی از نزدیک نگاه می کنی بهتر متوجه میشی.

موضوع دیگه برا ی داور اوت است که میگی اکثر مواقع اشتباه میگیره اینو هم میگم برو reply ببین و دقت کن من تا حالا هر چی دیدم تو replay که اهسته نشون میده میبینم حق با داور بوده .

یه جورایی اشتباه دیده تو حرکتای سریع.

.................................................. ....................
    البته این مشکلاتی که در pes 2008 وجود داره بدلیل تغییر و تحولات است که در این ورژن ایجاد کردند که این خودش هم یک ریسک بوده و باید به کونامی آفرین گفت که جرات این ریسک را داشته که یک تحول عظیم توی بازی ایجاد کنه و ناگفته نماند که کم کم این مشکلات برطرف میشه و دوباره کونامی به اوج بر میگرده و به نظر من این روندی که کونامی پیش گرفته خوبه و باعث میشه که هم این بازی به واقعیت نزدیکتر بشه و هم این که از فیفا عقب نمونه...البته الان رقابت سختی بین این دو شرکت وجود داره که به نفع ما هم هست که باعث میشه کیفیت این دو بازی هر سال بهتر بشه که من امیدوارم کونامی از فیفا جلو بزنه و هر سال نسخه ای بهتر و با کیفیت تری را عرضه کنه.[/QUOTE]
    .....................
    به مهمترین نکته در مورد ساکر 8 اشاره کردی.

اینارو واقعا قبول دارم مرسی

در جواب یکی از دوستان در مورد تور دروازه باید بگم واقعیترین توره که تا به حال دیدم اینو با تور فیفا مقایسه کن که مثل یه دیواره که وقتی توپ بهش میخوره بر میگرده.

این آقا یاسر هم حرفای قشنگی زده بود......در مورد کیلومتر شمار بازیکنان و ....
    هزم ساکر 8 برا خیلیا سنگین بود.
    و تاکید میکنم بهترین بازی ساکر تا حالا ساکر 8 بوده.
    به امید موفقیت کونامی
    Last edited by google_boy07; 01-07-2008 at 13:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از سیستم pes 09 مورد نیازه خبری ندارین؟؟؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

به نظر من pes 2008 عالی بود فقط چند مشکل جزیی داشت که امیدوارم تو pes 2009 حل بشه .
    1-رنگ چمن که زرد بود (مثل اینکه تو 2009 حل شده )
    2-تور دروازه که مثل ژله بود
    3-لیسانس تیم ها
    4-بی احساس بودن بازیکن ها نسبت به هم مثلا در هنگام شادی بعد از گل
    1- آره. ظاهراً بهتر شده.
    2- زیاد جالب نبود و حق با شماست.
    3- این لایسنس هم شده یه معظل واسه کونامی! توی لایسنس با اینکه از فیفا متنفرم، باید اعتراف کنم که حالا حالا ها فیفا از کونامی جلوتره و اونم به خاطر این هست که مستقیماً تحت نظر فیفا هستش.
    4- اینم حق با شماست.

دوستان خواهشا درباره pes 2009 بحث کنید
    و دیگه از pes 2008 هیچی نگید

من شنیدم که پرتاب اوتهای متنوعی پیدا کرده
    یعنی اگر با ربرتو کارلوس محکم پرتاپ کنی تا دم دروازه هم میره
    یعنی قدرت پرتاپ اوت را نیز برای هر بازیکن در نظر گرفتن
    که به نظر من خیلی عالی میشه
    ما بحث نمی کنیم، بلکه مقایسه می کنیم!
    اگر روی این هم کار کرده باشن، واقعاً محشره.

100 تایید میشه

جناب کرسپو قبول کن داوری و هوش داور نسبت به ساکر 6 خیلی بهتر شده اما هنوز مشکلاتی داره مثلا بعضی تکلها که انگار میزنه زیر پای بازیکن و باید خطا بگیره البته اینو بگم شاید از دید ما خطا باشه من خودم خیلی صحنه هارو replay زدم دیدم .بعضیهاش نظر من خطا بود و بضیهاش خطا نبود
    موقعی از نزدیک نگاه می کنی بهتر متوجه میشی.

موضوع دیگه برا ی داور اوت است که میگی اکثر مواقع اشتباه میگیره اینو هم میگم برو reply ببین و دقت کن من تا حالا هر چی دیدم تو replay که اهسته نشون میده میبینم حق با داور بوده .

یه جورایی اشتباه دیده تو حرکتای سریع.
    دوست عزیز، من که قبلاً گفته بودم این نسخه رو از نسخه قبلی به دید یه بازیکن واقعاً بیشتر دوست دارم. اما اگر از دید یه ادیتور بخوام نیگاه کنم واقعاً ضعف داره و این ضعف هم کاملاً طبیعی هستش چون سبک بازی عوض شده و بالاهره یه روزی باید این ریسک انجام میشد!

.................................................. ....................
    100به مهمترین نکته در مورد ساکر 8 اشاره کردی.

اینارو واقعا قبول دارم مرسی
    خوب منم، که همونا رو گفته بودم!!!

100در جواب یکی از دوستان در مورد تور دروازه باید بگم واقعیترین توره که تا به حال دیدم اینو با تور فیفا مقایسه کن که مثل یه دیواره که وقتی توپ بهش میخوره بر میگرده.
    اتفاقاً تورها خیلی توی این نسخه بد بود. این بدی به حدی بود که یکی از ادیتورهای حرفه ای این بازی در خارج که دقیقاً اسمشو یادم نیست واسه این کار کلی وقت صرف کرده و تکسچر تورها رو عوض کرده. به ضم یک پلیر اینا واقعاً عالی هستن!

100این آقا یاسر هم حرفای قشنگی زده بود......در مورد کیلومتر شمار بازیکنان و ....
    حیف که کونامی صدای مارو نمی شنوه!

100هزم ساکر 8 برا خیلیا سنگین بود.
    و تاکید میکنم بهترین بازی ساکر تا حالا ساکر 8 بوده.
    به امید موفقیت کونامی
    لطفاً دیگه کل کل رو ادامه ندین.
    به طور قطع هیچ وقت نمیشه هیچ چیزی رو همیشه بهتر دونست. چون همیشه از نسخه قبلی بهتر و از نسخه بعدی ضعیفتر خواهد بود! و الا دلیل نداره که بیان سری جدید رو طراحی کنن!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بچه هاي كه ميگند بحث نكنيم
    من موافقم
    ولي قصد ما بحثهاي بيخودي نيست كه
    الان Pes2009 نيومده و معلوم هم نيست كه كي بياد
    پس كمي راجب ايرادات Pes2008 بگيم و اينكه 2009 چجوري باشه بهتر خواهد بود، به نظر من ايرادي نداره

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

PES 08 رو ول کنید

شتر دیدید ندیدید !

هر کس موافق هست بگه !

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان من نميدونم چرا تو pes 2008 جشنهاي قهرماني همه يك جورن
    تو هر جامي كه قهرمان بشي يه جور شادماني ميكنن واين خيلي تكراري ميشه
    اميد وارم تو سري اينده اين بازي روي جشنهاي قهرماني بيشتر كار بشه شما فكر كن چقدر قشنگ ميشد بعد از جشن قهرماني تصاويري خلاصه از بازيهاي تيمت رو نشون بدن اهداي جوايز بهترين بازيكنا وغيره ونشون بدن و....
    ----------------

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

خوبيش اينه كه بعد از بازيهاي يورو 2008 مياد واسه همين آخرين آپديتها رو تيمها انجام ميشه
    مخصوصا تیم ایران که تو هر ورژن آپدیت میشه و آدم کف میکنه هر ورژن هم اسماشون آپدیت میشه یعنی دایی میشه داهوآ یا همچین کریمی میشه کبالی میرزاپور میشه میاندا !

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

مخصوصا تیم ایران که تو هر ورژن آپدیت میشه و آدم کف میکنه هر ورژن هم اسماشون آپدیت میشه یعنی دایی میشه داهوآ یا همچین کریمی میشه کبالی میرزاپور میشه میاندا !
    این مشکلات همه از صدقه سری فدراسیون گرامی هستش. چون فدراسیون در همه دوره ها کمال همکاری رو با کونامی داره!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •