Led Zeppelin????
گروه بیتلز نیست؟!
البته خیلی شک دارم گروه بیتلا باشه
نه نه!
بیتل ها کجا موهاشون بلند بود آخهو اینکه سبکشونم پاپ- راک بود...
گفتم شاید قیافشون عوض شده
از رو راهنمایت گفتم بیتلا آخه اونا هم یه همچین سرنوشتی داشتن![]()
آها
ولی با مرگ جان لنون گروه که از هم نمی پاشه مدتی دوام داره کاراشون تا اینکه تک روی و رماتیک گرایی! پل مک کارتنی بود که بعد از مرگ جان به کار بیتل ها خاتمه میده. هیچ وقت از پل مک کارتنی خوشم نمیومده!
يعني وقتي مرده من هنوز به دنيا نيومدم شما چرا وقتي عكس ميذارين سعي ميكنين كسي باشه كه هيشكي
نشناسه به خدا همه ميتونن اينكارو بكنن من نميگم عكس جنيفر بذارين ولي ديگه اينجور چيزا هم ...
حواقل يه كسي كه آدم يكي دوبار ديده باشه يا هرچي الان هي شما راهنمايي كني به سن من نميخوره اصلا اين
استاد بازم اين نظر من بود بقيه ي دوستان بگن
فقط اومدم بگم رومن حساب نكنيD:
The Beatles
Last edited by Mist; 30-06-2008 at 20:42.
ولی دوست من مطمئن باش اونقدر بزرگ بودن که اسمشون تو آلبوم موزیک راک برای ابد جاودانه بمونه. البته منظورم بیتل ها نیست!
در ضمن من جز موزیک راک و متال با سبک های دیگه به اون صورت آشنایی ندارم و حتی اگه عکس جنیفر لوپز یا دوستان مشابه دیگه رو بزارین شاید نتونم تشخیص بدم! اما دوست من هدف اینه که یه جا جمع شیم و اطلاعاتمون بالاتر بره و من از شما و باقی دوستان یاد بگیرم و اگه اسم گروه یا آرتیستی به گوشم نخورده باهاش آشنا شم و موزیکشو دنبال کنم و برعکس. به سن من هم نمیخوره چون همش 23 سال دارم ولی این دلیل نمیشه که موزیک 40 سال پیش رو دیگه دنبال نکنم چون همین ها اگر نبودن مطمئن باش خیلی از همین رفقایی که الان برای خودشون کسی شدن هم نمی بودن! (عجب جمله بندی)
آخرین راهنمایی رو هم میکنم امیدوارم دوستان تشخیص بدن. به اون پیکان قرمز رنگ دقت کنین ببینین به چی اشاره داره. از روی همین اسم گروه رو هم خواهید یافت!
![]()
من که گفتم led zeppelin هیشکی پست منو ندید.
Last edited by negar00; 30-06-2008 at 20:51.
ای واااااااااااااای!
ببخشید نگار خانوم متوجه پست شما نشدم یعنی بعد از Black Sabbath. خیلی خیلی عذر میخوام
بله کاملا درست حدس زدید. آفرین بر شما
بعدی با شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)