مصطفی بهتر نیست یه ریکرویتر که تمام حواسش روی این ورد باشه بزارید ؟؟؟
مثل منمن ورد20 و ورد17 رو حراج کردم و پرمیوم گرفتم !!!
مصطفی بهتر نیست یه ریکرویتر که تمام حواسش روی این ورد باشه بزارید ؟؟؟
مثل منمن ورد20 و ورد17 رو حراج کردم و پرمیوم گرفتم !!!
من كه الان سيتر 7 8 تا اكانتم وگرنه سيتر تو هم ميشدم البته اگه كس ديگه اي نباشه سيتر تو هم ميشم .
اقا من یکی دو نفر را دارم که اگه بشه مصطفی زحمت بکشد دعوت بکند به ترایب.
ما می تونیم سرش کلاه بزاریم !!!!اجازه میده ولی بعد از اون تاریخی که فرستادن ریسورس آزاد بشه
فعلا ریسورس مجانی فرستادن حرام است
من پولهای آپگرید رو هم اسپیر میسازم چون میدونم بهم بر میگرده !!!
مثلا بگیم به طرف که یه offer بزنه با پرداخت کم و درخواست بالا یعنی مثلا 10 تا آهن در برابر 1000 تا چوب ....
این طوری هیچ کس اولا آفرش رو قبول نمی کنه ... یا این که اگه قبول کرد که به سلامتی بره حالش رو ببره (کمیسیون ما رو هم فراموش نکنه !!!) ... اگه هم قبول نکرد اون طرفی که می خواست براش ریسوس بفرسته آفرش رو قبول می کنه و خلاص !!!
اگه خواستی رو من سیت کن![]()
نمیشود گوگولی مکسیموم راتیو 2 هستش در صورتی که این مثالی که زدی راتیوش 100 هست !!!!ما می تونیم سرش کلاه بزاریم !!!!
مثلا بگیم به طرف که یه offer بزنه با پرداخت کم و درخواست بالا یعنی مثلا 10 تا آهن در برابر 1000 تا چوب ....
این طوری هیچ کس اولا آفرش رو قبول نمی کنه ... یا این که اگه قبول کرد که به سلامتی بره حالش رو ببره (کمیسیون ما رو هم فراموش نکنه !!!) ... اگه هم قبول نکرد اون طرفی که می خواست براش ریسوس بفرسته آفرش رو قبول می کنه و خلاص !!!
ميگم تا به الان به كسي كه قبيله داره حمله كرديد ؟؟ كنار من يه روستا هست كه مال يه قبيله 4 يا 5 هزار امتيازي هست با اين شرايط ميتونم بهش حمله كنم ؟؟؟ مخصوصا به اعضاي قبيله اي كه يه پله پايينتر از ما هستند ميتونيم حمله كنيم ؟؟
حالا اگه خودت واقا حوصله داری و وقتش رو داری
سیتر شو
وگرنه که هیچی
الان ديگه ميتونم چون دو تا از اكانتها رو دادم به ايدين حالا خودت ميدوني يا بدش به من يه بده با برسام راستي يه سوال دارم تو كه ميخواي روستا رو بدي دست يه سيتر يعني خودت ديگه نميخواي بازي كني؟؟
نمیشود گوگولی مکسیموم راتیو 2 هستش در صورتی که این مثالی که زدی راتیوش 100 هست !!!!
اینم حرفیه !!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)