تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در ثبت نام یاهو

پروفشنال kazemfdisk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض مشکل در ثبت نام یاهو

سلام دوستان
    من یه مشکلی دار میخوام بدونم کسی هم با این مشکل مواجه شده چند وقت پیش میخواستم یه ادیدی تو یاهو از طریق خود یاهومسنجر درست کنم ولی همیشه تو قسمتی که میخواهی ون کد رو وارد کنی اشتباه میگیره
    خیلی تست کردم ولی بازم نشد با اینکه مطمئن هستم اون کد درسته ولی وقتی ازسایت یاهوثبت نام میکن مشلی نیست
    اوایل اینجوری نبود
    نمیدونم مشکل من کجاست

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اون كده حتي بزرگ و كوچيك بودم حرفهاش هم مهمه!با اين امتحان كن شايد مشكل از اين باشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط kazemfdisk
    سلام دوستان
    من یه مشکلی دار میخوام بدونم کسی هم با این مشکل مواجه شده چند وقت پیش میخواستم یه ادیدی تو یاهو از طریق خود یاهومسنجر درست کنم ولی همیشه تو قسمتی که میخواهی ون کد رو وارد کنی اشتباه میگیره
    خیلی تست کردم ولی بازم نشد با اینکه مطمئن هستم اون کد درسته ولی وقتی ازسایت یاهوثبت نام میکن مشلی نیست
    اوایل اینجوری نبود
    نمیدونم مشکل من کجاست
    سلام...آره برای منم یه مدتی این مشکل پیش میومد....حتی تو چند روز مختلف امتحان کردم...بازم توفیری نداشت..من میگم یه باز مسنجر رو uninstall کن ...بعد registry رو تمیز کن....بعد 2باره messenger رو نصب کن....یحتمل که حل شه دیگه!!!
    موفق.
    یا علی.

پروفشنال kazemfdisk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

سلام دوستان
    توی یک جای دیگر امتحان کردم شد ولی واقعا نمیدونم چند دفعه امتحان کردمولی نشد ایندفعه شانس اوردم
    حالا چند تا دیگه مشکل دارم
    چند وقت پیش در نورد یاهو مسنجر برام پیش اومد ولی الان نه ببینید من یاهو مسنجر سیدی کوانتوم رو نصب کردم. ولی وقتی کسی بران off میزاد ویک لینک سایت هستش و روی لینکه کلیک میکنم به صورت
    اتوماتیک وارد پوشه یاهو مسنجر میشه و لینکه با مرورگر باز نمیشه مشکل در کجا بوده به نظرتون
    راستی یادم اومد یه مشکل دیگر هم دارم وقتی با یاهو مسنجر کانکت میشم هنگامی که میخواهم وارد شوم یک پیغام coonect وstay offline میدهد و من وقتی روی یکیش کلیک میکنم off هام میپره برای همین نمیتونم افهامو
    چک کنم کجای تنظیماتش رو باید دستکاری کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •