تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین بازیکن اسپانیا در یورو 2008

راي دهنده
40. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • دیوید ویلا

16 40.00%
  • فابرگاس

24 60.00%
صفحه 20 از 32 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 318

نام تاپيک: ماتــــــــــــــــــــاد ور ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصف اونایی که دارن اینجا پست میدن طرفدار اصیلتون نیستن
    حرفی در مورد تیمتون ندارم ولی در مورد این طرفدارای پرتغال یه کم دقت کنید آخه از وقتی تیمشون حذف شده طرف هر تیمیو گرفتن اون تیم باخته بازیشو

داره خودمونی میشه Utorrent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فقط من نگران نبود ویا هستم اخه گیزا هر قدرم خوب باشه ویا که نمیشه!

داره خودمونی میشه gamibo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آلمان خودش سوراخه نیازی به سوراخ شدن نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrzad3344's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا بی خیال ویا بشین فکر جشن قهرمانی باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا بی خیال ویا بشین فکر جشن قهرمانی باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نصف اونایی که دارن اینجا پست میدن طرفدار اصیلتون نیستن
    حرفی در مورد تیمتون ندارم ولی در مورد این طرفدارای پرتغال یه کم دقت کنید آخه از وقتی تیمشون حذف شده طرف هر تیمیو گرفتن اون تیم باخته بازیشو
    اصلانم اینجور نیست عزیز هر کی اینجا پست میده طرفدار سخت اسپانیاست من از همون اولم طرفدار اسپانیا بودم

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مارتین کالن رئیس بخش خبری یوفا رنگ لباس 2 تیم فینالیست یورو 2008 را از قول معاونت سازمان برگزار کننده یورو 2008 اعلام کرد.
    طبق اعلام رسمی یوفا، آلمان با پیراهن سپید خود وارد میدان خواهد شد و اسپانیا با پیراهن قرمز بازی می کند.
    دروازبان اسپانیا با پیراهن مشکی و دروازبان آلمان با پیراهن سبز رنگ وارد میدان می شود.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگرچه "یوآخیم لو" پیش از انجام دومین دیدار مرحله نیمه نهایی یورو 2008 گفته بود برایش فرقی نمی‌کند که بازیکنانش در دیدار پایانی برابر چه حریفی به میدان بروند، با این حال به نظر می‌رسد روسیه می‌توانست حریف دلخواه‌تری برای ژرمن‌ها باشد.

سرمربی تیم ملی آلمان پس از پیروزی شاگردانش برابر ترکیه در مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های اروپا در اتریش و سوئیس گفته بود: «هیچ تیمی به صورت تصادفی به مرحله نیمه نهایی نمی‌رسد. هر دو تیم می‌توانند فوتبال بسیار خوبی بازی کنند.»

میروسلاو کلوزه، مهاجم تیم ملی آلمان هم در ادامه حرف‌های سرمربی تیم ملی آلمان گفت: «برایم فرقی نمی‌کند برابر چه تیمی بازی کنیم. دوست دارم جام قهرمانی را به دست بیاورم.»

با نگاهی به آمار به خوبی روشن است که آلمان در پیکار با روسیه عملکرد بهتری در قیاس با اسپانیا داشته است.

آلمان و اسپانیا تاکنون 19 بار با هم پیکار داشته‌اند که 8 پیروزی از آن ژرمن‌ها و 5 پیروزی از آن اسپانیایی‌ها شده است.

آخرین بار دو تیم در فوریه سال 2003 در مایورکا دیدار دوستانه با هم داشتند که با شکست سه بر یک آلمان همراه بود.

از جمع بازیکنان حاضر در ترکیب کنونی دو تیم، آرنه‌ فریدریش، کریستف متسلدر، میروسلاو کلوزه و اولیور نویول برای آلمان و ایکر کاسیاس، کارلس پویول و ژاوی هرناندس برای اسپانیا در آن دیدار دوستانه شرکت داشتند.

آمار دیدارهای پایانی:

آلمان برای ششمین بار است که راهی دیدار پایانی می‌شود. از 5 حضور گذشته سه قهرمانی و دو نایب قهرمانی عاید ژرمن‌ها شده است. آلمان در سال‌های 1972، 1980 و 1996 قهرمان اروپا شد. این تیم در سال‌های 1976 و 1992 هم نایب قهرمان اروپا شد.

اسپانیا هم تاکنون دو بار راهی دیدار پایانی جام ملت‌های اروپا شده است که یک پیروزی و یک شکست دستاورد این دو بازی پایانی برای ماتادورها بود. اسپانیا در سال 1964 در مادرید دو بر یک شوروی سابق را برد و تنها عنوان قهرمانی‌اش در اروپا (تاکنون) را از آن خود کرد.

1984 هم دومین باری بود که اسپانیا به دیدار پایانی راه یافت. هر چند در فرانسه این میزبان بود که با درخشش "میشل پلاتینی" قهرمانی را از آن خود کرد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلانم اینجور نیست عزیز هر کی اینجا پست میده طرفدار سخت اسپانیاست من از همون اولم طرفدار اسپانیا بودم
    نه برادر من
    یه سری طرفدارای پرتغال و ترکیه بودن که بعد از باخت المان حالا اومدن طرف اسپانیا رو گرفتن.این به خاطر این نیست که اسپانیا قشنگ بازی میکنه,به خاطر اینه که آلمان یه پای فینال شده و اینا هم تیمای محبوبشون از آلمان باختن و حالا طرف اسپانیا رو گرفتن.

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

شما نگران نباش جناب بردیا ما با پرتغالی ها دوستیم چون همسایه هستیم و زبانمون همه یکی هست در ضمن امروز خوندم که روزنامه نگارا ی آلمانی از تیمشون راضی نیستن چون اونا عامل برد مقابل ترکیه نصف ونیمه رو شانس میدونن و گفتن اگر جلو اسپانیا اینجوری بازی کنیم بدجور باختیم تازه گفتن که شیوه اسپانیا برای پیروزی عالیه -- یعنی اول حریف و خستش میکنن با پاسای زیاد بعد پدرشو در میارن همون بلایی که سر روسیه آورد
    Last edited by david23; 28-06-2008 at 17:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •