فعلا" که نخریدم!جمعه می خوام بخرم و واقعا" گیج شدم فکر کنم از نزدیک ببینم بفهمم کدومو بگیرم!
فعلا" که نخریدم!جمعه می خوام بخرم و واقعا" گیج شدم فکر کنم از نزدیک ببینم بفهمم کدومو بگیرم!
دوست عزیز ، نمیخوام گیجت کنم............. ولی میگم بدونی.......!!!
من تا یه هفته پیش هم قصد خرید 1200 رو داشتم............................... گوشی خوب با سی پی یو 312 اینتل و یه سیستم عامل خفن........!!!! ولی چرا من پشیمون شدم..... برام اس ام اس فارسی مهم بود (که دیگه بعد از قضیه قیمت برای همه مهمه...!!!) که این گوشی فارسی رو از چپ به راست نشون میده و راحتی در کارکرد و به قول معروف پیچیده نبودن..............!!!
1200 یه گوشی به سیستم عامل خفنه................................. پس کار باش سخته ، برای آپدیت و ریختن برنامه اذیت میشی...........!!!
اینا کافیه.............. ولی تجربه کار با یه گوشی هوشمند بدون هنگ ، تاچ ، و زیبا یه چیزه دیگس.
راستی رنگ سفید 1200 یه نظرم شیک و باکلاس تر از معمولیش هست.
قربانت.
تا 200تومن اگه میخوای
به نظر من یا w580 و یا k770 سونی بگیر !!!
چون عشق سامسونگ هستم......................... یو 700 گرفتم..............!!!! 215 تا هم چوق دادم.
ولی بازم دلم برای 1200 کمی میتنگه.........!!!
به نظر من s500 خیلی خوبه چون هم ظاهر خوبی داره و هم امکانات و محیط داخل گوشی فقط صداش زیاد تعریفی نیست یعنی یکم کمه
نه اولش می خواستم S500 بخرم ولی بعد از ریویو هایی که تو سایت ها خوندم کاملا" قیدشو زدم
آره a1200 واقعا عالیه
یه اینترفیس جلوت میذاره که باهال حال میکنی و اصلا ازش زده نمیشی
شما یه بار a1200 رو دستت بگیر متوجه میشی
حتی اگه خاموش باشه چون خوشدستی اش هم جذبت میکنه
امروز A1200 خریدم گوشی خوبیه و از خریدم راضیم با تشکر از کمکتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)