تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 225 اولاول ... 3181121127128129130131132133134135141181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

دقیقا.
    ولی در نظر داشته باشید که اگه اینجوری بخواین فکر کنید بهتره اصلا منتظر سوکت جدید اینتل باشید. در بازی ها در حال حاضر فرکانسه که کارایی رو بالا میبره نه 4 هسته ای بودن ضمن اینکه حافظه سطح دو هم موثره. من شخصا گرچه بازی می کنم ولی ترجیج می دم سیستمی داشته باشم که از قابلیت مولتی تسکینگ بالایی هم برخوردار باشه نه اینکه فقط فرکانس خیلی بالایی داشته باشه کمااینکه همونجور که گفتم پس از یه حدی دیگه فرکانس انقدر تاثیر گذار نیست دوست عزیز. در کل به نظر من با در نظر گرفتن شرایط فعلی برای یه کاربر advanced که بازی بخشی از کاربرد کامپیوتر براشه خرید q6600 از لحاظ قیمت/کارایی به صرفه تره.
    سلام دوست من
    ممنون از راهنمایت ولی هر چقدر هم که شما بگید این دیگه برای من مشخص شود که خرید Q6600 به صرفه نیست چون هم FSB پایین است و هم NM پایین است بعدشم تویه بازی ها از 4 هسته استفاده نمی شه
    پس می ببیند که به صرفه نیست من می تونم همین E8400 رو بگیرم با هش کلی حال بکونم و بعدش سال ها دیگه که بازی ها 4 هسته شودن اون موقعه هم حتمان CPU ها چهار هستی بهتری اومدن
    اگر از من بپرسید می گفم الان 8400 بهتر است و به صرفه تر است
    خدا حافظ

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست من
    ممنون از راهنمایت ولی هر چقدر هم که شما بگید این دیگه برای من مشخص شود که خرید Q6600 به صرفه نیست چون هم FSB پایین است و هم NM پایین است بعدشم تویه بازی ها از 4 هسته استفاده نمی شه
    پس می ببیند که به صرفه نیست من می تونم همین E8400 رو بگیرم با هش کلی حال بکونم و بعدش سال ها دیگه که بازی ها 4 هسته شودن اون موقعه هم حتمان CPU ها چهار هستی بهتری اومدن
    خدا حافظ
    4 هسته اي با اوركلاك سرعتش زياد ميشه ولي دو هسته اي با اوركلاك 4 هسته اي نميشه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوست من
    خدا حافظ
    یک سوال! FSB به طور عملی چه تاثیری توی کارایی داره که پایین بودنش ضعف به حساب میاد؟ (بگذریم که توی این معماری حتی بعضی ها پایین بودن FSB توی یک فرکانس رو مزیت به حساب میارن...)

بعید می دونم اون کلمه سال ها که به کار بردید خیلی درست باشه! حتی فکر نمی کنم این قضیه به یک سال برسه حالا سال ها که دیگه...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست من
    در مورد اور کلاک حق با شماست ولی به گفته یک نفری در پست قبلی فعلان این قابلیت چهار هستی تویه بازی ها نیست پس فعلان به صرفه نیست

یک سوال! FSB به طور عملی چه تاثیری توی کارایی داره که پایین بودنش ضعف به حساب میاد؟ (بگذریم که توی این معماری حتی بعضی ها پایین بودن FSB توی یک فرکانس رو مزیت به حساب میارن...)

بعید می دونم اون کلمه سال ها که به کار بردید خیلی درست باشه! حتی فکر نمی کنم این قضیه به یک سال برسه حالا سال ها که دیگه...
    سلام دوست من
    FSB هم فکر کنم همون سرعت رد و بدل کردن اطلاعات که الان مال E8400 ddr3 است ولی Q6600 به احتمال زیاد ddr2 است
    شما الان به من بگو خودت از ویندوز 64bit استفاده می کنید؟
    یا هنوز کاری به اون صورت داره؟

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

کد:
    سلام دوست من
    در مورد اور کلاک حق با شماست ولی به گفته یک نفری در پست قبلی فعلان این قابلیت چهار هستی تویه بازی ها نیست پس فعلان به صرفه نیست

سلام دوست من
    FSB هم فکر کنم همون سرعت رد و بدل کردن اطلاعات که الان مال E8400 ddr3 است ولی Q6600 به احتمال زیاد ddr2 است
    برادر چرا پای ddr 3 رو میکشی وسط؟ در حال حاضر - پرنگ کردم چون شما خیلی رو این نکته تاکید میکنی- خود حافظه های ddr 3 برتری محسوسی نسبت به ddr 2 ندارن و قیمتشون هم بسیار گرونتره. حتما به نکاتی که دوست عزیز stream اشاره کردن دقت بکنید
    ------------------------
    پی نوشت: یک سوال آیا 45 نانومتری بودن غیر از کاهش گرمای تولیدی چه مزیت(مزیت های) دیگری داشته؟ آیا می تونه به عنوان یک فاکتور اساسی در خرید پردازنده موثر باشه؟
    Last edited by M659; 27-06-2008 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

برادر چرا پای ddr 3 رو میکشی وسط؟ در حال حاضر - پرنگ کردم چون شما خیلی رو این نکته تاکید میکنی- خود حافظه های ddr 3 برتری محسوسی نسبت به ddr 2 ندارن و قیمتشون هم بسیار گرونتره. حتما به نکاتی که دوست عزیز stream اشاره کردن دقت بکنید
    ------------------------
    پی نوشت: یک سوال آیا 45 نانومتری بودن غیر از کاهش گرمای تولیدی چه مزیت(مزیت های) دیگری داشته؟ آیا می تونه به عنوان یک فاکتور اساسی در خرید پردازنده موثر باشه؟
    اتفاقان من فرق 65 با 45 رو نمی دونستم دستت درد نکونه که گفتید
    بر اساس صحبت هایی شما می شه این نتیجه رو گرفت که می شه بیشتر اورکلاکش کرد
    --------------
    در مورد ddr3 باید بگم هر چه باشه بازم ddr3 و باس یا همون گزرگاهاش 1333 هست

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک سوال آیا 45 نانومتری بودن غیر از کاهش گرمای تولیدی چه مزیت(مزیت های) دیگری داشته؟ آیا می تونه به عنوان یک فاکتور اساسی در خرید پردازنده موثر باشه؟
    45 نانومتري به شخصه فقط مزيتش همينه اما پردازنده هاي 45 نانومتري اينتل از دستورات SSE4.1 پشتيباني ميكنند كه 65 نانوئيها نميكنند
    اگر يك نرم افزار واسه استفاده از اين دستورات برنامه نويسي بشه سرعتش به زياد ميشه و ميتونه به عنوان يك فاکتور اساسی در خرید پردازنده موثر باشه؟
    در مورد ddr3 باید بگم هر چه باشه بازم ddr3 و باس یا همون گزرگاهاش 1333 هست
    چه ربطي داره چرا باس رم رو با باس پردازنده قاطي ميكني

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوست من
    سینا جان کوچکترین ارتباطی بین FSB و مسائلی که عنوان کردید وجود نداره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سینا جان کوچکترین ارتباطی بین FSB و مسائلی که عنوان کردید وجود نداره.
    سلام دوست من
    راستش من درست حسابی این مطلبب رو درک نکردم
    خوب می شه بفرمایید که کارش چی و چه کار می کنه
    خیلی خیلی ممنون می شم
    ---
    من ببیشتر می ببینم خود سازندگان این FSB رو جزو یکی از ارکان اصلی می نویسند گفتم شاید مهم هست
    ولی به نظر اینطوری می رسه
    ------------------------
    کد:
    من باس رم رو با باFSB سی پی یو قاطی نکردم می دونم که تا 1066 می شه DDR2 و بعد از اون می شه ddr3
    یعنی مثل FSB E8400

این عکس رو نگاه کنید
    Last edited by sinaset; 27-06-2008 at 16:23.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من باس رم رو با باFSB سی پی یو قاطی نکردم می دونم که تا 1066 می شه DDR2 و بعد از اون می شه ddr3
    یعنی مثل FSB E8400
    یعنی شما میگی نمیشه یک رم 1066 رو تا 1200 اور کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •