تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 241 اولاول ... 24248495051525354555662102152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا مهدیخیلی خیلی ممنونیم.
    همان ویروسی که نامش را بردین(kernel.exe )لبتاپم را ویروسی کرده .منتها این چیزهایی که در مقاله ذکر کردین فکر کنم راجع به ویندوز xpاست چون ویندوز من ویستا اصل است وعلایم errorان فرق دارد .حالا چطوری میتونم این ویروس را از بین ببرم.در ضمن این ویروس همانطور که گفتید با صفحات اینترنتی افلاین مشکل دارد و مجبورم هر وقت یک صفحه افلاین باز میکنم بعدش کل فولدر را ببندم و دوباره فولدر را باز کنم ویک صفحه جدید را ببینم.
    از راهنماییهاتون خیلی ممنونم.

داره خودمونی میشه JAVADY_MJM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YAZD

پيش فرض

سلام
    بابا همه اینا رو بیخیال kazme__gheyz.exe رو بچسب که چه خاکی باید تو سرش کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

من در منوی Send to گزینه سی دی رایتر را که قبلا بود الان ندارم آیا این ویروس است لطفا کمک کنین
    روشی به غیر از تعویض ویندوز که حالو حوصلشو ندارم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من در منوی Send to گزینه سی دی رایتر را که قبلا بود الان ندارم آیا این ویروس است لطفا کمک کنین
    روشی به غیر از تعویض ویندوز که حالو حوصلشو ندارم
    سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

داره خودمونی میشه sadegh12718's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض کمک کمک کمک

با سلام خدمت تمام ویروس‏شناسان ، ویروس‏نویسان ، ویروس‏ها ، آنتی‏ویروس‏ها ، هکرها ، آنتی‏هکرها و ...

یک سیستم هست که ویروس داره (یا هک شده) و من میخوام اگر بشه درستش کنم. مشخصات و کاراهایی رو که کردم میگم و کمک میخوام.

مشخصات :

آخرین باری که ویندوز سالم بوده یک صفحه‏ای اومده که با علامت دزدان دریایی بوده و نوشته بوده Iranian ---- Boys و سیستم خاموش شده و دیگه ویندوزش بالا نیومده!!!

تمام پوشه‏ها و درایوها سر جاهاشون هستند و حجم اونها رو هم درست نشون میده ولی تو نمیره. با Double click که نمیره و با کلیک راست و بعد Explore هم تو نمیره. (نمیره ، یعنی اینکه Explorer بسته میشه و دوباره باز میشه)!!!

از توی Run هم که میزنی مثلا D:\ لیست محتویات درایو D رو نشون میده ولی وقتی یکی رو انتخاب میکنی مثلا D:\pic\ به جای اینکه محتویات پوشه رو لیست کنه Explorer رو ریست میکنه!!!

اگر از طریق Internet Explorer هم بخوام وارد بشم Internet Explorer رو میبنده!!!

و اما اقداماتی که کردم :

C رو فرمت کردم و یک ویندوز جدید نصب کردم. بدون اینکه توی درایوی برم Node32 V2.7.39 رو نصب و Update کردم. بعد تمام درایوها رو Scan کردم. ولی چیزی پیدا نکرد.

بعد از نصب ویندوز درایو C و درایوهای جدید مثل Flash Memory و ... طبیعی رفتار میکنن. یعنی اینکه توی تمام پوشه‏ها میره و ...

با Mini windows 98 که در Hiren Boot CD v9.3 موجوده وارد درایوها میشه ولی روی پوشه‏ها که دو بار کلیک میکنم هیچ عکس‏العمل خاصی نشون نمیده.

وقتی که تحت Dos توی درایوها میرم و Dir میزنم مینویسه File Not Found !!!

وقتی که با Partition Magic 8.0 تحت Dos میزنم Check For Errors یک Error پیدا میکنه و نمیتونه حلش کنه!!!

نتیجه : اگر یادتون باشه یک ویروس بود که تمام پوشه ها رو مخفی سیستمی میکرد و به جای اون یک فایل EXE قرار می‏داد که با نصب ویندوز و آنتی‏ویروس خود ویروس پاک میشد ولی پوشه‏ها همچنان مخفی بود. من فکر میکنم اینم مثل اونه یعنی اینکه این خاصیت رو روی تمام پوشه‏ها گذاشته که باز نشوند. یعنی الان ویروسی در کار نیست ولی آثارش هست که اذیت میکنه.

با تشکر از شما که این همه متن رو خوندید.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت تمام ویروس‏شناسان ، ویروس‏نویسان ، ویروس‏ها ، آنتی‏ویروس‏ها ، هکرها ، آنتی‏هکرها و ...

یک سیستم هست که ویروس داره (یا هک شده) و من میخوام اگر بشه درستش کنم. مشخصات و کاراهایی رو که کردم میگم و کمک میخوام.

مشخصات :

آخرین باری که ویندوز سالم بوده یک صفحه‏ای اومده که با علامت دزدان دریایی بوده و نوشته بوده Iranian ---- Boys و سیستم خاموش شده و دیگه ویندوزش بالا نیومده!!!

تمام پوشه‏ها و درایوها سر جاهاشون هستند و حجم اونها رو هم درست نشون میده ولی تو نمیره. با Double click که نمیره و با کلیک راست و بعد Explore هم تو نمیره. (نمیره ، یعنی اینکه Explorer بسته میشه و دوباره باز میشه)!!!

از توی Run هم که میزنی مثلا D:\ لیست محتویات درایو D رو نشون میده ولی وقتی یکی رو انتخاب میکنی مثلا D:\pic\ به جای اینکه محتویات پوشه رو لیست کنه Explorer رو ریست میکنه!!!

اگر از طریق Internet Explorer هم بخوام وارد بشم Internet Explorer رو میبنده!!!

و اما اقداماتی که کردم :

C رو فرمت کردم و یک ویندوز جدید نصب کردم. بدون اینکه توی درایوی برم Node32 V2.7.39 رو نصب و Update کردم. بعد تمام درایوها رو Scan کردم. ولی چیزی پیدا نکرد.

بعد از نصب ویندوز درایو C و درایوهای جدید مثل Flash Memory و ... طبیعی رفتار میکنن. یعنی اینکه توی تمام پوشه‏ها میره و ...

با Mini windows 98 که در Hiren Boot CD v9.3 موجوده وارد درایوها میشه ولی روی پوشه‏ها که دو بار کلیک میکنم هیچ عکس‏العمل خاصی نشون نمیده.

وقتی که تحت Dos توی درایوها میرم و Dir میزنم مینویسه File Not Found !!!

وقتی که با Partition Magic 8.0 تحت Dos میزنم Check For Errors یک Error پیدا میکنه و نمیتونه حلش کنه!!!

نتیجه : اگر یادتون باشه یک ویروس بود که تمام پوشه ها رو مخفی سیستمی میکرد و به جای اون یک فایل EXE قرار می‏داد که با نصب ویندوز و آنتی‏ویروس خود ویروس پاک میشد ولی پوشه‏ها همچنان مخفی بود. من فکر میکنم اینم مثل اونه یعنی اینکه این خاصیت رو روی تمام پوشه‏ها گذاشته که باز نشوند. یعنی الان ویروسی در کار نیست ولی آثارش هست که اذیت میکنه.

با تشکر از شما که این همه متن رو خوندید.
    سلام دوست عزیز

توی تاپیک زیر پاسخ داده شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز من یک هفته س که دچار مشکلی در کامپیوترم شدم و folder option من حذف شده کلی سایت گشتم کلی برنامه دانلود کردم و کلی روش پیاده کردم ولی از اونجایی که اکثر دوستان اطلاعات رو بدون اینکه تست کنن فقط کپی پیست میکنن هیچکدوم فایده نداشت از جمله روشهایی که توی همین تاپیک اومده که اصلا کارایی ندارن

ولی من به کمک دو تا از دوستام تونستم این worm رو از دستگاهم حذف کنم که روش کار خیلی ساده و به این صورت است:

1- درایو ی که ویندوز روی اون نصب شده رو فرمت کرده و یه ویندوز جدید نصب کنین

2- بدون اینکه وارد درایوی بشین یه برنامه مثلا nero رو نصب کنین
    3-وارد My Documents بشین و show hidden file رو فعال کنین

4- از طریق این برنامه یکی یکی درایو ها رو بگردین و دو تا فایل autorun.inf , autoply.exe رو delet کنین

5- حالا یه آنتی ویروس نصب کنین و کل کامپیوتر رو اسکن کنین

6- وقتی مطمئن شدین که دیگه اون دو تا فایل توی کامپیوتر نیست ( یه بار دیگه با nero درایو ها رو چک کنین) با خیال راحت درایوها رو باز کنین

همین ..... به همین سادگی ..........حالشو ببیرین
    خوب چرا خودمون رو اذیت بکنیم و نرو نصب کنیم . این کاری که من میگم رو بکنید . 100 درصد عملی . خودم هزار بار تست کردم .
    My computer رو باز کنید و روی Folders کلیک کنید تا سمت چپ به صورت درختی باز بشه . بعد با خیال راحت روی هر درایوی که خواستید کلیک کنید تا باز بشه بعد هم show Hiden Files رو فعال کنید و هر چیز مشکوکی مثل autorun.inf , autoplay.exe , explorer.exe, وهر چیز دیگه ای که بین همه ی درایواتون مشترک بود رو پاک کنید . اگه مشکلی بود در خدمتم

داره خودمونی میشه ehsan_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من وقتی فلش مموری رو به کامپیوتر می زنم ، کامپی.تر رستارت می کنه .

آیا کامپیوتر ویروسی شده ؟
    تگه شده کدوم ویروس این کار و میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا مهدیخیلی خیلی ممنونیم.
    همان ویروسی که نامش را بردین(kernel.exe )لبتاپم را ویروسی کرده .منتها این چیزهایی که در مقاله ذکر کردین فکر کنم راجع به ویندوز xpاست چون ویندوز من ویستا اصل است وعلایم errorان فرق دارد .حالا چطوری میتونم این ویروس را از بین ببرم.در ضمن این ویروس همانطور که گفتید با صفحات اینترنتی افلاین مشکل دارد و مجبورم هر وقت یک صفحه افلاین باز میکنم بعدش کل فولدر را ببندم و دوباره فولدر را باز کنم ویک صفحه جدید را ببینم.
    از راهنماییهاتون خیلی ممنونم.

پس چرا جوابمو نمیدید؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من وقتی فلش مموری رو به کامپیوتر می زنم ، کامپی.تر رستارت می کنه .

آیا کامپیوتر ویروسی شده ؟
    تگه شده کدوم ویروس این کار و میکنه ؟
    سلام
    یا فلش مموریت ویروسی هست یا کامپیوترت.
    اول کامپیوترت رو با یه آنتی ویروس خوب مثلاً NOD32 آپدیت شده باشه ویروس یابی کن ببین چی میشه اگه نشد فلش مموریت رو به یه کامپیوتر دیگه ئصل کن ببین مشکل از چیه.
    یا یه ویندوز تازه نصب کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •