من شنیدم که دانشمندان تونستند که سرعت نور رو تا اون حد پایین بیارند که بشه به راحتی حرکت اونو دید!!! می خواستم ببینم که راسته؟ اگه هست تو چه محیط غلیظی می تونه باشه که هم ازش عبور کنه و هم سرعتش به اون حد پایین بیاد؟!!!
من شنیدم که دانشمندان تونستند که سرعت نور رو تا اون حد پایین بیارند که بشه به راحتی حرکت اونو دید!!! می خواستم ببینم که راسته؟ اگه هست تو چه محیط غلیظی می تونه باشه که هم ازش عبور کنه و هم سرعتش به اون حد پایین بیاد؟!!!
یعنی فوتون دیده بشه؟!!!من شنیدم که دانشمندان تونستند که سرعت نور رو تا اون حد پایین بیارند که بشه به راحتی حرکت اونو دید!!! می خواستم ببینم که راسته؟ اگه هست تو چه محیط غلیظی می تونه باشه که هم ازش عبور کنه و هم سرعتش به اون حد پایین بیاد؟!!!
الان با میکروسکوپ های تونل زنی روبشی می تونن یه تصویر(نه اپتیکی) از اتم ها به زحمت به دست بیارن.
حالا فوتون که ذره ای بدون جرم و بسیار ریزه(از الکترون هم کوچکتر)و فقط آثارش رو مشاهده کردن چه طور دیدن؟
اگه میشه بفرمایید کجا دیدید؟
همه چیز امکان داره
منم میخوام بدونم چطوری دیده شده
من کی گفتم دیدم؟ من شنیدم اونم تو یه مجلسی بود که نمی شد سئوال کرد. واسه همین هم که شکم بر طرف بشه اینجا مطرحش کردم که حل بشه.
خوب بخواه!!همه چیز امکان داره
منم میخوام بدونم چطوری دیده شده
فقط دیدی به ما هم بگو تا بیایم(شوخی)
اگه دیده بودم که میگفتم به نظرم جالب اومد آخه کسی تا حالا تجربش نکرده
-----------------------
در ضمن این آخرین بارت باشه از این شوخی های لوس و بی مزه میکنی
( شوخی)
اولا که همچین چیزی امکان نداره. ثانیا، برفرض محال که صحت داشته باشه (فرض محال که محال نیست) اگر بتونن با عبور دادن نور از محیطی سرعتش رو آنقدر پایین بیارن که بشه اونو دید بازم نمیتونیم داخل اون محیط رو ببینیم چون آنقدر غلیظ و . . . هست که . . .
حتی اگر این هم بشه و حتی اگر فرض کنیم که نور حالت ذره ای مثل ذرات معمولی داره(نور فقط رفتار ذره و موج داره و تصور این تقریبا غیر ممکنه) باز هم با چه میکروسکوپی اون رو ببینیم؟!!!اولا که همچین چیزی امکان نداره. ثانیا، برفرض محال که صحت داشته باشه (فرض محال که محال نیست) اگر بتونن با عبور دادن نور از محیطی سرعتش رو آنقدر پایین بیارن که بشه اونو دید بازم نمیتونیم داخل اون محیط رو ببینیم چون آنقدر غلیظ و . . . هست که . . .
تو کوانتوم یه چیز هست که می گه فوتون فقط تو سرعت نور فوتون هست ... در سرعت های دیگه اصلا فوتون نیست و تعریف نور دیگه نداره ...
دقیقا ...... قبلا من یه جایی خوندم{جاش معتبر بود ولی به خاطر ندارم کجا بود} که تونستند سرعت نور رو کاهش بدهند ولی نه در حدی که بشه فوتون رو ببینی ....... ولی چه باحال میشه ها فوتون رو بگیری دستت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)