والا مادربوردم گیگابایت و دیدم جای دوتا ساتا می خوره اما الان 40 من IDE هستش انگار شنیده بودم ساتا و IDe در کنار هم مشکل دارن می خوام اول کامل بررسی کنم بعد برم بخرم
والا مادربوردم گیگابایت و دیدم جای دوتا ساتا می خوره اما الان 40 من IDE هستش انگار شنیده بودم ساتا و IDe در کنار هم مشکل دارن می خوام اول کامل بررسی کنم بعد برم بخرم
دوست خوبم مشكلي نيست فقط تو بايوس مادربورد يه جا داره كه بايد ساتا رو راه اندازي كني بعدش انتخاب كني كه كدوم هارد اصلي باشه و ويندوز روش نصب هست
نه من نداشتم تا حالا
ولی از چند نفر فروشنده تو بازار که حرفه ای هستن و یه نفر که تو کار واردات هارد هست اینو شنیدم
همچنان منتظر نظرات دوستان در مورد پست 1253 هستم
سلام
با این حساب تمام رمهای DDR2 یکی هستند!درسته؟ چون رو همه میشه باس رو کم و زیاد کرد!که با این کار PC2 5300 و 6400 ،8500 میشه عوض کرد! یعنی اینا با هم فرقی ندارن؟ من فکر نکنم این حرف زیاد صحت داشته باشه!نوشته شده توسط Stream
همه رمهای 1066 در اصل همون PC2-6400 هستند که اورکلاک شده اند.
در مورد رمی که اور بشه! من شخصا از اور خوشم نمیاد چون هرچهقدر هم خوب تنظیم بشه و قطعات خوب باشه نمیشه پایداری 100% گرفت!
و آگه قدرت مالی داری یکی از سری های Special Edition بگیر! که 2گیگش از 70 هزار هست(اگه تهران نباشی فکر نکنم این قیمت بخری(حداقل 20 هزار میاد روش))
دوست عزیز بیش از 50 نمونه مدل مختلف از چیپهای DDR2 PC2-6400 وجود داره که در رمهای سریهای مختلف استفاده میشه. بعضی از این چیپها توانایی کار در فرکانسهای بالاتر مثل 1066MHz یا 1200MHz رو دارند (معمولا با اعمال ولتاژ) که در رمهای PC2-8500 یا PC2-9600 ازشون استفاده میشه. طبیعتا قیمتشون هم بالاتره...
بعضی از چیپهای PC2-6400 هم در فرکانس بالاتر از حد خودشون (نزدیک 800MHz) نمی تونند کار کنند و برای همین فقط در همون فرکانس ازشون استفاده میشه.
البته مطلبی که اشاره کردم فرکانس Native چیپهای استفاده شده دررم بود و شما اون رو با فرکانس رم اشتباه گرفتید!![]()
من 1.500.000 تومن بودجه دارم میخوام کامپیوتر بخرم
2 تا رم 2 gig و هارد 250 gig چی بگیرم؟برای گیم و اینترنت
Last edited by zapata_tx; 24-06-2008 at 23:58.
corsair xms2 _dhx cl4 رو پیشنهاد میکنم
هارد هم وسترن و هیتاچی
قیمت wD SATA 320GB 16MB
corsair xms2چنده؟
رم بین 75 تا 80
هارد بین 60 تا 65
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)