تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 755 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا رامین میشه بگین که چه طور می تونم وقتی پرینتر رو می خرم تست کنم منظورم این که بعد از باید پرینت بگیریم یا باید مشخصاتش رو چک کنم چی کار باید بکنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    در ضمن اگه بقیه دوستان هم نظری ارن ما رو بی نسیب نزارن.
    سلام دوست عزیز amirgozali
    اینا توصیه های یه جوجه هستش برای HP و هیچ مرجعیتی نداره بعدا مدعی نشیدا
    1.خوب اولا جعبه پرینتر و نگاه کن که لهیدگی یا زمین خوردگی نداشته باشه
    2. راجع به گارانتیش بپرس و مطمئن شو
    3. پرینتر و از جعبه در بیا رو ببین تمام ملحقاتش با Content روی جعبه مطابقت داره اگر نوشته دوتا CD داره-واقعا دوتا داره
    4. خود پرینتر از لحاظ ظاهر سالمه شیشه اسکنر مورد نداره و پنل روی دستگاه زبانش اینگلیسیه
    ----------وکیوم کارتریج باز نشده
    5. همونجا جلوی فروشنده یه تست کپی (توی پرینتر مورد نظر شما یعنی 5283 ) بگیر اگر همونجا بتونی تستش کنی خیلی بهتره ولی خوب خیلی از فروشنده ها این کار رو نمیکنن(و این اجازه رو هم نمیدن) چون اگر خراب باشه دردسر گارنتی با خودشونه ولی حداقل نگاه کن ببین پرینتر روشن میشه و به مرحله کارتریج خواستن میرسه
    *یه کار دیگه هم میتونی بکنی ادای آدمای پرینتر ندیده رو دربیاری و بگی برام راهش بندازید یاد بگیرم
    دو تا توصیه هم هستش که زیاد نمیتونی در بندش باشی
    یکی اینکه بازار هدف(Zone) از روی مشخصات کنار مدل نامبر از روی لیبل سریال ببینی بهتر که ABB باشه یعنی برای کاربرای اینگلیسی زبان که برقشون دوشاخه 220 ولت یعنی ما ساخته شده
    (مثلا برای گامبولا فاسو ساخته نشده باشه برقشون 110 باشه و سه شاخه و زبون روی پنل هم ..... ) شوخی بود البته خوب توی پرینترای جوهر افشان معمولا برقشون مولتی رنجه یعنی از 90 تا 240
    و دومین توصیه که اصلا گوش نکن چون دیگه خیلی وسواسی میشی : چون خیلی از گارانتی های HP بر حسب تاریخ ساخت گارنتی میدن یعنی از تاریخ ساخته شدن 15 تا ....(بستگی به مدل و یه چیز دیگه داره که توی ایران زیاد مصرف نداره) ماه گارانتی داره مثلا اگر شما الان پرینتر و خریدی ولی 10 ماه پیش ساخته شده پرینتر شما 5 ماه بیشتر گارانتی نداره
    *******((البته از نظر بعضی از گارانتی دهندگان ولی بعضی وقتا خود فروشنده اونو صد سال گارانتی کرده راجع به اون نظری ندارم))
    پس نتیجه غیر اخلاقی اینکه به manufacture date دستگاه نگاه کن هرچقدر میتونی جدید تر بگیر

در نهایت اعتدال رو رعایت کن چون به تجربه و طبق قانون جذبه اکثرا جنس خراب گیر آدمای وسواسی و آشنا
    میوفته (و پدر آدم و جوجه در میاد ) و کلا حرفای جوجه ها رو جدی نگیر
    رامین

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

5. همونجا جلوی فروشنده یه تست کپی (توی پرینتر مورد نظر شما یعنی 5283 ) بگیر اگر همونجا بتونی تستش کنی خیلی بهتره ولی خوب خیلی از فروشنده ها این کار رو نمیکنن(و این اجازه رو هم نمیدن) چون اگر خراب باشه دردسر گارنتی با خودشونه ولی حداقل نگاه کن ببین پرینتر روشن میشه و به مرحله کارتریج خواستن میرسه
    *یه کار دیگه هم میتونی بکنی ادای آدمای پرینتر ندیده رو دربیاری و بگی برام راهش بندازید یاد بگیرم

رامین
    سلام
    آقا رامین میشه بگین منظورتون از اینکه اجازه تست رو به ما نمی دن چیه من متوجه این بند نشدم. یعنی نمی زارن اونجا پرینت بگیریم؟

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

من یه سه کاره(فتوکپی-اسکنر-پرینتر) دارم. واسه شارژش 4 تا جوهر داره که من فقط رنگ مشکی رو خریدم و جا زدم.
    یکمی بهش فشار آوردم ولی هنوز ریلش حرکت میکنه و خودش.
    ولی نه کاغذ میگیره و نه کار دیگری میکنه! مشکل چیه ؟
    epson cx 3600
    حتما باید هر دو کارتریج سر جاش باشه تا پرینت بگیره ، خواهشا اصلا به کارتریج ها دست نزیند و فشار برای حرکت نیارید..من برای همین پرینترم خراب شده و کلا یکی نو خریدم ... داشتم کاتریج را در می آوردم ه خواسم نیود درش بسته شد..من دوباره درش را باز کردم داشت بر می گشت عقب و من داشتم کارتریج را در می آوردم که یک آن گیرک کرد و کلا این قرقره اش خراب شد

آقا رامین میشه بگین که چه طور می تونم وقتی پرینتر رو می خرم تست کنم منظورم این که بعد از باید پرینت بگیریم یا باید مشخصاتش رو چک کنم چی کار باید بکنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    در ضمن اگه بقیه دوستان هم نظری ارن ما رو بی نسیب نزارن.
    من هفته پیش پرینتر خریدم..همونجا برام باز کرد، زد به برق، پرینت گرفت و یک پول توش گذاشت تا کپی را هم امتحان کنم.. خیلی خوبه

سلام دوستان من یک پرینتر hp deskjet 3225 دارم چند وقت پیش یک کارتریج نو براش خریدم از اون موقع هم زیاد ازش استفاده کردم و تا حالا حدود 5 تا 6 بار شارژش کردم اینبار که رنگ تموم کرد خود رنگ خریدم و شارژش کردم اما بعد که ازش استفاده کردم خیلی کم زنگ چاپ میکنه انگار که اصلا رنگ نداره لطفا بهم بگید که مشکل از چیه
    روی کارتریج 5 تا سوراخ بود که من توی سه تاش رنگ ریختم کامل هم پرش کردم
    یک سوال دیگه هم داشتم کارترج ها بعد از جند بار که شارژشون کنی خراب میشن یا نه؟
    لطفا
    باید کیت شارژ بگیرید و بعد از جوهر ریختن با دستگاهش هوا گیری بکنید، بدون هوا گیری جوهرش کمرنگ میشه و شاید اصلا کار نکنه

من 2 سال کارتریجم را هفته ای یک بار شارژ کردم ..هیچیش نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

7

سلام
    آقا من دو تا پيرينتر دارم :HP laserjet1020,EPSON Stylus c43ux
    چند روز پيش ويندوزم را عوض كردم با اينكه درايور هاشون را دارم نصب هم ميشه ولي وقتي پيرينتر را روشن مي‌كنم پورتش را هم وصل مي‌كنم كار نمي‌كنه
    تورابه خدا كمكم كنيد

آقا تو رو خدا يكي جواب بده

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مجددا سلام دوستان
    آقا چقدر این تاپیک مهم شده که حتی مدیرا (Archi-girl)هم میان دوستان رو اینجا راهنمایی میکنند
    جالب خیلی هم ممنون و جای تشکر داره
    پس یه چنتا ستاره دیگه هم به این تاپیک بدید دیگه

آقا تو رو خدا يكي جواب بده
    دوست عزیزم من راجع به HP تجربه خودمو میگم شاید بدردت بخوره ولی راجع به مطمئن نیستم و اساتید باید نظر بدن
    اگر شما وقتی که پرینتر به دستگاه وصل بوده ویندوز رو نصب کردید ممکنه توی Device Manager پرینتر تون رو به عنوان Unknown device شناخته باشه که در اونصورت درست کار نمیکنه
    و حتما خودتون روال نصب پرینترای HP میدونید که اول درایور نصب کنید تا خودش به شما پیغام اتصال پرینتر به کامپیوتر رو بده و بعد کابل USB وصل کنید

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    آقا رامین میشه بگین منظورتون از اینکه اجازه تست رو به ما نمی دن چیه من متوجه این بند نشدم. یعنی نمی زارن اونجا پرینت بگیریم؟
    سلا م دوست عزیزم
    خوب چی بگم اکثرا با تست مشکلی ندارن ولی خوب بعضیا هم میگن همینه اگر هم مشکل داشت ببرش گارنتی
    و بعضیا هم فقط جعبه فروشن کاری ندارن توش چیه و اصلا کار میکنه ویا نمی کنه
    رامین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    یک پرینتر اپسون 6600 که 8 ماه از آن استفاده نشده و جوهر آن خشک شد ماد ایران گفته ارزش تعمیر نداره
    می خواستم بپرسم راهی برای استفاده مجدد میدانید ؟ مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

4

مجددا سلام دوستان
    آقا چقدر این تاپیک مهم شده که حتی مدیرا (Archi-girl)هم میان دوستان رو اینجا راهنمایی میکنند
    جالب خیلی هم ممنون و جای تشکر داره
    پس یه چنتا ستاره دیگه هم به این تاپیک بدید دیگه

دوست عزیزم من راجع به HP تجربه خودمو میگم شاید بدردت بخوره ولی راجع به مطمئن نیستم و اساتید باید نظر بدن
    اگر شما وقتی که پرینتر به دستگاه وصل بوده ویندوز رو نصب کردید ممکنه توی Device Manager پرینتر تون رو به عنوان Unknown device شناخته باشه که در اونصورت درست کار نمیکنه
    و حتما خودتون روال نصب پرینترای HP میدونید که اول درایور نصب کنید تا خودش به شما پیغام اتصال پرینتر به کامپیوتر رو بده و بعد کابل USB وصل کنید
    همين كه به فكر ما بودي معرفتت را نشون مي‌ده
    آره پرينترم وصل بوده ولي خاموش بوده

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    یه سوال دیگه
    من امروز رفته بودم تا پرینتر Hp 5283 رو بخرم ولی اون فروشنده از شانس ما یه آدم کنه ای بود که نگو دست بر نداشت که آقا شما لیزری رنگی بخرید HP1600 و یه مدلی هم گفت که یادم نیست. می گفت که هم کیفیت پرینتش خوبه و هم مشکل خشک شدن جوهر و شارژ هفته ای و اینجور دنگ و فنگ ها رو نداره.
    خوب من هم سردرگم شدم حالا نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم. سقف پولم هم تا 300 هزار تومن.
    از دوستان می خوام من رو راهنمایی کنند که کدوم بهتره؟
    در ضمن در مورد کارتریج های لیزری رنگی اگه توضیح بدید مننون می شم. منظورم نحوه شارز و هزینه شارز و .....

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    یه سوال دیگه
    من امروز رفته بودم تا پرینتر Hp 5283 رو بخرم ولی اون فروشنده از شانس ما یه آدم کنه ای بود که نگو دست بر نداشت که آقا شما لیزری رنگی بخرید HP1600 و یه مدلی هم گفت که یادم نیست. می گفت که هم کیفیت پرینتش خوبه و هم مشکل خشک شدن جوهر و شارژ هفته ای و اینجور دنگ و فنگ ها رو نداره.
    خوب من هم سردرگم شدم حالا نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم. سقف پولم هم تا 300 هزار تومن.
    از دوستان می خوام من رو راهنمایی کنند که کدوم بهتره؟
    در ضمن در مورد کارتریج های لیزری رنگی اگه توضیح بدید مننون می شم. منظورم نحوه شارز و هزینه شارز و .....
    سلام دوستان عزیز
    ****و دوست عزیزم amirgozali خواهش میکنم پرینتر HP Color LaserJet 1600 و HP Color LaserJet 2600 نخر (خرید نکن)
    واگر خواستی بخری لطفا نیا اینجا به ما و به HP و فروشنده و تمامی کائنات و هستی و در آخر به خودت بد بیراه وفحش بده
    رامین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •