تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 3195 اولاول ... 981481881941951961971981992002012022082482986981198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال واسم پیش اومده
    اون قدیما که ایکس باکس ها 3 چراغ میشد مشکل داغ شدنش دقیقا از کجاش بود منظورم gpu,cpu....
    مثلا اگه آدم با ایکس باکس پشت سر هم آهنگ بذره یا مثلا فیلم نیگاه کنه یا عکس یا ...خلاصه بازی نکنه چقدر در میزان گرم شدن کنسول اثر داره؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

یه سوال واسم پیش اومده
    اون قدیما که ایکس باکس ها 3 چراغ میشد مشکل داغ شدنش دقیقا از کجاش بود منظورم gpu,cpu....
    مثلا اگه آدم با ایکس باکس پشت سر هم آهنگ بذره یا مثلا فیلم نیگاه کنه یا عکس یا ...خلاصه بازی نکنه چقدر در میزان گرم شدن کنسول اثر داره؟
    سلام
    این مشکل مربوط به پردازش گرافیکی یا همون gpu مربوط میشد ...
    با گوش دادن به آهنگ یا دانلود کردن از لایو و... کنسول آنچنا داغ نمیشه و مشکلی پیش نمیاد.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

باسلام.اقا از چند نفر شنیدم که می گفتن ماکروسافت 360 را تا سال 2011 ساپورت نمی کنه و از چند نفر دیگه شنیدم که تا سال 2015 !.اگر تا سال 2011 ساپورت بکنه بعدش کنسول جدید بده بیرون، من موندم سر دو راهی که بگیرم یا نه؟راستی ماکروسافت موقعی که 360 را ساخت نگفت تا چه سالی ساپورتش می کنه ؟تازه گیا چیزی نگفته؟.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا کو تا 2011. تو از الان داری غصه 3 سال دیگرو میخوری؟ فکر کنم تا همون حدودا 360 دوام بیاره. شایدم بیشتر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

sharmande dadash peyman ke engelish mitypam
    pas man in gta ro chejoori khoob bazi konam ? driver chikar konam ?

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باسلام.اقا از چند نفر شنیدم که می گفتن ماکروسافت 360 را تا سال 2011 ساپورت نمی کنه و از چند نفر دیگه شنیدم که تا سال 2015 !.اگر تا سال 2011 ساپورت بکنه بعدش کنسول جدید بده بیرون، من موندم سر دو راهی که بگیرم یا نه؟راستی ماکروسافت موقعی که 360 را ساخت نگفت تا چه سالی ساپورتش می کنه ؟تازه گیا چیزی نگفته؟.
    قراره اوایل 2010 ایکس360 با مادربورد 32 نانومتری بده بیرون,خوب اگه این کارو بکنه یعنی تا یه مدت بعدش باید ساپورتش کنه که 32 نانومتری ها هم فروش برن دیگه.احتمالا حالا حالا ها میشه با 360 حال کرد

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان باز هم مثل همیشه سوالاتی داشتم که ممنون میشم از دوستان که راهنماییم کنن
    1_اقا امروز من از یه جایی تو کرج رفتم بازی بگیرم که وقتی فروشنده بازیارو نشونم داد اولا پک نداشت ثانیا رنگ کف دیسک سفید بود چون من قبلا از نکست جن بازی میگرفتم کف دسک ها بنفش بود بر همین از خریدنش منصرف شدم اخه قبلا یه چیزایی درباره این cd های مالزیی شنیده بودم که ممکنه به لنز اسیب بزنه برا همین گفتم شاید اینم از اونا باشه ....حالا از دوستان خوبم خواهش میکنم درباره این cd های بازی توضیحات بیشتری بدن مخصوصا درباره تشخیص اینکه کدوماشون از این cd ها خوبن و کدوماشون خوب نیست...راستی این cd مالزیا چه شکلی هست؟؟(رنگ_مارک) تازه این بنفشا هم که مارک ندارن
    ممنون
    لطفا دوستان با راهنماییاتون کمکم کنید ممنون میشم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

در راستاي داستان معروف تعويض نسل ها و از روي تجربه در گذشته
    اين رو مطمن باشيد كه xbox360 و PS3 تا حدود 2011 يا 2012 براشون
    بازي هاي معروف و با اسم و رسم مياد
    يعني بعد از 2011 به سرنوشت ساير كنسول ها دچار ميشن كه بعد از اومدن شماره بعدي
    براي اون كنسول بازي مياد اما غير معروف و نه چندان بزرگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.اگر 2011 نسل جدید 360 بیاد ایا بازیهای فعلی 360 به دستگاه جدید در سال 2011 می خوره؟!.الان می گید حالم خوب نیست.!!!.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ey baba chera 360 man injoori shod????
    hamin emrooz kharidam bishtar az 3 / 4 saeat ham bahash bazi nakardam bad khamoosh kardam
    hala bade 30 daghighe roshan kardam asan hichi nemiad
    roshan mishe ha safe mamoolie ?
    toro khoda rahnamaie konin

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •