می شه بپرسم 54.4 رو از کجا خوندین؟؟؟
مگه ننوشته دانلود 400 و...؟؟؟!!!
می شه بپرسم 54.4 رو از کجا خوندین؟؟؟
مگه ننوشته دانلود 400 و...؟؟؟!!!
سلام
درسته سرعت دانلود 400 ولی ؛ 400 بیت در ثانیه که برای این که به بایت در ثانیه تبدیل بشه باید تقسیم بر 8 بشه
یعنی اگر سرعت رو نوشته باشه 400 میشه 50=400/8 ؛ چون هر بایت معادل 8 بیت هستش
پس شما اگر بخواین سرعت دانلود و آپلود رو بدست بیارید باید عدد مورد نظر را تقسیم بر 8 کنید
موفق باشید
128.... سرعت دانلود 50 كيلوبايت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اينطوري باشه ديگه 512 واسه چيه ؟؟
من 128 پيشگامان داشتم سرعت دانلودم به زور تا 12كيلوبايت بر ثانيه مي رفت..
دوستان کسی هست به من بگه چرا:
یه کانکشن Adsl داریم (فن آوا مشهد) سرعت دانلودش خوبه، تا 13 14 بالا میره ولی صفحه بزور و به کندی باز میکنه!
ترو خدا کمکم کنین اعصابم دیگه ریخته به هم![]()
سلام
دوست عزیز صبانت سرعت اینترنتش برای همه سرویس هاش یکسان هستش قبلا هم چندین بار دوستان دیگر هم گفتند: 128 ، 256 ، 512
و... در صبانت هیچ تفاوتی نداره
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هم هست ، سرعت عالیه 56 تا 60
موفق باشید
Last edited by DrXoX; 21-06-2008 at 13:09.
شما مطمعن هستی سرعتا همش یکسان هست چون شنیدم جدیدا همشون به سرعت اسمیشون برگشتهدوست عزیز صبانت سرعت اینترنتش برای همه سرویس هاش یکسان هستش قبلا هم چندین بار دوستان دیگر هم گفتند: 128 ، 256 ، 512
و... در صبانت هیچ تفاوتی نداره
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هم هست ، سرعت عالیه 56 تا 60
سعات رایگانی شبانه مگه 3 تا 7 نیست؟
سلام
بله مطمئنم ، ولی .......... قبلا هم گفتم ، کاهش سرعت منطقه ای هستش ، مثلا برای خود من 2 هفته سرعت
اومد پایین که زنگم زدم گفتن کلا سرعت کم شده ؛ تو همین روزا می دیدم که بعضی از دوستان تو هیمن فروم
سرعتشون رو بالا ذکر می کردن ، هفته بعدش سرعتم دوباره عین اولش شد! نمی دونم صبانت داره چه کار می کنه
ولی هر کاری می کنه به نفع خودش کار می کنه . من بیشتر دلیلم سرعت شبانه صبا هستش که ازش سرویس می
گیرم.
شبانه 3 تا 7 هستش ولی اگر ساعت 6:45 دقیقه Dc کنی تا 7:45 کانکنت می مونه و به راحتی شبی 800 تا 900
مگ می تونی دانلود کنی
موفق باشید
من از صبا نت تا 85 هم گرفتم
ولی متوسط همون 50 تا 55
منم از صبا نت تو مشهد میگیرم
صبا نت رو یه امتحان بکن من الان 50 میگیرم
بالاخره کسی نگفت چطوری از طریق نرم افزار داونلود مشکل شبانه صبات رو حل کنیم
منظورم داشتن حالت Auto connect & auto redial & auto download & ... است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)