تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 755 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

آقا امین این Hp Deskjet 1280 که چند کاره نیست...
    برای من مهمه که چند کاره باشه یعنی اسکنر هم داشته باشه.

دستگاه چند كاره اي فعلا نيست كه بتونه A3 پرينت كنه........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض کمک:یه سوال در مورد کار با پرینتر

سلام دوستان

من یه مشکل با پرینترم دارم.

راستش من حدود یه هفته پیش یه پرینتر اچ پی 1018 خریدم.ولی یه مشکل دارم.وقتی میخوام از یه چیزی پرینت بگیرم

مثلا یه فایل ورد وقتی روی گزینه پرینت کلیک میکنم بعضی مواقع خیلی سریع پرینت میگیره

ولی اکثر مواقع بلافاصله پرینت نمیگیره وقتی روی گزینه پرینت کلیک میکنم یه آیکون در استتوس بار کنار ساعت میاد که

حاوی این عبارته"One Document Is Pending For Administrator

وقتی که هم روی آیکون کلیک میکنم یه پنجره باز میشه که با راست کلیک روی اون نام اون فایلی که میخوام پرینت بگیرم تنها میتونم اونو به حالت مکث کنسل و ری استارت قرار بدم

همه رو تست کردم ولی بازم پرینت نمیشه

تنها راه حلی که براش پیدا کردم اینه که پرینتر رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم.به محض اینکه روشن میشه شروع به پرینت اون فایل درخواستی میکنه

لطفا به من در مورد این مشکل کمک کنید

خیلی ممنون

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

12

من یه چند وقتیه دارم تحقیق می کنم از نتایج تحقیقاتم این رو فهمیدم که hp از همه بهتره چون هم راحت شارژ می شه و هم ارزون تر تموم میشه.
    اگه برای کار خونگی می خوای من می خوام خودم hp c5283 بخرم به شمار هم توصیه می کنم اون رو بخرید چون فعلا تو بازار هم قیمتش خوبه و هم امکان یادی دائره.
    در ضمن می تونی باهاشت رو CD/DVD هم پرینت بگیری.
    این رو هم بگم دورو بر CONNON و EPSON و غیره خط بکش چون هم سرویس دهیش ضعیفه و هم اینکه کلا HP بهتره. ( البته به نظر بنده خقیر )
    البته بنده در برابر استادان و مدیران دیگر پشیزی هم نیستم ولی خواستم نتایج پرس و جو های خودم رو به شما هم گفته باشم.
    بازهم اگه از استاندان کسی نظری داره ما رو بی نسیب نزاره.
    خیلی ممنون از جواب پر بارتون

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان، من با Hp D2460 که پرینت میگیرم جوهر رو پخش میکنه و رنگ ها هم طبیعی نیستن.
    ببینید:
    XXXXXXXXXXXXX
    XXXXXXXXXXXXX
    کارتریج اصل خودشه.
    از اول که گرفتم cleaning و alignment انجام ندادم!
    آخه همون اول یک A4 عکس تمام صفحه با کیفیت Normal زدم خوب بدون پخش جوهر و با کیفیت واقعی زد.

چه کنم؟
    سلام دوستان
    دوست عزیز متاسفانه کارتریج مشکی شما رو به اتمام و چه بسا تموم شده شما یا یکی بخرید یا ینکه شارژ ش
    کنید
    رامین

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست عزیز متاسفانه کارتریج مشکی شما رو به اتمام و چه بسا تموم شده شما یا یکی بخرید یا ینکه شارژ ش
    کنید
    رامین
    یعنی برنامه خود پرینتر هم داره اشتباه میکنه ؟!؟!

من با متن و چیزی که کلا خیلی درصد زیادی از صفحه رو اشغال نکنه مشکل ندارم
    اما عکس مشکل داره.
    مطمئنید Clear یا align نمیخواد ؟
    چطور میتونم این کار هارو بکنم؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکل با پرینترم دارم.
    راستش من حدود یه هفته پیش یه پرینتر اچ پی 1018 خریدم.ولی یه مشکل دارم.وقتی میخوام از یه چیزی پرینت بگیرم
    مثلا یه فایل ورد وقتی روی گزینه پرینت کلیک میکنم بعضی مواقع خیلی سریع پرینت میگیره
    ولی اکثر مواقع بلافاصله پرینت نمیگیره وقتی روی گزینه پرینت کلیک میکنم یه آیکون در استتوس بار کنار ساعت میاد که
    حاوی این عبارته"One Document Is Pending For Administrator
    وقتی که هم روی آیکون کلیک میکنم یه پنجره باز میشه که با راست کلیک روی اون نام اون فایلی که میخوام پرینت بگیرم تنها میتونم اونو به حالت مکث کنسل و ری استارت قرار بدم
    همه رو تست کردم ولی بازم پرینت نمیشه
    تنها راه حلی که براش پیدا کردم اینه که پرینتر رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم.به محض اینکه روشن میشه شروع به پرینت اون فایل درخواستی میکنه
    لطفا به من در مورد این مشکل کمک کنید
    خیلی ممنون
    سلام دوست عزیز م
    من فکر می کنم ایراد شما به احتمال 90 درصد به کابل USB و به احتمال 10 درصد به درایور مربوط می شه
    اگر شما یه اسکنر داری که کابل اصلی روش هست با کابل اسکنر امتحان کن اگر درست شد شما باید تشریف ببرید و یه کابل 2 USB تهیه بفرمایید در مورد درایور هم میتونید از سایت HP دونلود کنیید اینم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رامین

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یعنی برنامه خود پرینتر هم داره اشتباه میکنه ؟!؟!

من با متن و چیزی که کلا خیلی درصد زیادی از صفحه رو اشغال نکنه مشکل ندارم
    اما عکس مشکل داره.
    مطمئنید Clear یا align نمیخواد ؟
    چطور میتونم این کار هارو بکنم؟
    سلام دوست عزیزم LordMMD
    اجازه بده که یه مطلب یه ذره ناامید کننده برای شما بگم
    درسته توی این درایور میگه که شما هنوز یک سوم کار تریج جوهر دارید ولی مگه توی کار تریج مثل کولر آبی شناور داره داره خوب متاسفانه نداره اندازه جوهر داخل کارتریج به صورت کاملا نرم افزاری اندازه گیری میشه یعنی بسته به استفاده شما داره و بر حسب عکس یا نوشته که پرینت میگیرید یه مقدار از اندازه جوهر نمایش داده شده کم میکنه و این ممکنه اشتباه هم بشه کما اینکه وقتی شما کارتریج و شارژ میکنید دیگه این مکانیسم اندازه گیری کار نمیکنه
    ---دوم اینکه شما میگید توی متن خوبه ... خوب مقدار جوهری که از نازلها بیرون میاد خیلی بسته به فشار جوهر پشت نازل داره اگر این فشار کم باشه توی جاهای که حجم زیادی از جوهر باید در زمان کمی روی کاغذ ریخته بشه
    خودشو نشون میده و تقریبا مثل تونر که وقتی خالی میشه وسط کار رو نمیزنه تقریبا به همون صورت میشه
    البته میتونی Clear یا align بکنی ولی دردی از شما دوا نمکنه چون Clean کردن مال وقتیه که نازلهای کارترج گرفته باشه و align مال وقتیه که یک یا دو تا کارتریج شما تازه عوض شده و احتیاج که خطای مکانیکی با نرم افزار درست بشه
    * میتونی یه کار دیگه هم برای اینکه مطمئن بشی نازلا نگرفته بکنی البته به خودت مربوطه چون ممکنه کارتریجت
    خراب بشه و دیگه پرینتر نشناسدش ----> کارتریج مشکی رو در بیار یه لیوان آب جوش بردار و نازل های کار تریج رو تو اون فرو کن یعنی پایین کارتریج و حدود یک سانت توی آب جوش فرو کن بعد از حدود 20 تا 30 ثانیه اونو در بیار و بعد چند بار نازل رو روی سطح آب جوش بکوب بعد کارتریج رو با یه دستمال کاغذی بادقت خشک کنبه خصوص کانکتور ها رو حواست باشه با نازلا(پرینت هد) ور نری (اونارو انگولک نکنی :43 بعد اونو سر جاش بگذار وامتحان کن
    بازم میگم مسئولیتش با خودت
    رامین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز م
    من فکر می کنم ایراد شما به احتمال 90 درصد به کابل USB و به احتمال 10 درصد به درایور مربوط می شه
    اگر شما یه اسکنر داری که کابل اصلی روش هست با کابل اسکنر امتحان کن اگر درست شد شما باید تشریف ببرید و یه کابل 2 USB تهیه بفرمایید در مورد درایور هم میتونید از سایت HP دونلود کنیید اینم لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رامین
    ممنون رامین جان

راستش من اسکنر ندارم .در مورد کابلم موقع خرید فروشنده میگفت اچ پی هر کابلی رو قبول نمیکنه یه کابل گرونتر ازش خریدم گفت این نوع کابل برا اچ پی خوبه

عکس کابلمم میزارم تا خودتون ببینید.در مورد درایوم مرسی اونم دارم دانلود میکنم فقط یه کم حجمش بالاست ....199 مگابایت

عکسی از کابل پیشنهادی خودتون ندارید؟اگه دارید لطفا همین جا بزارید

خیلی خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نه من منظورم 3 مگی بودکاش می پرسیدی
    در مورد کابل هم اینقدر اصلی و قلابی توی بازار هست که آدم گیج میشه چه رسه به جوجه تکنسینا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه اختیار داری رامین جان

جوجه تکنیسین چیه؟شما خودت یه پا مهندسی

اون فایلو هنوز دانلود نکردم .گذاشتم برا بعدا .چون دیدم از همه درایوها کاملتر و همراه با نرم افزار هستش برا همین اونو انتخاب کردم

به هر حال ممنون.میرم اون 3 مگی رو دانلود میکنم

راستی قیمت یه کابلی اصلی چنده؟یه مارکی چیزی سراغ نداری تا بگردم حداقل دنبال اصلی اون مارک؟

من این کابلو 2500 خریدم.ظاهرا شیلد داره بهش میگن.باز شما واردتری.

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •