برای چه کاری می خوای ؟
و تا چه حد میتونی هزینه کنی؟
برای چه کاری می خوای ؟
و تا چه حد میتونی هزینه کنی؟
متشکرم قبول![]()
فقط حالا اگر بتونید بهم مادربردی که در همین رده کارایی اورکلاک باشه و قابلیت کراس فایر هم داشته باشه ممنونم میشم قیمتش رو هم اگر داشتید که بهتر![]()
اگه بخواهید از دید یک Extreme Overclocker به موضوع نگاه کنید شاید فقط ASUS Blitz Formula/Extreme شرایطی مثل ASUS Commando رو داشته باشند ولی برای یک کاربر معمولی فرقی بین ASUS Commando و مدلهای دیگه نیست. (چون Commando یک مدل قدیمی با چیپست 965 هم هست پیشنهاد نمیشه)
منظور من در رده مادربردهای Abit Ip35-E و Ga-P35DS3L بود
در این ردیف قیمت مادربرد که توانایی اورکلاک Core 2 Quade 6600رو تا 3600 میدن رو میخواستم بدونم مدل کراس فایر ساپرت هم داریم؟؟؟ این 2 مدل که کراس فایر ساپرت نیستند
![]()
مادربوردهای قوی تری مثل P35-DQ6 یا مادربوردهای X38 هم هستند که اورکلاک خوبی و مسلما بهتری نسبت به اون دو مدل دارند و از Crossfire هم پشتیبانی می کنند.
این جمله که بگیم "توانایی اورکلاک Core 2 Quade 6600رو تا 3600 میدن" از نظر علمی کلا درست نیست. اورکلاک بیشتر از اینکه به قطعه ربط داشته باشه به کاربر ربط داره. بعد از اون به بقیه قطعات هم ربط داره و مسلما تا یک خنک کننده خوب نداشته باشید خبری از اورکلاک Q6600 تا 3.6 گیگاهرتز نیست. (البته این اورکلاک برای Q6600 یک پروفایل Stable و همیشگی به حساب نمیاد... فقط برای تست و کارهای موقت کوتاه مدت توصیه میشه.)
Abit Ip35-pro
من يك Geforce 7300GT و 512 MB رم دارم
مي خوام 200 تومن هزينه كنم يك cpu ، motherboard و يك ram جديد بخرم
دو حالت زير را در نظر بگيريد:
1-من موقع كار هميشه چند تا نرم افزار باز دارم مثلا ورد، فتوشاپ و كاسپر اسكاي. اما خوب سرعتم كند هست چون حتي در كپي كردن هم سرعت براي من مهم است در ضمن قصد دارم از اين به بعد آفيس 2007 و ويستا استفاده كنم
حالا با اين اوصاف چه بخرم؟
2- در كنار اين استفاده نرم افزاري بازي هم مي كنم البته توقع ندارم بازي هاي روز را با آخرين رزولوشن بازي كنم همين كه بتوانم روان و بدون هنگ آنها را اجرا (فعلا) كفايت مي كنم
يك سوال خارج از بحث: آيا mB MSI خوب است و اينكه مي گويند با AMD بهتر از بقيه MB ها مچ مي شود راست است؟
دوستان عزيز حالا لطفاكمكم كنيد
اين بود انشاي من
در كل اينتل بهت پيشنهاد ميكنم مادبرد MSI P35 NeoF بخر 90 تومن پردازنده E2180 بخر 65 دو تا رم يك گيگ هم بخر اون 512 رو آبش كن بره.من يك Geforce 7300GT و 512 MB رم دارم
مي خوام 200 تومن هزينه كنم يك cpu ، motherboard و يك ram جديد بخرم
دو حالت زير را در نظر بگيريد:
1-من موقع كار هميشه چند تا نرم افزار باز دارم مثلا ورد، فتوشاپ و كاسپر اسكاي. اما خوب سرعتم كند هست چون حتي در كپي كردن هم سرعت براي من مهم است در ضمن قصد دارم از اين به بعد آفيس 2007 و ويستا استفاده كنم
2- در كنار اين استفاده نرم افزاري بازي هم مي كنم البته توقع ندارم بازي هاي روز را با آخرين رزولوشن بازي كنم همين كه بتوانم روان و بدون هنگ آنها را اجرا (فعلا) كفايت مي كنم
بستگي به مدلش داره هر شركت توليد كننده مادبرد خوب و بد داره و نميشه بصورت كلي گفت كدوم از كدوم بهتره.آيا mB MSI خوب است
نه چه ربطي داره بزرگتريم مشكل مچ نشدن رم هست كه بايد سعي كرد از رمهاي قديمي و اسم و رسم دار استفاده كرد.ينكه مي گويند با AMD بهتر از بقيه MB ها مچ مي شود راست است؟
Last edited by MicroSystem; 20-06-2008 at 13:03.
متشکرمحرف شما صحیح هست
حرف من علمی نبود و میدونم که احتیاج به خنک کننده قوی دارم و در همین فکر هم بودم فقط مادربردی می خواستم که کراس فایر رو هم ساپورت کنه که جناب میکروسیستم لطف فرمودند
فقط یک سئوال من با این مادربرد XFX nForce 630i الان دارم CPU Dual core 2.0 میندازم
بعداً تا چه حدی می تونم ارتقا بدم CPU اون رو ؟؟؟ مثلاً Core 2 Dua می تونم بندازم بعداً ؟
![]()
Last edited by morteza_jacobi; 20-06-2008 at 15:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)