تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 210 از 356 اولاول ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,091 به 2,100 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجع به سيستم زير چيه؟
    AMD athlon 64 4.4
    Gigabyte Motherboard
    1.5GB Ram
    Geforce 7300GT
    بازي هاي الآن رو روي اجرا مي كنه؟

البته بايد بگم كارت گرافيكم و ram 512 رو دارم بقيه رو مي خوام بخرم
    برای چه کاری می خوای ؟
    و تا چه حد میتونی هزینه کنی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

هموت ابت رو بخر انقدر زيادي خرج نكن
    بيشتر از 3600 بخواي اور كني بايد از خنك كننده زير صفر استفاده كني.
    ميخواي ركورد بزني
    اوركلاكرها معمولا از اين مادبرد واسه ركورد زني استفاده ميكنند
    Asus Commander
    متشکرم قبول
    فقط حالا اگر بتونید بهم مادربردی که در همین رده کارایی اورکلاک باشه و قابلیت کراس فایر هم داشته باشه ممنونم میشم قیمتش رو هم اگر داشتید که بهتر

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

متشکرم قبول
    فقط حالا اگر بتونید بهم مادربردی که در همین رده کارایی اورکلاک باشه و قابلیت کراس فایر هم داشته باشه ممنونم میشم قیمتش رو هم اگر داشتید که بهتر
    اگه بخواهید از دید یک Extreme Overclocker به موضوع نگاه کنید شاید فقط ASUS Blitz Formula/Extreme شرایطی مثل ASUS Commando رو داشته باشند ولی برای یک کاربر معمولی فرقی بین ASUS Commando و مدلهای دیگه نیست. (چون Commando یک مدل قدیمی با چیپست 965 هم هست پیشنهاد نمیشه)

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

متشکرم قبول
    منظور من در رده مادربردهای Abit Ip35-E و Ga-P35DS3L بود
    در این ردیف قیمت مادربرد که توانایی اورکلاک Core 2 Quade 6600رو تا 3600 میدن رو میخواستم بدونم مدل کراس فایر ساپرت هم داریم؟؟؟ این 2 مدل که کراس فایر ساپرت نیستند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در این ردیف قیمت مادربرد که توانایی اورکلاک Core 2 Quade 6600رو تا 3600 میدن رو میخواستم بدونم مدل کراس فایر ساپرت هم داریم؟؟؟ این 2 مدل که کراس فایر ساپرت نیستند
    مادربوردهای قوی تری مثل P35-DQ6 یا مادربوردهای X38 هم هستند که اورکلاک خوبی و مسلما بهتری نسبت به اون دو مدل دارند و از Crossfire هم پشتیبانی می کنند.

این جمله که بگیم "توانایی اورکلاک Core 2 Quade 6600رو تا 3600 میدن" از نظر علمی کلا درست نیست. اورکلاک بیشتر از اینکه به قطعه ربط داشته باشه به کاربر ربط داره. بعد از اون به بقیه قطعات هم ربط داره و مسلما تا یک خنک کننده خوب نداشته باشید خبری از اورکلاک Q6600 تا 3.6 گیگاهرتز نیست. (البته این اورکلاک برای Q6600 یک پروفایل Stable و همیشگی به حساب نمیاد... فقط برای تست و کارهای موقت کوتاه مدت توصیه میشه.)

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Abit Ip35-pro

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا سيستم خوبي نيست
    رمت رو بيخيال شو احتمال زياد به سيستم جديد نميخوره بعد بستن رم 1.5 هم جالب نيست.
    گرافيكت هم بهت بر نخوره واسه بازيهاي روز در پيتي ولي واسه بازيهاي 2003 و قبل خوبه
    شما بودجت رو بگو تا مادبرد مناسب رو بهت پيشنهاد كنم بقيه قطعات هم تو بخش مربوطه بپرس
    من يك Geforce 7300GT و 512 MB رم دارم
    مي خوام 200 تومن هزينه كنم يك cpu ، motherboard و يك ram جديد بخرم
    دو حالت زير را در نظر بگيريد:
    1-من موقع كار هميشه چند تا نرم افزار باز دارم مثلا ورد، فتوشاپ و كاسپر اسكاي. اما خوب سرعتم كند هست چون حتي در كپي كردن هم سرعت براي من مهم است در ضمن قصد دارم از اين به بعد آفيس 2007 و ويستا استفاده كنم

حالا با اين اوصاف چه بخرم؟

2- در كنار اين استفاده نرم افزاري بازي هم مي كنم البته توقع ندارم بازي هاي روز را با آخرين رزولوشن بازي كنم همين كه بتوانم روان و بدون هنگ آنها را اجرا (فعلا) كفايت مي كنم

يك سوال خارج از بحث: آيا mB MSI خوب است و اينكه مي گويند با AMD بهتر از بقيه MB ها مچ مي شود راست است؟

دوستان عزيز حالا لطفاكمكم كنيد
    اين بود انشاي من

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من يك Geforce 7300GT و 512 MB رم دارم
    مي خوام 200 تومن هزينه كنم يك cpu ، motherboard و يك ram جديد بخرم
    دو حالت زير را در نظر بگيريد:
    1-من موقع كار هميشه چند تا نرم افزار باز دارم مثلا ورد، فتوشاپ و كاسپر اسكاي. اما خوب سرعتم كند هست چون حتي در كپي كردن هم سرعت براي من مهم است در ضمن قصد دارم از اين به بعد آفيس 2007 و ويستا استفاده كنم

2- در كنار اين استفاده نرم افزاري بازي هم مي كنم البته توقع ندارم بازي هاي روز را با آخرين رزولوشن بازي كنم همين كه بتوانم روان و بدون هنگ آنها را اجرا (فعلا) كفايت مي كنم

در كل اينتل بهت پيشنهاد ميكنم مادبرد MSI P35 NeoF بخر 90 تومن پردازنده E2180 بخر 65 دو تا رم يك گيگ هم بخر اون 512 رو آبش كن بره.
    آيا mB MSI خوب است
    بستگي به مدلش داره هر شركت توليد كننده مادبرد خوب و بد داره و نميشه بصورت كلي گفت كدوم از كدوم بهتره.
    ينكه مي گويند با AMD بهتر از بقيه MB ها مچ مي شود راست است؟
    نه چه ربطي داره بزرگتريم مشكل مچ نشدن رم هست كه بايد سعي كرد از رمهاي قديمي و اسم و رسم دار استفاده كرد.
    Last edited by MicroSystem; 20-06-2008 at 13:03.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

مادربوردهای قوی تری مثل P35-DQ6 یا مادربوردهای X38 هم هستند که اورکلاک خوبی و مسلما بهتری نسبت به اون دو مدل دارند و از Crossfire هم پشتیبانی می کنند.

این جمله که بگیم "توانایی اورکلاک Core 2 Quade 6600رو تا 3600 میدن" از نظر علمی کلا درست نیست. اورکلاک بیشتر از اینکه به قطعه ربط داشته باشه به کاربر ربط داره. بعد از اون به بقیه قطعات هم ربط داره و مسلما تا یک خنک کننده خوب نداشته باشید خبری از اورکلاک Q6600 تا 3.6 گیگاهرتز نیست. (البته این اورکلاک برای Q6600 یک پروفایل Stable و همیشگی به حساب نمیاد... فقط برای تست و کارهای موقت کوتاه مدت توصیه میشه.)
    متشکرم حرف شما صحیح هست

حرف من علمی نبود و میدونم که احتیاج به خنک کننده قوی دارم و در همین فکر هم بودم فقط مادربردی می خواستم که کراس فایر رو هم ساپورت کنه که جناب میکروسیستم لطف فرمودند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط یک سئوال من با این مادربرد XFX nForce 630i الان دارم CPU Dual core 2.0 میندازم
    بعداً تا چه حدی می تونم ارتقا بدم CPU اون رو ؟؟؟ مثلاً Core 2 Dua می تونم بندازم بعداً ؟

Last edited by morteza_jacobi; 20-06-2008 at 15:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •