تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 192 از 3195 اولاول ... 921421821881891901911921931941951962022422926921192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,911 به 1,920 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

دستت درد نکنه بالاخره ما هم ایکس باکسی شدیم اومدیم قاطی باقالیا !! (شوخی)
    تا حالا انقدر خوشحال نبودم.خیلی حس خوبیه. پس تا فردا که بخرم خدا حافظ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

می شه چندتا بازی تاپ تو 360 رو معرفی کنیین،می خوام تفاوت رو با کامپیونر نوشون واقعا احساس کنم.مرسی

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دستت درد نکنه بالاخره ما هم ایکس باکسی شدیم اومدیم قاطی باقالیا !! (شوخی)
    تا حالا انقدر خوشحال نبودم.خیلی حس خوبیه. پس تا فردا که بخرم خدا حافظ...
    یادش به خیر ... یاد 2 سال پیش افتادم ... چقدر ذوق داشتم!!

می شه چندتا بازی تاپ تو 360 رو معرفی کنیین،می خوام تفاوت رو با کامپیونر نوشون واقعا احساس کنم.مرسی
    Gears of War
    Halo 3
    PGR4
    GTA IV
    Ace Combat 6
    Assassin's Creed
    Call Of Duty 4

و ......................

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یکی پیدا شده هالو ادیشن ساخت 2008 درایو سامسونگ ریجن یو سی رو میگه 350 نظرتون چیه؟من بیشتر به ادونچر و فوتبال و ماشینی علاقه دارم.در ضمن دوستان اگه میشه توی تهران و شهرستان شیراز جاهایی رو که کابل hdmi to hdmi و vga با کیفیت خوب و بدون نویز و سایه رو با قیمت مناسب میفروشن همچنین فنها رو 12 ولت میکنن و sm یا همون Shroud Mod هم انجام میدن بگن

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

payman جان،از راهنماییت ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان یکی پیدا شده هالو ادیشن ساخت 2008 درایو سامسونگ ریجن یو سی رو میگه 350 نظرتون چیه؟من بیشتر به ادونچر و فوتبال و ماشینی علاقه دارم.در ضمن دوستان اگه میشه توی تهران و شهرستان شیراز جاهایی رو که کابل hdmi to hdmi و vga با کیفیت خوب و بدون نویز و سایه رو با قیمت مناسب میفروشن همچنین فنها رو 12 ولت میکنن و sm یا همون Shroud Mod هم انجام میدن بگن
    سلام.
    واقعا؟ خوب قیمت که خوبه... اما توجه کنید از هر کس و هر جایی کنسول نخرید ، معلوم نیست این طرف راست بگه یا نه ... ببینم اصلا از کجا مبخوایید بخرید ... در ضمن هنوز کنسول رو نخریده به فکر shroud کردن و 12 ولت کردن نباشید! این کنسول (هیلو ادیشن) مشکل گرمایی نداره اصلا. در ضمن اگه 12 ولت کردید، دیگه باید قید لایو بازی کردن رو بزنید!

payman جان،از راهنماییت ممنونم
    خواهش میکنم دوست عزیز

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

سلام
    من يه xbox 360 گير اوردم هر كار ميكنم روشن نميشه .نو هست يكي از بچه ها از usa واسش اودن
    كسي ميدونه واسه چي روشن نميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

طرف تهرانه درست و راست بودنش رو نمیدونم ولی یکی از دوستان اونجا هست گفتم بهش جور شد بره کنسول رو تحویل بگیره نصف پول رو بده بعد ببر تست کنه بعد بقیش رو بده البته میده نکست جن تست کنه من زیاد علاقه ای به لایو ندارم ولی میخوام بدونم اگه اپتودیت برای بازی ها باید بازم باید به لایو وصل بشم یا میتونم از روی سایت خود 360 با پی سی دانلود کنم بعد بریزم رو 360؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من يه xbox 360 گير اوردم هر كار ميكنم روشن نميشه .نو هست يكي از بچه ها از usa واسش اودن
    كسي ميدونه واسه چي روشن نميشه؟
    شما مطمئنی تمام سیم ها و کابل ها رو درست وصل کردی؟ احتمالا مشکل از همین جاست ... وگرنه دلیل نداره روشن نشه .

طرف تهرانه درست و راست بودنش رو نمیدونم ولی یکی از دوستان اونجا هست گفتم بهش جور شد بره کنسول رو تحویل بگیره نصف پول رو بده بعد ببر تست کنه بعد بقیش رو بده البته میده نکست جن تست کنه من زیاد علاقه ای به لایو ندارم ولی میخوام بدونم اگه اپتودیت برای بازی ها باید بازم باید به لایو وصل بشم یا میتونم از روی سایت خود 360 با پی سی دانلود کنم بعد بریزم رو 360؟
    آپدیت ها رو هم میشه از لاو گرفت و هم از بازیهای جدید. ( بازیهای جدید که منتشر میشه، آپدیت رو در صورت منتشر شدن، دارن تو خودشون ).

موفق باشید

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بازی خور مثل خودم....سوالی داشتم اگه دوستان لطف کنن راهنماییم کنن..1_اینکه یه dvd بازی چطور میتونه به لنز دستگاه صدمه بزنه؟2_من از کجا بدونم که مثلا فلان dvd ممکنه به کنسولم صدمه بزنه3_اینکه مگه یه cd بازی برای یه فروشنده چقدر مایه میخوره که همه جا زیر 5 تومن نیست و ایا یه روزی میرسه که مثل ps2 سی دی بازی بشه دورو ور 1000_2000 تومن??

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •