تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: در خواست نرم افزار برای پسورد گذاری روی صفحات وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه neyrizboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    نی ریز

پيش فرض

html password برنامه خوبيه

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohammad hamed
    با سلام و خسته نبشی به tohave جان
    خیلی کارم جلو افتاد فقط یکی دو تا سوال داشتم
    اول اینکه صفحات Your-page 1و غیره رو چی کار کنم . چون اگه آدرس اون رو کسی داشته باشه میتونه به راحتی به اون ها دسترسی داشته باشه
    و دیگه آنکه ایا میشه فیلد نام کاربری و پسورد داشته باشه .اگه میشه چه طوری
    خیلی خیلی خیلی ممنون
    منتظر هستم
    با تشکر
    Your-page اسم صفحه ای خواهد بود که شما میخواهید بازدید کننده آنرا ببیند.

برای اینکه بازدید کننده نتونه آدرس رو پیدا کنه، توصیه کرده ام که از ایندکس فریم استفاده کنی. یعنی 2 تا فریم ایجاد کنی به اسم top.htm و main.htm و بعد فایل ایندکس رو که شامل این دو تا فریم هست و هر دو صفحه تاپ و مِین رو انکریپت کن. برای هر صفحه باید سیستم غیر فعال کردن (قفل) راست کلیک رو اضافه کنی (کافیه برای تاپ فریم اضافه کنی) . دقت داشته باش که خیلی از قفلهای راست کلیک رو با زدن کلید اف 10 میشه بی اثر نمود پس یک قفل درست و حسابی بذار.

بله میشه توی فیلد ست گذاشت ولی وقت میخواد که روش کار کنم. ببخشید فعلا گرفتارم

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

دوست عزیزم اول برای راهنمایی های شما از صمیم قلب متشکرم

برای اینکه بازدید کننده نتونه آدرس رو پیدا کنه، توصیه کرده ام که از ایندکس فریم استفاده کنی. یعنی 2 تا فریم ایجاد کنی به اسم top.htm و main.htm و بعد فایل ایندکس رو که شامل این دو تا فریم هست و هر دو صفحه تاپ و مِین رو انکریپت کن.

من منظور شما رو از این حرف ها نفهمیدم چیه و چه جوری باید این کار رو انجام داد.
    اگه میشه بیشتر توضیح بدین
    در مورد اون فیلد ست هم اگه یه موقعی وقت دارین اون و انجام بدین خیلی خیلی خیلی ممنون میشم.
    اگه میشه در مورد اول منو راهنمایی کنید
    خیلی ممنون
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

فعلا با همین سیستم کار کنید چون فکر نمیکنم وقت برای نوشتن کد به این زودیها داشته باشم. امیدوارم یکی از دوستان کمک بکنه.

برای توضیح در مورد فریم ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرحله اول:
    دو تا صفحه درست میکنی، یکی میتونه خالی باشه ولی دومی باید همون صفحه ای باشه که اسم کاربر و پسورد رو میپرسه. هر دو صفحه رو انکریپت میکنی. بعد میای به

مرحله دوم:
    در کدهای بالا، این صفحه top.htm میتونه صفحه خالی باشه که فقط دارای کد غیر فعال کردن راست کلیک هست. (با فرض اینکه این صفحه در دایرکتوری ریشه قرار گرفته)

این صفحه enter.htm هم میتونه صفحه ای که شما برای ورودی درست کرده اید باشه (همونی که اسک کاربر و پسورد رو میپرسه) . برای این صفحه هم برای احتیاط کدهای غیرفعال کردن راست کلیک رو اضافه کن. (با فرض اینکه این صفحه در دایرکتوری ریشه قرار گرفته).

حالا شما میتونی این کدهای بالایی رو که با جایگزین کردن اسامی فرضی به اسم صفحات توضیح داده شده و همچنین با اضافه کردن چند قسمت بالایی مثل تگهای معرفی سایت و کلمات کلیدی و اسم صفحه و غیره ، صفحه رو انکریپت میکنی (تا کدها ناخوانا بشن) و بعد با اسم ایندکس دات اچ تی ام، index.htm ذخیره کنی. این صفحه میشه صفحه ورودی سایت شما.

هر کاربری میتونه این صفحه رو ببینه ولی چون اسم کاربری و پسورد لازم داره تا وارد بشه، میره پشت صحنه (کد ها رو ببینه) که با کدهای ناخوانا مواجه میشه و دلش میسوزه. بعد میاد با راست کلیک بفهمه تو چه صفحه ایه، که اونهم اجازه نداره

تنها راه باقی مونده اینه که از نوار وضعیت Status Bar یه چیزهایی برداشت کنه، اونهم شما میتونی یک تیکه کد اضافه کنی که نوار وضعیت رو منجمد میکنه و یا یه چیزهایی مثل ساعت و شعار و ... اضافه میکنه، خنثی بکنید

امیدوارم کارت راه بیافته
    .

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

با سلام
    همه ی کار هایی که گفتید رو انجام دادم .
    ولی در هنگام اجرا هیچ صفحه ای نیامدو فقط صفحه ی top.htm میاد که راست کلیک در آن غیر فعال هست. نمی دونم مشکل از کجاست . اگه ممکنه راهنمایی کنید.
    یک جا رو هم نفهمیدم چی شد . پس اون فایل ها و صفحه های اصلی چی شد .
    (Your-page)
    خیلی خیلی ببخشید . خیلی شما دوست عزیز رو زحمت دادم
    Last edited by mohammad hamed; 16-02-2006 at 16:15.

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

1- یک صفحه برای بالای فرِیم سِت frameset ایجاد کن top.htm

2- صفحه اصلی برای پسورد و کاربر رو ایجاد کن (با کدهایی که در صفحه قبلی داده ام) enter.htm

3- با استفاده از کدهای بالا (برای فریِم ست frameset) صفحه ایندکس رو ایجاد کن index.htm

4- آدرس صفحه بالای فریم ست frameset رو وارد ایندکس index کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5- آدرس صفحه پسورد و کاربر رو وارد ایندکس index کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6- کدهای "راست کلیک ممنوع" و "نوار وضعیت خاموش" رو وارد هریک از صفحات کن

7- همه صفحات رو انکریپت Encrypt کن (با همون آدرسی که در صفحه قبلی داده ام)

8- صفحات رو آپلود کن در جای خودشان

کد:
    امیدوارم کارت ایندفعه راه بیافته
    Last edited by tohave; 16-02-2006 at 22:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

دوست عزی باز هم عذر خواهی منو بپذیر . اما من تا شنبه اینجا بیشتر نیستم و فکر کنم یکی دو دفعه ی دیگه میتونم امتحان کنم چون بعد از اون باید برم دانشگاه
    اما همان دیروز هم من کامل آدرس ها رو نوشته بودم .
    من با Fornt Page این کا رو انجام میدم. در هنگامی که صفحه رو روی Design میذارم صفحه ی enter.htm رو نشون میدم و وقتی در حالت نمایش وی میذارم فقط top.htm رو نشون میده . روی سرور هم آپلود کردم . باز هم نشد . نمیدونم مشکل از کجاست .
    امید وارم بتونید این مشکل رو حل کنید

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

اگه شما آدرس دامین (سایت) رو بدین و بگین تو کدوم فولدر میخواین آپلود کنید من میتونم براتون تهیه کنم. اینهمه کد نوشتیم و باید اسم گذاری کنیم. خیلی هم سخت نیست

مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

من سایت شما را بررسی کردم. همه چیز درسته ولی شما اصلا هیچ کاری نکرده اید برای صفحه ورودی. فایلها را تقریبا درست آپلود کرده اید، البته متن نوشته شده توسط من که برای اطلاع شما بود، را تغییر نداده اید ، کدها را انکریپت نکرده اید، اسامی کاربری و پسوردها رو عوض نکرده اید و آدرس صفحات مورد نظر (برای دسترسی کاربران) را مشخص نکرده اید.
    این اطلاعات رو من ندارم (نباید داشته باشم) پس خودتون تغییرشون بدین

نمیدانم صفحه خانه INDEX این ساب دامین شما چه جوری لود میشه. خیلی از ساب دامینها خودشون ایندکس دارن ولی بعضیهاشون باید آدرس کامل بشه

شما تنها کاری که باید بکنید اضافه کردن راست کلیک ممنوع هست. کد برای نمونه در زیر آورده میشه:

این کدها رو در بخش هِد HEAD صفحه وارد کن (100% مطمین نیست)

کد:

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •