تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 55 از 89 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

  1. #541
    اگه نباشه جاش خالی می مونه coralisland_17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مازندران - بهشهر
    پست ها
    399

    4 شيريني قلب بادامي....

    اينم يك نوع شيريني خيلي خوشمزه كه خودم هميشه درست ميكنم :
    قلب بادامي
    مواد لازم براي تهيه 60 قلب
    كره : 250 گرم
    پودر قند : 100گرم
    زرده تخم مرغ : 2عدد
    بادام چرخ كرده : 100گرم
    آرد : 350گرم
    بادام پوست گرفته : 60عدد
    طرز تهيه:
    پودر قند يكدست را داخل ظرف مي ريزيم، يك زرده تخم مرغ و كره را به آن مي افزاييم و با همزن مي زنيم، بادام چرخ كرده را به اين صورت تهيه مي كنيم كه بادامها را درآب خيسانده و پس ازچند ساعت از آب مي گيريم، پوست آنها را مي كنيم و در آسياب له مي كنيم. بادام چرخ كرده را به آن اضافه مي كنيم. آرد را الك، به مخلوطمان اضافه كرده و به سرعت چنگ مي زنيم تا يك خميرتقريباً سفت به دست آيد. آن را گلوله كرده در يك كاغذ آلومينيومي يا روحي مي پيچيم و 2 ساعت در يخچال قرار مي دهيم. فر را از نيم ساعت قبل روي درجه200 درجه سانتي گراد مي گذاريم. در يك سيني آرد مي پاشيم، خمير را روي آن كاملاً پهن مي كنيم تا نازك شود قلب ها را با قالب در مي آوريم(اگر قالب نداشتيد، الگوي يك قلب را روي كاغذ بكشيد و با چاقو قلب ها را در آوريد)، زرده تخم مرغ ديگر را زده و روي قلب ها مي ماليم سپس بادامها را روي آنها مي گذاريم و در طبقه وسط10تا12دقيقه مي گذاريم تا بپزد. پس از پختن كمي صبرمي كنيم تا ولرم شود، سپس با كارد پهني آنرا از سيني جدا كرده و مي گذاريم خنك شود.

    نكات تغذيهاي درباره " قلب بادامي"
    هر قلب بادامي داراي 80 كالري است وبه دليل داشتن بادام داراي املاح مفيدي براي بدن است. اگر برنامه حفظ وزن داريد يك عدد از آن را با چاي ميل كنيد و اگر برنامه افزايش وزن داريد 2 از آن راعدد ميل كنيد.
    Last edited by coralisland_17; 15-06-2008 at 14:57.

  2. #542
    Banned RooS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    HOllAND
    پست ها
    856

    پيش فرض

    جای سایه خیلی خالیه

  3. #543
    اگه نباشه جاش خالی می مونه coralisland_17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مازندران - بهشهر
    پست ها
    399

    4

    سوال ،پيشنهاد ،نظر .........پس چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by coralisland_17; 15-06-2008 at 14:52.

  4. #544
    اگه نباشه جاش خالی می مونه coralisland_17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مازندران - بهشهر
    پست ها
    399

    4 شکلات آجیلی ...

    اين شكلات هم براي عيد و مراسم ها عاليه ...
    شكلات آجيلي :

    مواد لازم برای تهیه 24 قطعه :
    شکلات تخته‌ای سفید (شیری) : 225 گرم
    مغز تخمه آفتاب‌گردان : 50 گرم
    بادام خرد شده : 50 گرم
    کنجد : 50 گرم
    کشمش بی‌‌دانه : 50 گرم
    دارچین : 1 قاشق چای‌خوری
    روش تهیه:
    شکلات تخته‌ای را خرد کرده و به طریقه ی بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید (توجه داشته باشید که خیلی داغ نشود). یا اینکه می‌توانید شکلات را در مایکروویو به مدت دو دقیقه ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
    مغز تخمه آفتاب‌گردان، بادام خرد شده، کنجد، کشمش بی‌‌دانه و دارچین را در شکلات ذوب شده بریزید و مخلوط کنید.
    با قاشق مرباخوری از مایه ی شکلاتی مخلوط شده بردارید و داخل کاغذهای مخصوص بریزید و بگذارید تا سرد شود (در صورت دلخواه می‌توانید یک عدد پسته روی آن قرار دهید).

    * نکته:
    1- روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.

    2- ميتوانيد از مغز هاي دلخواه و متفاوت استفاده كنيد.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

  5. #545
    اگه نباشه جاش خالی می مونه coralisland_17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مازندران - بهشهر
    پست ها
    399

    5 .........؟

    چه استقبال گرمي......
    منو باش تازه ميخواستم دستور پيراشكي رو بزارم ...پس بيخيال شم بهتره...
    Last edited by coralisland_17; 17-06-2008 at 19:17.

  6. #546
    پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم
    پست ها
    740

    پيش فرض

    ببخشید چهار تا غذای مجردی بگید
    مثلا کی میاد سوپ گندم فرانسوی همراه با سس آلمانی پخته شده در برنج تایلندی اکوادور ( چی گفتم ، هیچی اصلا )
    یه غذای اسونی بگید . مجردی پسند هم باشه بد نیست

  7. #547
    اگه نباشه جاش خالی می مونه ++PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در کامپیوتر شما
    پست ها
    300

    پيش فرض

    ببخشید چهار تا غذای مجردی بگید
    مثلا کی میاد سوپ گندم فرانسوی همراه با سس آلمانی پخته شده در برنج تایلندی اکوادور ( چی گفتم ، هیچی اصلا )
    یه غذای اسونی بگید . مجردی پسند هم باشه بد نیست
    عزیز تخم مرغ بپز

  8. #548
    پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    604

    12 هالپنیو پلو

    مواد لازم:

    برنج........................یک و نیم فنجان
    عصاره مرغ...............2عدد حل شده در سه و نیم فنجان آب گرم
    روعن گیاهی............ دو قاشق غذا خوری
    هویج .....................یک عدد حلقه حلقه شده
    پیاز .......................یک عدد حلقه حلقه شده
    گوجه فرنگی............یک فنجان خورد شده
    پنیر محلوط مکزیکی...نیم فنجان رنده شده
    هالپینو ..................نیم فنجانه که آب آن را گرفته اید

    نحوه پخت:

    1.برنج را به جای آب با آب مرغ بپزید.



    2.روغن را داغ کنید و هویج و پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
    3.هویج، پیاز، گوجه‌فرنگی، و پنیر را با برنج داغ قاطی کنید. 5 تا 8 دقیقه بخارپز کنید.


    4.این مخلوط را در ظرفی شیشه‌ای پهن کنید.
    5.هالپنیوها را روی برنج کمی فرو کنید و بچینید. بلافاصله سرو کنید.











    سوال: هالپینو چیه؟
    Last edited by Pario; 21-06-2008 at 09:50.

  9. #549
    پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    604

    12 کانه‌لونی با مرغ و قارچ

    مواد لازم:

    مخلوط مرغ:

    روغن زیتون................2قاشق غذا خوری
    پیاز ..........................یک عدد خرد شده
    قارچ........................ یک فنجان ریز خرد شده
    مرغ......................... نیم کیلوگرم چرخ کرده
    عصاره...................... مرغ 2 عدد
    خامه....................... 175 گرم

    سس گوجه:

    پیاز.......................... یک عدد خرد شده
    روغن زیتون 2............. قاشق غذاخوری
    سیر ........................دو حبه له شده
    گوجه فرنگی .............4 عدد پوست کنده و خرد شده
    رب گوجه ..................2 قاشق غذا خوری
    عصاره مرغ ................یک عدد
    پیاز کوهی ................یک عدد خرد شده
    کانه لونی:
    روغن....................... 1 قاشق غذا خوری
    لازانیا....................... 250 گرم
    پنیر پارمسان.............. یک فنجان رنده شده

    طرز تهیه:


    1

    دستورتهیه مخلوط مرغ:



    2
    روغن را در وُکی بزرگ (ماهی‌تابه مخصوص پخت غذای چینی) داغ کنید، پیاز را تفت دهید تا طلایی شود و قارچ‌ را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید.
    3
    مرغ چرخ‌کرده را اضافه کنید، خوب هم بزنید، و بپزید تا قهوه‌ای شود. عصارخ مرغ را اضافه کنید و هم بزنید (می‌توانید در صورت لزوم 4/1 فنجان آب گرم اضافه کنید).
    4
    5 دقیقه بپزید، از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید. خوب هم بزنید. کنار بگذارید.



    5
    دستورتهیه سس گوجه:



    6
    پیاز را در روغن در وُکی تمیز تفت دهید تا طلایی شود، بعد سیر، گوجه‌فرنگی، رب گوجه، عصاره مرغ، و پیاز کوهی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی حرارت ملایم 10 دقیقه بپزید.



    7
    دستورتهیه کانه‌لونی:



    8
    قابلمه بزرگی را از آب پر کنید، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید، و آب را جوش بیاورید.
    9
    ورقه‌های لازانیا را اضافه کنید و بپزید تا نرم شوند. مرتب هم بزنید تا ورقه‌ها به هم نچسبند.
    10
    وقتی ورقه‌های لازانیا نرم شدند، از قابلمه در بیاورید و توی آب سرد بگذارید.
    11
    ورقه‌ها را از آب دربیاورید و خشک کنید.
    12
    سس گوجه‌فرنگی را روی کانه‌لونی بریزید و رویش یک لایه پنیر پارمسان بپاشید.
    13
    در فر داغ (200 درجه سانتیگراد) به مدت 25 ـ 20 دقیقه بپزید.




    بعد از پخت: IE6 دهنم رو سرویس کرد!

  10. #550
    اگه نباشه جاش خالی می مونه coralisland_17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مازندران - بهشهر
    پست ها
    399

    6 خوراك قلوه ...

    اينم براي شما كه غذاي مجردي ميخواهيد........البته اگر از تخم مرغ و املت خسته شديد...

    اغلب شما آقايان (يا خانم هاي مجردي كه از آشپزي بيزارند)از جمله طرفداران پروپاقرص دل و جگر و قلوه- آن هم به صورت كبابي- هستيد.
    اين غذا 2 مزيت مهم دارد؛ يكي آنكه پخت آن نياز به تخصص و مهارت خاصي ندارد و دوم آنكه آماده شدن آن طول نمي‌كشد.
    اشتباه نكنيد؛ قرار نيست اين هفته به شما نحوه كباب كردن آنها را آموزش بدهيم. جز كباب كردن، روش‌هاي ديگري نيز براي پخت اين قبيل گوشت‌ها- حتي به صورت جداگانه- وجود دارد.
    بنابراين اگر هوس غذاي گوشتي - آن هم از اين نوع-كرده‌ايد و مي‌خواهيد از روش‌هاي متفاوت استفاده كنيد، اين‌بار خوراك قارچ و قلوه را امتحان كنيد.
    پس امشب سر راه منزل، 8عدد قلوه و يك بسته قارچ بخريد. بقيه مواد هم به احتمال زياد در خانه پيدا مي‌شود.
    در ضمن اين مواد براي 3 تا 4 نفر است؛ بنابراين اگر خانم و بچه‌ها در خانه نيستند يا مجردي زندگي مي‌كنيد، مي‌توانيد مهمان هم دعوت كنيد.

    مواد لازم براي 3 تا 4 نفر:
    - 25 گرم يا 2 قاشق سوپ‌خوري كره
    - يك عدد موسير خشك
    - 2 حبه سير (ريز خرد شود)
    - 115 گرم يا يك و نيم پيمانه قارچ (خرد شود)
    - يك چهارم قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز
    - يك قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي
    - 8 عدد قلوه گوسفند (به صورت طولي نصف شود)
    - 2 قاشق سوپ‌خوري جعفري تازه خرده شده
    - نمك به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    1 - ابتدا موسير را در آب خيس كنيد تا نرم شود. سپس آن را ريز خرد كنيد. حالا تابه‌اي را آماده كرده و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود.
    پس از آن موسير خرد شده را به همراه سير و قارچ حلقه‌حلقه شده به مدت 5دقيقه در كره تفت دهيد. حالا به آن فلفل و رب گوجه‌فرنگي اضافه كرده و يك دقيقه ديگر حرارت دهيد.
    2 - قلوه‌ها- كه پيش از اين پوسته نازك رويشان را كنده‌ايد - را به اين مخلوط اضافه كنيد و به مدت 3تا 5 دقيقه به همراه سير و قارچ و موسير تفت دهيد.
    در پايان، جعفري خرد شده را روي آن بپاشيد و ميل كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري آب ليموترش نيز روي اين خوراك بريزيد تا كمي طعم ترشي بگيرد.

    نكته 1: در صورتي كه مي‌خواهيد قلوه‌ها مغزپخت‌تر شده و سرعت پخت آنها بالاتر رود، آنها را ريزتر خرد كنيد.
    نكته 2: هنگام پخت قلوه‌ها در ظرف را بگذاريد تا همزمان با تفت دادن بپزد.
    نكته 3: در پايان و پيش از سرو، مقداري نمك نيز روي اين خوراك بپاشيد.
    مدت زمان مورد نياز براي پخت اين غذا حدود يك ربع است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •