کینگ استون الان با گارانتی سریر بهترینه
همچين چيزي صحت نداره
نهايتا وليو رم هستن
کینگ استون الان با گارانتی سریر بهترینه
همچين چيزي صحت نداره
نهايتا وليو رم هستن
دوست خوبم اون کارتها توانایی بوت شدن رو ندارن و فقط در محیط ویندوز میتونی از وسایل وصل شده بهش استفاده کنی
سلام دوستان هارد الان چی خوبه ؟؟؟
Hitachi ?
Maxtor?
Western ?
در ضمن من اگه الان یک رم 1 گیگ Kingston بگیرم بعداً که وضع مالیم خوب شد میتونم یه Corsair 2Gb بگیرم بذارم کنارش ؟ بشه 3 گیگ ؟؟؟؟ اصلان جواب میده ؟؟؟
چرا کینگستون میگری خوب Patriot بگیر فکر نکنم خیلی گرونتر باشه , هاردم وسترن خوبه .
دوست عزیز فعلان پولم کفاف نمیده گفتم فلان مجبورم یک 1 گیگ کینگستون بگیرم ولی بعدا میشه 2 گیگ حالا پترویت یا Corsair بگیرم بذارم کنارش بشه 3 گیگ ؟؟؟ جواب میده ؟؟؟
Last edited by morteza_jacobi; 17-06-2008 at 12:08.
بستگی داره منظور شما از "جواب میده" چی باشه... اگه منظور فقط روشن شدن سیستمه که به احتمال زیاد روشن میشه و ویندوز بالا میاد ولی شاید اگه بعد از خرید دو گیگابایت رم، اون رم یک گیگابایت رو کلا بردارید کارایی بهتر از این باشه که از اون رم استفاده کنید.
سلام دوستان
من مادربورد P4Pe-X Asus دارم.
یک رم Blitz 512 و یک رم 256 کنار هم داشتم.
از چند روز پیش کامپیوتر ادا در میاورد. یک بار هم که وسط کار خاموش شد و بعدش دیگه ویندوز بالا نمیومد و هنگ میکرد و ریست میشد و ....
کاشف به عمل آمد که مشکل از رم هست.
الان دارم با 256 کار میکنم.
مشکل از 512 بود.
روی اون Blitz نوشته، Life Time Warranty الان هم که یک 2 الا 3 سالی از موقع خرید میگذره. آیا میشه کاریش کرد؟ (منظور گارانتی داخل کشور هست)
برای خرید رم برای رایانه چی پیشنهاد میدید؟
چون خیلی سیستم قدرتمندی نیست به نظر خودم 1 گیگ جواب میده. الان چه مارکی ، از کجا بگیرم؟ قیمت ؟ آیا این رم اصل هست؟
راستی این رمی که الان دارم، DDR 333 هست.
فکر میکنم که DDR 400 هم بخوره. درسته ؟
(یکی از دوستان گفت kingston البته خوب اصلش که بعید میدونم باشه، درسته؟ )
ممنون
سلام دوست من
اتفاقان من چندی پیش 3 تا رم کنیگستون یک گیگ باس 800 به یه مغازه دار گفتم بیاره بعد وقتی اورد (سفارش بده)
مغازه داره گفت دیدم تقلبی بود و پس فرستادمش ری مارک بود
----
راستی من خودم 3تا روم بالستیک 512 دارم ddr400 اگر می خوای توی پیام خصوصی بگو(گارنتی تااخر عمر)
![]()
یعنی به مغازه دار سفارش بدم بیاره؟
دوستان نظری در براه life time warranty دارن ؟
پ.خ دادم.
سلام دوست من
نه منظورم من این نبود
منظورم من این بود که فکر کنم رم ها کینکستون تقلبی زیاد است............
این مشخصات ر م من است
البته یکشون با باقی کمی فرق می کنه و سرعتش بالاتر است و رقص نور داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)