هروقت یه مشت گوسفند بی فرهنگ ریختن وسط زمین ریـ...ن به جشن شما بیا بگو کپی پرسپولیس شده بود.
هروقت یه مشت گوسفند بی فرهنگ ریختن وسط زمین ریـ...ن به جشن شما بیا بگو کپی پرسپولیس شده بود.
ان شا اله.
شما یک نگاه به یک ماه پیش بندازید.اکثریت و حتی خود پرسپولیسیها همین حرف رو بعد از بازی پیروزی - سپاهان میزدند که اگه پیروزی قهرمان نمیشد.
دو. سال پیش هم که تو لیگ قهرمان شدند همین کار رو کردند. از بالا رفتن از تیر دروازه که بهتره.
ممنون![]()
قبل از فینال یک حرف دیگه میزدی.
ولی دم پگاه گرم که تونست به فینال برسه.از تیمی با این سطح بعید بود تا اینجا بیاد بالا.کاری که خیلی از تیمها نتونستند.
این جکله آخرت "حالا بسوووووووووووووووووز" معنی معکوس داره
روی اون تیکه پر رنگ چقدر فکر کردی.
جشن پیروزی رو قدر شلم شوربا بود که همون یک تیکه اش هم به زور نشون دادند.اول جشنش آدم رو یاد تظاهرات سال 57 مینداخت.توقع داشتی تلویزیون همه اینها رو نشون بده.اونوقت واسه خودتون بد میشد و یک آتو میشد برای تیمهای شهرستانی.
قبل فینال خیلی تو جو بودی ولی الان که از جو بازی خارج شدی حرفهات یک کم بهتر شده.
پستها مریم پاییزی هم در مقابل پستهای شما عددی نیستند.
علاقه داشتن به تیمی هم به یک شهر خاص معطوف نمیشه.ایشون اصفهانی هستند ولی استقلال رو دوست دارند.همونجوری که خیلی از بچه های شهرستانهای دیگه به تیمهای استقلال و پیروزی علاقه دارند.حتی بیشتر از تیمهای شهر خودشون.
100% تایید میشه!!!![]()
د نشد...
هی ما می خوایم بیخیال شیم ولی تو یکی ول نمی کنی ، البته جواب دادن بهت کاری هم واسم نداره.حالا هم که بهت تبریک می گیم یه چیز دیگه می گی!
آخه مگه تو وکیل مردمی؟!اینقدر می گی ایشون ایشون ، "ایشون(مریم پاییزی)" خودشون هم می تونن جواب بدن...
چیه؟!دیشب دیر اومدی خونه وقت نداشتی بیای جواب بدی نه؟!
البته حق هم داری اینجوری حرف بزنی و "جواب تک تک پست ها رو با یه نقل قول باز کردن بدی"!
شاید اگه منم جلوی 80000 هزار نفر بودم اینجوری جو گیر می شدم...
به نظرم پگاه شایستگی بردش بیشتر بود اما شاید خدا خداست که استقلال ببره چون اگه می باخت کل تهران به هم می ریخت و خدا می دونست چه بلایی سر بازیکنای پگاه می اومد...
----------
به هر حال ؛ این فصل که تموم شد.ولی فصل بعد پگاه یه پگاه دیگه س چون از اول نادر دست نشانو داره!
Last edited by Mojtaba-MCI; 17-06-2008 at 10:35.
بيخيال!![]()
Last edited by hamidras; 17-06-2008 at 13:54.
آقا مارو بگو رفتیم تو تاپیکه پگاهیا بهشون تبریک گفتیم...
دمتون گرم به کل نا امیدمون کردین
یه چیزی بود گذشت
من طرفداره استقلالم ولی دلم نمیخواد بین شما اینجوری شکر آب بشه
هرچی باشه همتون ایرانی هستین
بیخیال...
پرسپولیسیا بخونند.
هر وقت رفتيد جام باشگاه هاي آسيا جام گرفتيد (اونم تازه براي اولين بار) اون وقت بيايد تازه ميشينيم به حرفهاتون گوش ميكنيم ببينيم حرف حسابتون چيه. تا الان که هیچ هستین جلوی استقلال.
ببخشيدا ولي بهتره بحثو خاتمه بديم!
هر كي هر چي شده واسه خودش شده!بيخيال!
جواب ابلهان هم .....
آقایون استقلالی تمومش کنین.
شما پرسپولیسی ها هم همینطور.
آقای FEIZ شما به این عزیزان هم یه هشداری بدین نه فقط به من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)