اگه سامسونگ Spinpoint F1 یک ترابایت بتونی بگیری اون بهترین هارد 1 ترابایت موجود هست .
اگه سامسونگ Spinpoint F1 یک ترابایت بتونی بگیری اون بهترین هارد 1 ترابایت موجود هست .
سلام دوستان
اقا قیمت این رم تو بازار چند الان
Corsair XMS2 TWIN2X2048-8500C5 2GB 2X1GB PC8500 DDR2-1066 CL 5-5-5-15 240PIN Dual Channel Memory
و تویه بازار تهرانه چقدر است
ممنون می شم![]()
دوست عزیزم bracket جان دیدم شما بیشتر داری از این Spinpoint F1 تعریف میکنی خواستم ببینم اینم مثل سیگیت نباشه که نمونه های رده بالاش بره آمریکا و متوسط به پایینش 0 با کیفیت ساخت پایین ) بیاد ایران ؟
راستی شما هارد 640 گیگ وسترن رو تو بازار دیدی ؟
سلام
رم 2گیگ واسه بازی جی پیشنهاد میکنین؟اهل اور کلاک نیستم.
سیستم:E8400,ASUs p5k,9600gt
این چیزی رو که در مورد سیگیت میگید من نشنیدم تا حالا , این 640 رو مثل اینکه وارد نکرده این سازگار هنوز .
قبلنا من یه تحقیقی کردم به این نتیجه رسیدم که مثلا تو فلان سایت مقایسه ی سخت افزاری که فلان مدل سیگیت رو بهترین معرفی کرده درست ولی اون هاردی که اونجاست با اینی که تو ایرانه از نظر کیفیت ساخت فرق داره و بنابراین اینی که اینجاست اونی نیست که اونجاست ( چی گفتم ! )
میگم حالا این قظیه برا این اسپین پوینت هم اتفاق نیفته یه وقت
corsair xms2 2x1gb ddr2 800 cl4
به قیمت 68 تومن
حدودا قیمتش چنده
من میخوام یک هارد Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer (Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s) از سایت rayansaba.com بخرم به نظر شما هارد خوبی است؟در ضمن در مورد کارت هایی هم که در شکافهای PCI میخورند و بهشون میتونی هارد های ساتا رو بزنی (برای توسعه ساتا) یک توضیح بدهید و قیمتش رو هم بگید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
Last edited by masood hashemy; 16-06-2008 at 19:55.
با سلام
دوستان هارد وسترن با گارانتی آسمان فرقی با سازگار میکنه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)