اگه نخوام رمهای قبلیو بفروشم چی؟
خب رم هاتو نفروش آخه وقتی اینا هم باشه از نهایت قدرت رم هات نمیتونی استفاده کنی کاراییش زیاد جالب نمیشه میل خودته
سلام
خوب البته P30world بهترین نیست ولی خوب در زمینه تولید هارددیسک بی دردسر با سرعت و کیفیت عالی Western Digital بهترین هست.
ببینید مشکل اصلی من هم همینه.هرچی تحقیق کردم نفهمیدم آخرش جی بخرم که مطمئن باشه. ولی چند تا نکته مسلم است
اولا هر مارکی بعضی مدل هاشون خوبه و بعضی مدل هاشون بد. مثلا samsung مدل های قدیمی خیلی نا امید کننده بودند ولی سری جدید اون یعنی spinfan T166 500gb در سایت های مختلف در رده های برتر قرار گرفته اند.و سری spinfan f 1 Tb در رده اول سایت toms hardware است.در حالی که سری های جدید maxtor اصلا حرفی برای گفتن نداشته اند.با این حال این نوع بررسی ها به ما نمی گند که چه هاردی عمر طو لانی می کنه و اطلاعات شما روش خراب می شه یا نه .چون این هاردها تازه تولید شده اند و زیاد از عمرشون نگذشته که ایرادات این جوری معلوم بشند.
یک تعمیر کار به من گفت در حال حاضر باید از بین بد و بدتر بدو انتخاب کرد چون اکثر هاردهای تو بازار چینی هستند و کیفیت مناسبی ندارند.او می گفت هنوزم maxtor از نظر تعمیر راحت تر است.
مساله دیگر گارانتی است. که مهم است چقدر relhable باشه.
نکته دیگر این که تو بعضی سایت های خارجی از سریgb 160 مکستور خیلی ایراد گرفته بودند.
من خودم diamond max 21 250gb دارم خیلی زود بد سکتور پیدا کرده ولی نتیجه تستش با HD tach خوبه ودماشم خیلی زیاد نیست(36-45).صدای زیادی هم نمی ده.در مورد western digital بد نشنیدم.
نظر من بخواهی باید برای نگهداشتن فیلم ها هر هاردی که داری دو تا بگیری و رو اون یکی backup رو نگه داری .بهتر هم هست اون یکی هاردت به صورت external استفاده کنی.
منظورت Spin Point F1 بود دیگه .
دو تا ram 2gig می خواستم که با سیستم زیر خوب مچ باشه .برای بازی می خوام. بودجه برای دو رم 120 تومن. سیستمم اینه:
intel q6600
zotac 8800gt amp
main: asus p5k
اگه میشه چند تا پیشنهاد بدین اولویت و قیمت رو هم بگین.با تشکر![]()
نه
1-ولی تعداد hdd_drive های کیس رو چک کن
2-ببین مادربورد چند تا sata خالی داره
3-ببین از نظر power مشکلی نداشته باشی!
Last edited by kharkhoon; 15-06-2008 at 12:07.
تا 120 تومن میتونی دو تا کیت 2g dual channel ( سر جمع 4g ) از برندهایی مثل patriot یا pny که ارزون و پر طرفدار هستند تهیه کنی.
مدلهای زیادی هستند. فقط هواست باشه که 800mhz و 4/6 gb/s و dual channel باشه.
میتونی 4g dual channell هم بخری.( 2*2g )
CRUCIAL DUAL CHANNEL 2 G (2*1G)Ballistix Tracer - PC2 8500 قیمت حدود 120 و میتونی 4 گیگ رم بگیری با باس پائینتر
1 ترابایت یا بیشتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)