تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: شادمهر یکه تاز در کنسرت ها؟؟؟

داره خودمونی میشه tak_shadmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض شادمهر یکه تاز در کنسرت ها؟؟؟

درود
    عرض شود نمیدونم تا حالا کنسرت های شادمهر رو دیدید یا نه؟قصد دفاع یا خرد کردن شادمهر رو ندارم؟شادمهر طرفدارای خاص خودشو داره که کم هم نیستند و خب منم یکی از طرفدار ها و یا هوادارانشم.پارسال در کنسرت اوبرهاوزن اعلام شد که 16 ساز میزنه که این در نوع خودش واقعا بی نظیره.و به قول دوستانش هنگامی که در ایران برای نوازندگی برای سایر خوانندگان دیگر می آمد.یک وانت ساز با خودش می آورد.به همراه بیژن مرتضوی جزو 50 ویولن زن برتر جهان هست.به سازهای زیادی تسلط داره.اما سوالی که من دارم آیا شادمهر یکه تاز است؟شادمهر در کنسرت هاش ددیم که در یک آهنگ گیتار الکتریک بعد کلاسیک بعد ویولن بعد پیانو و جدیدا هم که ساز جدید و یونانی ماندولین(که در مشکوک باهاش نواخت)همین جوریش شادمهر در هر کنسرت 5 6 ساز میزنه و خب می خواستم ببینم آیا فرد خواننده ی دیگری در جهان هست که همانند شادمهر باشه؟
    منتظر نظراتتون
    هستم.
    قربانتون
    شهداد

2. این کاربر از tak_shadmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Prima1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Far! Far! So Far

پيش فرض

دوست گرامي اطلاعاتتون تا چه حد موثق هست كه يه وانت ساز با خودش مي‌برده؟ يا نواختن همه اين موسيقي‌ها رو در حد پيشرفته بلده يا اينكه فقط بلده يه چيزايي بزنه؟ فكر نكنم همچين آدمايي كم باشن البته كه به سازهاي زيادي تسلط دارن.. اگه يكه تاز بود بيشتر از اينا تركونده بود

4. این کاربر از Prima1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    عرض شود ممنون دوست عزیز از شرکتتون این اطلاعات که یک وانت ساز رو با خودش میبرده به استودیو به گفته ی بسیاری از خواننده ها هست که به زودی اسکن میکنم میذارم اینجا.گفتی بیشتر ترکونده بود،بله شادمهر همه ی این ها رو به طور کامل بلده،شما میتونید تو این آلبوم سببش هنرنماییش با گیتار برقی و تیو آهنگی مثل آدم فروش نواختن ویالونش رو ببینید.فکر نکنم توی یک کنسرت با حضور 11 هزار نفر بیاید کنسرت گذار دروغ بگه که شادمهر 16 ساز میزنه.در ضمن شادمهر به خاطر این که یک ایرانی هست نترکونده والا تا الان 45 آلبوم پاپ کرن به بازار اومده و تنها شادمهر تونسته بود آهنگ پاپ کرن ژان میشل ژان رو روی ویالن پیاده کنه و یا تنها کسی بود که چنین خلاقیتی رو داشت.که بعد از اون دیجی های معروف آمریکا این آهنگ رو ریمیکس کردن و دیدی که چقدر هم گرفت در حالی مه شاید ریمیکس شادمهر خیلی زیباتر بود اما چون یک ایرانی بود،نگرفت.
    قربانت
    شهداد

6. این کاربر از tak_shadmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در اين زمينه ها در سبك pop شبيه اينا افراد مجبورند كه بيشترين سازارو خودشون بزنن نه در سبك حرفه اي
    تازه شادمهر كه كاره خاصي نكرده چون يك ساز بلد باشي بقيه سازارو هم ميتوني بزني

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در اين زمينه ها در سبك pop شبيه اينا افراد مجبورند كه بيشترين سازارو خودشون بزنن نه در سبك حرفه اي
    تازه شادمهر كه كاره خاصي نكرده چون يك ساز بلد باشي بقيه سازارو هم ميتوني بزني
    درود
    عرض شود دوست عزیز متاسفانه حرف عجیبی زدید من که میتونم گیتار بزنم پس میتونم ویالن هم بزنم.بله 3 ساز مادر سازهای گیتار ویولن و پیانو رو هر کس بلد باشه میتونه با ممارست و روی هر ساز 1 سال وقت بگذاره سایر سازها رو یاد بگیره ولی نه این جوری والا فردا کریس دی برگ ویالن میزد.دوست عزیز هر کدام از این سازها وقت میبره که یاد بگیری،والا تمام خواننده ها برای صرفه جویی تمام سازهای آهنگشون رو خودشون مینواختن.
    قربانت
    شهداد

9. این کاربر از tak_shadmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Majid ²'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

من تو کنسرت Oberhausen همین امسال بودم

آهنگ ژینا رو با ویولون زد ...
    ساز دیگه ای ندیدم بزنــه توی کنسرت

ولی خب همه میدونیم که مهارت داره روی سازهای دیگه ...

شوما هم اونجا بودی ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    عرض شود مجید جان،شادمهر اخلاق خاصی داره که یکدفعه توی یک کنسرت مثل اوبرهاوزن اصلا دست به ساز نمیزنه توی یک کنسرت هم میترکونه از دست زدن به ساز.
    من تمام کنسرت های شادمهر رو دارم و برای این که با مدرک به دوستان نشون بدم.اول میتونید این آهنگ پرپرواز رو که شادمهر توی کنسرتش با پیانو اجرا کرده ببینید.در ادامه تکنوازی های شادمهر با گیتار الکتریک،آکوستیک و کلاسیک و ماندولین و ویالن.در اینجا قرار خواهد گرفت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حجم 7 مگ
    قربانتون
    شهداد

پروفشنال Prima1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Far! Far! So Far

پيش فرض

من هم حرف دوست گرامی Gamemaster رو قبول ندارم محاله آدم بتونه فقط با یادگیری مثلا گیتار بتونه خوب پیانو یا ویلون بزنه!!!!
    Last edited by Prima1001; 15-06-2008 at 00:01.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ايا شماها اين كارو كردين كه ميگين نميشه؟
    اساس يادگيري سازها همه از يك قانون پيروي ميكنند
    اينو قبول داري يا نه؟
    بقيه شم كه تمرين.تمرين.تمرين و مردن
    بسي حال كرديم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    عرض شود بله دوست عزیز آدم با تمرین میتونه هر کاری بکنه ولی چه کسی جربزه داره این کارو بکنه.درض من استعداد هم میخواهد والا هیچ وقت انیشتین نمیشد انیشتین.سزار نمی شد سزار.کوروش نمیشد کوروش.حافظ نمیشد حافظ و همین طور شادمهر نمیشد شادمهر.اگه دوستان دیگه اطلاعی دارند که فرد خواننده ی دیگری در جهان هست که چند ساز رو با هم بزنه معرفی کنند.
    قربانتون
    شهداد

15. این کاربر از tak_shadmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •