دمت گرم آقا رامین
خیلی کمکم کردی.
ممنون از راهنمایی های خوبت.
همین امروز رفتم این چابگر رو خریدم.
خدا رو شکر که چند تا پرینت ازش گرفتم مشکلی نداشت.
بازم از راهنمایی هات خیلی خیلی ممنون.
دمت گرم.
دمت گرم آقا رامین
خیلی کمکم کردی.
ممنون از راهنمایی های خوبت.
همین امروز رفتم این چابگر رو خریدم.
خدا رو شکر که چند تا پرینت ازش گرفتم مشکلی نداشت.
بازم از راهنمایی هات خیلی خیلی ممنون.
دمت گرم.
بچه ها اگر براتون ممكنه يه پرينتر بهم معرفي كنيد كه مخزن داشته باشه . ( منظورم اين مخزنهاي بيرون پرينتره كه داخلش جوهر ميريزن )
راستي قيمتش خيليهم بالا نباشه .
ممنون
Last edited by atrin777; 11-06-2008 at 13:16.
سلام آقا امین
میشه بگین مشکل نرم افزاریش چیه ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
سلام
atrin777 عزيز اون مخازني كه ديدي به صورت خارجي استفاده ميكنن استاندارد كارخانه نيست . اما كساني كه كارهاي زياد ولي بدون توجه به كيفيت بالا دارن از اين تانك ها به جهت هزينه كم استفاده ميكنن كه شما بر روي اكثر پرينتر هاي جوهر افشان اچ پي ميتوني بگذاري .
براي مثال توي نرم افزار WORD تنظيمات فاصله از بالا و پايين زياد هست كه توي PAGE SETUP ميتونيد اين مشكل را برطرف كنيد
آقا دستت درد نكنه .
ولي يارو فروشنده چندتا پرينت نشونم داد و گفت كه پرينتش اينه كيفيتشم فوق العاده بوده .
سلام دوستان
جناب atrin777 همونطور که دوست عزیزمون saghy فرمود "شما بر روي اكثر پرينتر هاي جوهر افشان اچ پي ميتوني بگذاري" البته منظور مخازن خارجی جوهر هستن
ولی اینا چه پرینترای هستن که دوستان زحمت میکشن و نه تانک خارجی بلکه کارتریجهای جوهر ی روی پرینتر
نصب میکنند که در دارن و میتونید درشون رو باز کنید و توشون جوهر بریزید
خوب اصولا شما میتونید روی هر پرینتر و پلاتر اچ پی که مخزن جوهر از پرینت هد جدا هست (و البته چیپ پرگرم شده کارتریج جوهر هم وجود داره) مخزن خارجی بگذاری
پس شما میتونید این ست رو روی حتی یه ؟ Bisines Inkjet 1100 و (1000ویا 1200) جوهر افشان هم بگذارید
ویا CP 1700 یا Officejet Pro k850 یا 2800 و حتی پلاتر های 500 و 800 و 5500
و خوب دیگه امید وارم متوجه شده باشی و حتما مزایای این روش رو هم میدونی
و خوب چه معایبی دارهالبته توی این سری از کارتریجهای اچ پی مخزن جوهر بصورت وکیوم هستش یعنی
ربطی به هوای بیرون نداره وحتی توی پلاترای حرفه تر مثل 5500 راه ورود هوا از راه خروج جوهر جداهستش
و با فشار هوای که به کناره مخزن جوهر فشار توی لوله های ارتبطی جوهر به پرینت هد تنظیم میشه
و توی کوچیکتر ها با فشار مداوم یه زبونه به مخزن توی کارتریج این فشار تنظیم میشه
وقتی شما مخزن از حالت وکیوم در میارید فشار هوا پشت جوهر بیشتر میشه و جوهر بیشتری روی کاغذ وتوی
پرینتر ریخته میشه (و پرینتر زودتر احتیاج به سرویس پیدا میکنه ) و کار شما اون کیفیت رو نداره (شما اون کارو با بجوهر اصل مقایسه کردی؟)
منظور اینه که رنگها یه مقدار سنگین تره (Heavy ) ولی به چشم من جوجه غیر حرفه ای مهم نیست بعدشم توی کامپیوتر همیشه میشه اونا رو درست کرد
خوب اگر کارت ادار یه و یا کیفیت برات مهم نیست و یا از این دفتر فنی هایی هستی که مشتری برات مهم نیست (و میخوای از هر یه تومن... پنج تومن درامد داشته باشی) میتونی این کارو بکنی
و توی خیابان ایرانشهر هستن دوستان و حتی میتونم شماه تلفن اونا روهم تقد....(نه نمی کنم و برای خودم شر نمی خرم) واقعا ببخشید
خوب موفق باشی
امید وارم از توضیحات اضافه خسته نشده باشی
رامین
Last edited by raminrt; 13-06-2008 at 19:02.
دمت گرم خيلي حال دادي
پس در كل پيشنهادت اينه كه اين كه اين كارو نكنم ديگه درسته ؟
راستي اينم بگم من فقط بخاطر شارژ راحت ميخام اين كارو انجام بدم . فقط همين
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
لینک کارتریج های جوهر افشان اچ پی
امید وارم به درد بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رامین
Last edited by raminrt; 14-06-2008 at 16:00.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)