مگی جان
این پکیجا تو کدوم قسمت میرن ؟ (من تو download کپی کردم، enable هم کردم . ولی پیداش نکردم ؟!!)
مگی جان
این پکیجا تو کدوم قسمت میرن ؟ (من تو download کپی کردم، enable هم کردم . ولی پیداش نکردم ؟!!)
سلام.
میشه لطفا بگید :
1. چجوری یک گرگینه یا خون آشام پیدا کنی ؟ ( من هم پک فصل ها و هم پک زندگی شبانه رو دارم )
2. میشیک توضیح درمورد بیمارستان تو سیمز بدید ؟ یعنی اصلا وجود داره و اگه داره چجوری باید بری توش .
3. توضیح در مورد رستوران داری و نحوه ی تعیین قیمت رنکینگ .
با تشکر.
اگه نايت لايفو داشته باشي ميره توي قسمت ماشين ها ( توي وسايل همون كه 3 تا نقطه داره)
1. بيشتر توي ديسكو ها پيداشون ميشه البته بايد حتما نصفه شب بري چون اونا صبحا خوابن(براي اين كه بتوني شناساييشون كني بايد بگم كه پوست صورتشون سفيده چشمهاي قرمز دارن و وقتي راه ميرن يكي از آرنجهاشونو جلوي صورتشون ميگيرن
2. نه بيمارستان نداره وقتي مريض بشي بايد توي خونه استراحت كني تا خوب بشي
3. خوب اگه ميخواي رستوران اداره كني بايد سيمز بيزينس رو داشته باشي اگه داري ميتوني براي رستوران پيشخدمت سر آشپز و منشي انتخاب كني و بايد و براي اين كه هر كس كار مشخص خودشو انجام بده روي وسيله ي خاص خودشون كليك كن و نام اون طرف رو انتخاب كن تا سر پستش وايسه در مورد قيمت هم اون گوشه ي سمت راست يك علامت هست ( علامت پول سيمزه ) اونو كه بزني و روي ميز منشي كليك كني ميتوني قيمت رو به انتخاب خودت ببري بالا يا پايين
فقط مواظب باش زياد بالا نبري چون اونوقت مشتري هات ازت متنفر ميشن تا اينكه هيچ كس ديگه به رستورانت نمياد ( ستاره هاي قرمز رستورانت زياد ميشه كه اين خيلي بده)
موفق باشي![]()
دستت درد نکنه.
البته یک سؤال دیگه هم داشتم :
از کجا باید بفهمی که زنه بارداره یا نه ؟ چند روز طول می کشه تا بچه به دنیا بیاد ؟ چون من چند روز ( توی سیمز ) زدم که بچه بیاره ولی هنوز حتی لباسش هم عوض نشده .
اگه اشتباه نکنم بعد از 6 ساعت شکم سیم میاد جلو!
به دنیا آمدن بچه هم فکر کنم 3 روز.
Maggy_P
این لینکش با توضیحات
برای دانلود باید عضو بشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه حوصله عضویت ندارید اینجا آپلود کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که گفتم به خوناشام.گرگ.فضایی.زامبی و گیاهی تبدیل می کنه!
بعد از اینکه نصب کردین یه تابلو رو باید بخرید که اول لیست هست به قیمیت 1 دلار
بعد با سیمی که می خواین تبدیل بشه روی تابلو کلیک کنید و به هر کدوم خواستید تبدیل شید
میتونید درمان هم بشید.مثلا اگه خوناشام هستید میتونید به سیم معمولی برگردید!
در ضمن هر کس وسایل دانلود کرده و می خواد بریزه بهتره از Q-Xpress Installer استفاده کنه.
بهترین برنامه هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Viren; 13-06-2008 at 09:56.
خوب ببين بعد از try for baby اگر يك موزيك شنيدي باردار شده اگر كه نه بايد دوباره انجام بدي
ايول واقعا چيز جالبي بود دستتون درد نكنه جناب Viren
Last edited by Maggy_P; 13-06-2008 at 09:23.
اتقاقا اولین جایی که چک کردم همونجا بود، ولی خوب میدونید که چیزی پیدا نشد ؟!اگه نايت لايفو داشته باشي ميره توي قسمت ماشين ها ( توي وسايل همون كه 3 تا نقطه داره)
غير ممكنه براي من كه اومده
اتفاقا ماشين خيلي قشنگي هم هست
يك بار ديگه هم بريد و مطمئن شيد كه قسمت دانلود ها رو غير فعال نكرديد
Q-Xpress Installer رو هم امتحان کنید
بدون نقص نصب میکنه
پست 2107
Last edited by Viren; 14-06-2008 at 15:42.
ممنون از پیشنهادت !Q-Xpress Installer رو هم امتحان کنید
بدون نقص نصب میکنه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)