تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 764 از 925 اولاول ... 264664714754760761762763764765766767768774814864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,631 به 7,640 از 9244

نام تاپيک: آخرين اخبار موبايل : Mobile News

  1. #7631
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض استمرار رکود بازار سیم کارت های 0919در بازار تهران

    فروشندگان از استمرار رکود بازار سیم کارت های اعتباری همراه اول(0919) در اقصی نقاط تهران خبر دادند.
    "محمد تبریزی" یکی از فروشندگان سیم کارت در این باره گفت: مدتی است که بازار سیم کارت های اعتباری همراه اول به دلیل کاهش خریدوفروش با بی رونقی سپری می شود.
    وی افزود: در اين روزها با ثبت نام سيم کارت هاي 0910 ، تمايل مشتريان براي خريدوفروش سيم کارت هاي 0919 نيز به شدت کاهش يافته است.
    هم اکنون سيم کارت هاي اعتباري اپراتور اول در مناطق مختلف تهران تا سقف 250 هزار ريال فروخته مي شود.
    در همین حال تمامی سیم کارت های 0912 به دلیل کاهش خریدوفروش بدون نوسان قیمت در اختیار کاربران قرار می گیرد.
    سیم کارت کارکرده کد "1" تا سقف پنج میلیون و 200 هزار ریال در بازار تهران فروخته می شود.
    سیم کارت صفر کدهای دو،سه،چهار، پنج، شش،هفت و هشت نیز در پنج منطقه تهران به ترتیب به بهای پنج میلیون و 50 هزار ریال، سه میلیون و 700هزار ریال، سه میلیون و 50هزار ریال، سه میلیون و 50 هزار ریال، سه میلیون و 50 هزار ریال، دو میلیون و 750 هزار ریال و دو میلیون و 650هزار ریال به فروش می رسد.
    سیم کارت کارکرده کدهای دو، سه، چهار، پنج، شش، هفت و هشت در پنج منطقه شمال، جنوب، شرق، غرب و مرکز تهران به ترتیب به بهای سه میلیون و 800 هزار ریال، سه میلیون ریال، دو میلیون و 300 هزار ریال، دو میلیون و 300 هزار ریال، دو میلیون و 250 هزار ریال، دو میلیون و 200 هزار ریال و دو میلیون و 100هزار ریال فروخته می شود.

  2. #7632
    حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here
    پست ها
    3,028

    پيش فرض سامسونگ به iPhone پاسخ داد: Omnia




    سرانجام شایعه برانگیزترین گوشی یعنیSamsung i900 رونمایی شد. این گوشی Windows Mobile PocketPC که Samsung i900 Omnia نامیده می‌شود به نظر می‌تواند یکی از رقیبان اصلی ۳G iPhone باشد که امروز معرفی گردید. i900 Omnia دارای سیستم‌عامل Windows Mobile 6.1، چهار باند با پشتیبانی GSM/GPRS/EDGE، شتاب‌سنج داخلی، ۷/۲Mbps HSDPA، ماژول Wi-Fi، پورت USB، رادیو FM، بلوتوث، صفحه نمایش لمسی ۳/۲ اینچی با رزولوشن ۲۴۰×۴۰۰ و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی (با سیستم تشخیص لبخند) می‌باشد که به زودی در دو ورژن ۸ و ۱۶ گیگابایتی در دسترس خواهد بود. همچنین سامسونگ رابط کاربری TouchWiz خود را برای استفاده بر روی Windows Mobile برای این گوشی در نظر گرفته است که مطمئنا استفاده از آن لذت‌بخش خواهد بود.
    در گزارش‌های رسیده اعلام شده است که این گوشی در اواخر ماه جاری در مناطقی از جهان در دسترس خواهد بود (احتمالا بعد از نمایش در CommunicAsia) و در ماه جولای در بازار اروپا عرضه می‌شود.




    منبع: ideal.tarashe.com










  3. #7633
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض تلفن همراه به کمک تلويزيون مي‌آيد

    شايد همه ما زماني را به ياد داشته باشيم که مجريان تلويزيون ايران، هر روز صندوق پستي برنامه خود را اعلام و تاکيد مي‌کردند روي پاکت‌هاي پستي نام برنامه درج شود تا روابط عمومي سازمان در طبقه‌بندي حجم وسيعي از نامه‌هاي رسيده راحت‌تر باشد؛ شايد هم به ياد داشته باشيم که گاهي کوهي از اين نامه‌ها را در استوديو نشان مي‌دادند تا ميزان توجه مخاطبان به برنامه را به رخ بکشند. اين رويه هم در ايران و هم در جهان دستخوش تغييرات فراواني شده است.
    به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پدرام الوندي در وبلاگ "فاوا" به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته است: پخش سراسري شبکه‌هاي تلويزيوني و همه‌گير شدن اين رسانه توده‌اي، تا پيش از ظهور اينترنت تقريبا به عنوان نقطه پاياني بر مساله دوسويگي تلقي مي‌شد؛‌ حجم بسيار گسترده مخاطبان تقريبا هر نوع تعاملي را ناممکن مي‌سازد و حضور مردم در رسانه‌هاي توده‌ايِ پخش سراسري تنها به آنچه در تلويزيون به VOX POP معروف است و ترجمه لاتين آن مي‌شود: صداي مردم؛ محدود مانده بود. به اين ترتيب تنها زماني که تهيه‌کننده يا کارگردان تصميم مي‌گرفت،‌ دوربين به ميان مردم مي‌رفت و گزيده‌اي از نظر و حرف آنها درباره موضوع مورد نظر را پخش مي‌کرد.

    سال‌هاست که ايميل به عنوان ابزاري ساده‌تر براي انتقال و بازخورد نظرات به دبيران رسانه‌هاي توده‌اي ابزار مناسب‌تري شده است. با ظهور پيام کوتاه به عنوان بازاري سريع براي ارسال نظرات در حجم و اندازه‌اي نسبتا محدود اين دوسويگي در سطوح جديدي به تلويزيون و راديو به طور خاص و رسانه‌هاي توده‌اي به طور عام بازگشته است.

    بيشتر برنامه‌هاي تلويزيوني صدا وسيما در ماه‌هاي گذشته به عنوان معياري براي ميزان توجه مخاطب به برنامه تهيه شده به آمار شرکت‌کنندگان در مسابقه تلفن همراه که شامل يک نظرسنجي يا پرسشي نظير اين است، استناد مي‌کنند. در رسانه‌هاي دنيا نيز با توجه به وسعت بيشتر زيرساخت‌هاي تلفن همراه اين مساله رواج بيشتري دارد. يکي از کاربردهاي جدي پيام کوتاه مربوط به تلويزيون‌هايي است که به طور اختصاصي موزيک ويدئو پخش مي‌کنند و بينندگان اين امکان را دارند با ارسال کد هر موزيک ويدئو به آن راي دهند يا بازپخش آن را درخواست کنند.
    به هر حال و فارغ از چالش ويژه‌ بازاري غيررقابتي‌اي مانند ايران،‌ بايد گفت که اين نگاه تجاري به پيام کوتاه در تلويزيون‌هاي تجاري و شرکت‌هاي غالبا خصوصي ارائه دهنده خدمات پيام کوتاه در دنيا پذيرفته شده است. در کنار اين نگاه تجاري که با توجه به مناسبات حاکم بر بازار ارتباطات در جهان امروز گريزناپذير به نظر مي‌رسد، مساله ديگر اين است که اين رسانه‌هاي جديد به خوبي امکان حضور مخاطبان در رسانه‌هاي توده‌اي را فراهم ساخته‌اند.

  4. #7634
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض عرضه‌ي سرويس شارژ الكترونيكي ايرانسل آغاز شد

    سرويس شارژ الكترونيكي (E- charge) توسط ايرانسل عرضه شد.

    به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شارژ الكترونيكي روشي است كه با استفاده از آن مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ايرانسل مي‌توانند به آساني و از طريق فروشندگان طرف قرارداد با ايرانسل، اقدام به پرداخت صورتحساب و يا سپرده كرده و مشتركان سيم‌كارت‌هاي اعتباري نيز مي توانند به راحتي و بدون نياز به خريد كارت شارژ، سيم كارت خود را شارژ كنند.

    بر اساس اين گزارش مشتركان سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل براي افزايش اعتبار خود كافي است با مراجعه به نزديك‌ترين فروشنده مجاز ايرانسل كه داراي گواهي ارايه‌ي خدمات شارژ الكترونيكي باشد، از بين مبالغ 5، 10 و يا 20 هزار توماني هر يك را كه مايل باشند، انتخاب و با پرداخت مبلغ به فروشنده به همان ميزان، اعتبار سيم‌كارت خود را افزايش دهند.

    مشتركان سيم‌كارت‌هاي دايمي ايرانسل هم مي‌توانند بدون نياز به مراجعه به بانك و تنها با مراجعه به نزديك‌ترين فروشنده‌ي مجاز ايرانسل كه داراي گواهي ارايه‌ي خدمات شارژ الكترونيكي باشد به پرداخت صورتحساب و يا سپرده براي سيم كارت خود اقدام كنند.

    بنا بر اعلام از مزاياي استفاده از خدمات شارژ الكترونيكي مي‌توان به امنيت بالا در روند انجام تراكنش و كاهش امكان وقوع موارد تقلب از جمله كارت شارژهاي تقلبي، ايجاد فرصت‌هاي شغلي براي علاقه‌مندان با برخورداري از تنها يك دستگاه تلفن همراه و تسهيل روند انجام كليه تراكنش‌هاي مذكور و در نتيجه صرفه‌جويي در وقت، هزينه و انرژي اشاره كرد.

    طبق اين گزارش پس از انجام هر تراكنش، پيام كوتاهي براي فروشنده و مشترك ارسال مي‌شود كه تكميل مراحل تراكنش شامل شارژ مجدد، پرداخت صورتحساب و يا سپرده را اطلاع مي‌دهد.

    هر عمليات شارژ الكترونيكي در صورتي تكميل شده تلقي مي‌شود كه طرفين، «پيام كوتاه تاييد» دريافت كرده باشند. در اين پيام، اطلاعات مربوط به تراكنش انجام شده، از جمله تاريخ و زمان دقيق انجام تراكنش، مبلغ منتقل شده، شماره تلفن دريافت كننده اعتبار يا وجه، ميزان موجودي حساب مشتركان سيستم و كد تراكنش (TID) ارسال مي‌شود.

    بنابر بر اعلام روابط عمومي ايرانسل در حال حاضر 212 فروشنده برگزيده ايرانسل در شهرهاي تهران، كرج، اصفهان، تبريز، اهواز، كيش رشت، اروميه، ساري، همدان، گرگان، بابل، كاشان، شيراز، بابلسر، چالوس، سنندج و مشهد آماده ارايه اين خدمات به مشتركان ايرانسل هستند كه فهرست نام و نشاني آنان از طريق وب‌سايت ايرانسل به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابل مشاهده است.

    بر اساس اين گزارش تمامي مراحل شارژ الكترونيكي، تحت نظارت دقيق ايرانسل صورت مي‌گيرد.

  5. #7635
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض سهم شرکت مخابرات در سبد خانوار افزایش می یابد

    وفا غفاريان " در مراسم معارفه شركت مخابرات ايران در بورس گفت: خصوصي‌سازي مخابرات به عنوان يك تجربه تازه است به گونه ای که افزايش سرمايه، توان فني ، ارتقاء سطح كمي و كيفي عرضه خدمات در تمامي شركت‌هاي مخابراتی را به همراه دارد.
    وی ادامه داد: اين تغيير رويكرد كمك شاياني به افزايش شاخص‌هاي مخابراتي خواهد كرد به گونه ای که مصوبه دولت شرايط مطلوبي را پيش روي توسعه‌اي مخابرات در كشور قرار خواهد داد.
    این مقام مسئول ضريب نفوذ تلفن ثابت در کشور را در زمان حاضر‌ ٣٤ درصد و تلفن همراه را ‌٥٥ درصد دانست و گفت: در حال حاضر در بسياري از كشورها ضريب نفوذ تلفن همراه بالاي ‌١٠٠ درصد است.
    رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان این که براي مقابله با نوسانات احتمالي ناشي از تحولات و همچنين ضرورت تداوم توسعه‌ي يكپارچه‌ مخابرات در سراسر كشور اصل واگذاري يكپارچه مخابرات به عنوان يك الزام مطرح است ، ادامه داد: اين مسأله در ابعاد فني و توسعه‌اي براي سرمايه‌گذاران بسيار حائز اهميت خواهد بود.
    غفاریان تدوين مكانيزم شفاف تعيين تعرفه‌ها نيز از ديگر مزيت‌هاي خصوصی سازی برشمرد و خاطر نشان کرد:توان اقتصادي بالا و ضريب نفوذ از ديگر شاخص‌هاي مؤثر مخابرات در حركت به سمت توسعه و خصوصي‌ساي است.
    این مقام مسئول بهره‌وري عملياتي و بازدهي سرمايه را دو هدف اصلی شركت‌ها ی خصوصی دانست .
    و ی با اشاره به مطالعات و بررسی های صورت گرفته بر روي ‌٣١ اپراتور مخابراتي خارجی قبل و بعد از خصوصي سازي گفت: بازده فروش ‌٣١ اپراتور در ‌٢٥ كشور ‌٦/١١ درصد و بعد خصوصي سازي يعني حدود دو سال بعد به ‌٧/١٥ رسيده است .
    رئيس هيأت مديره شركت مخابرات ايرن با بیان این که پس از خصوصي‌سازي شركت مخابرات ايران، هر گونه سرمايه‌گذاري كه توجيه اقتصادي نداشته باشد با يارانه دولت صورت مي‌گيرد، گفت: امروز تمام توسعه روستاها از محل سودهاي انباشته و عملياتي انجام مي‌شود ولي بعد از خصوصي سازي به اين صورت نخواهد بود.

  6. #7636
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض عرضه گوشی W300 سونی اریکسون افزایش یافت

    فروشندگان گوشی سونی اریکسون در بازار تلفن همراه خیابان جمهوری تهران از افزایش عرضه مدل W300 این برند خبر دادند.
    به گزارش خبر نگار موبنا، در پی افزایش عرضه این گوشی توسط وارد کنندگان غیرقانونی قیمت این کالا نیز با کاهش قیمت 120 هزار ریالی در بازار مواجه شد.
    این گوشی که در ماه ژانویه سال 2007 در دو رنگ مشکی و سفید وارد بازار جهانی شده هم اکنون به قیمت یک میلیون و 200 هزار ریال فروخته می شود.
    "رضا بهرامی" از فروشندگان سونی اریکسون در بازار جمهوری می گوید: با ادامه داشتن این روند، کاهش بیشتر قیمت این گوشی طی روزهای آتی پیش بینی می شود.
    وی افزود: این گوشی از بدو ورود به بازار به دلیل امکانات بالا و قیمت مناسب مورد استقبال عموم مشتریان قرار گرفته است.
    گوشی W300 سونی اریکسون شباهت زیادی با مدل های k600 و k610 دارد و از قابلیت هایی نظیر دوربینVGA با رزولوشن 1.3 مگاپیکسلی و بزرگنمایی چهار برابر، حافظه داخلی 20 مگابایت، حافظه جانبی 256 مگابایت کارت (Memory Stick Micro (M2 با توان ارتقا تا دو گیگابایت برخودار است.

  7. #7637
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض گوشی موتورولا A1800 معرفی شد

    شرکت آمریکایی "موتورولا" گوشی جدید تلفن همراه مدل A1800 را که از جدیدترین سری گوشی های تلفن همراه MotoMing است ، به بازارموبایل معرفی کرده است.
    به گزارش گروه اخبار خارجی "موبنا" به نقل ازسایت اینترنتی "اسلش فون" ، این گوشی که به شکل دوکفه ای ( لولایی) طراحی وساخته شده است ، شبیه گوشی های مدل A1200 و A1600 است و توسط شرکت چینی " چاینا یونیکام" دربازار این کشور عرضه خواهدشد.
    گوشی یاد شده با ظاهری زیبا دارای قابلیت ها ، سیستم ها و کارآیی های گوناگون از جمله صفحه نمایش 4/2 اینچی لمسی با 262 هزار رنگ – 240 – 320 پیکسلی ، قابلیت تشخیص دست خط ، سیستم اپراتوری یا سیستم عامل لینوکس ، دوربین 3 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و قابلیت ضبط ویدیویی ، قابلیت پخش موسیقایی با پشتیبانی فرمت های MP3, WAV, AMR, MIDI, AAC, AAC+ و eAAC است.
    این گوشی همچنین دارای سیستم اتصال بی سیم بلوتوث ، قابلیت های جستجوی اینترنتی و دسترسی به وب ، قابلیت ارسال و دریافت نامه الکترونیکی ( ایمیل) ، حافظه داخلی با ظرفیت 150 مگابایت و قابلیت استفاده از کارت حافظه جانبی تا ظرفیت 4 گیگابایت می باشد و از پشتیبانی شبکه سه باندی با فرکانس 800 مگاهرتز برخودار است.

    به علت اینکه درکشورچین زیرساخت های عرضه سرویس های شبکه نسل سومی تلفن همراه هنوز راه اندازی نشده است ، گوشی یاد شده قابلیت های نسل دومی شبکه های تلفن همراه را عرضه می کند.
    قیمت و زمان عرضه به بازار این گوشی هنوز اعلام نشده است.
    شرکت چند ملیتی موتورولا در سال 1928 درآمریکا تاسیس شد، دفتر مرکزی آن در "شاومبورگ" ایالت "ایلینویز" آمریکا قرار دارد و در زمینه صنعت ارتباط از راه دور، تولید میکرو پروسسور ، تلفن های همراه ، رادیوهای دوطرفه و سیستم شبکه فعالیت می کند.
    این شرکت 66 هزار کارمند دارد و در سال گذشته با کاهش فروش و درآمد مواجه شده است.
    (900 / 1800 / 1900 MHz) ، شبکه Motorola Ming A1800 در اندازه های 95 – 52 – 25 میلیمتر و با وزن 123گرم طراحی وساخته شده و دارای باتری با توان هزار میلی آمپرساعت با ظرفیت شارژ 300 دقیقه در حالت مکالمه و 110 ساعت حالت آماده بکار است.

  8. #7638
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض پرشین تلکام نماينده رسمي "ال جی" نيست

    شرکت "پرشین تلکام" که تا مدتی پیش به عرضه گوشی های ال جی در بازار تلفن همراه کشور می پرداخت فعالیت خود را در این زمینه متوقف کرد.
    به گزارش خبرنگار موبنا، تا کنون شرکت پرشین تلکام که عرضه گوشی های ال جی را به عهده داشت با تغییر برند "ال جی" به "اچ تی سی" در بازار تلفن همراه کشور به فعالیت خود ادامه می دهد.
    یکی از مسئولان سابق شرکت پرشین تلکام عدم استقبال گوشی های ال جی توسط خریداران را دلیل اصلی این تغییر برند دانست.
    هم اکنون دو شرکت "مادیران" و "گلدیران" مسئول توزیع گوشی های ال جی در بازار تلفن همراه کشور هستند.

  9. #7639
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض گزارش انعکاس اخبار حوزه گوشی تلفن همراه در رسانه های گروهی چهار شنبه22/ 03 / 87

    اهم عناوین
    • استمرار رکود بازار سیم کارت های 0919در بازار تهران
    • در سال گذشته 100 هزار گوشی ال جی وارد بازار شد
    • بازار تلفن همراه شاهد افزایش فعالیت بانوان است
    • پر فروش ترين گوشي هاي تلفن همراه در بازار دیروز تهران
    • گوشی k510 سونی اریکسون ارزان شد
    • جدیدترین گوشی پاکت‌پی‌سی سامسونگ معرفی شد
    • معرفی U600 سامسونگ
    • کاربران تلفن همراه همچنان گوشی های فاقد گارانتی را ترجیح می دهند
    • " تشکیل کمیته وارد کنندگان تلفن همراه برای ساماندهی بازار "
    • " محموله گوشی همراه متوقف شد "
    چکیده مطالب

    • موبنا اعلام کرد ، فروشندگان از استمرار رکود بازار سیم کارت های اعتباری همراه اول(0919) در اقصی نقاط تهران خبر دادند. این خبر در شماره امروز روزنامه سرمایه و دنیای اقتصاد به چاپ رسیده است .
    • مدیر محصول شرکت "مادیران" توزیع کننده گوشی های ال جی درگفت وگو با موبنا اعلام کرد ، در سال گذشته 100 هزار دستگاه گوشی ال جی با گارانتی این شرکت وارد بازار تلفن همراه کشور شد. این خبر در شماره امروز روزنامه دنیای اقتصاد
    • موبنا اعلام کرد ، کارشناسان حوزه بازار گوشی معتقدند که روز به روز به تعداد کارکنان خانم در بازار تلفن همراه جمهوری تهران افزوده می شود که این امر حاکی از وسعت و اهمیت بازار تلفن همراه تهران است. روزنامه عصر اقتصاد این خبررا در شماره امروز خود درج کرده است .
    • موبنا اعلام کرد ، فروشندگان تلفن همراه در بازار جمهوري تهران، گوشي 6300 و 5310 نوکيا، K800و K850 سوني اريکسون، G800 سامسونگ، A1200 موتورولا ، TOUCH اچ تي سي، JASJAM آي ميت، KG275ال جی را به عنوان پرفروش ترين گوشي در بازار تلفن همراه دیروز تهران معرفي کردند.
    • موبنا اعلام کرد ، فعالان بازار در چهارمین روز جاری از کاهش قیمت 100هزار ریالی گوشی سونی اریکسون مدل w580 با گارانتی متفرقه در بازار تلفن همراه تهران خبر دادند.
    • موبنا اعلام کرد ، فروشندگان سونی اریکسون از کاهش قیمت100 هزار ریالی مدل K510 با گارانتی متفرقه نسبت در طول یک ماه گذشته در بازار تلفن همراه تهران خبر دادند.
    • موبنا اعلام کرد ، جدیدترین گوشی پاکت‌پی‌سی سامسونگ موسوم به مدل i900 با لقب Omnia به بازار جهانی تلفن همراه معرفی شد.
    • موبنا اعلام کرد ، کمپانی سامسونگ در تولید گوشی های شیک و باریک شهرت بسیاری دارد . مدل U600 سامسونگ عضو دیگری از خانواده Ultra Series II است که بعنوان سامسونگ 10.9 Ultra نیز شناخته شده است .
    • موبنا اعلام کرد ، به دلیل عدم اعتبار و کارآیی مناسب گارانتی گوشی تلفن همراه در ایران اکثر مردم هنوز ترجیح می دهند گوشی های ارزان قیمت و فاقد گارانتی معتبر را خریداری کنند. این خبر در شماره امروز روزنامه سرمایه درج شده است . این خبر چندی قبل نیز در روزنامه اقتصاد پویا به چاپ رسیده بود .
    • روزنامه دنیای اقتصاد در شماره امروز خود گزارشی با عنوان " تشکیل کمیته وارد کنندگان تلفن همراه برای ساماندهی بازار " را به قلم مرجان محمدی منتشر کرده که دراین مطلب به نقل از رییس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه آمده است به منظور ساماندهی بازار تلفن همراه ، کمیته وارد کنندگان تلفن همراه تشکیل و کار رسمی خود را در این عرضه آغاز کرد . روزنامه اقتصاد پویا نیز گزارشی مشابه این خبر را منعکس کرده است .
    • روزنامه فرهنگ آشتی در شماره امروز خود خبری با عنوان " محموله گوشی همراه متوقف شد " را منتشر کرده که دراین مطلب آمده است از یک دستگاه خودرو در استان کردستان 119 دستگاه گوشی تلفن همراه کشف و ضبط گردید .


  10. #7640
    کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    پست ها
    7,269

    پيش فرض 80 درصد درآمد مخابرات از ارتباطات صوتی و مکالمه مشترکان به دست می آید

    به گزارش خبرنگار موبنا صابر فیضی که در مراسم معارفه شرکت مخابرات ایران در بورس سخن می گفت با تاکید بر رفع تقاضاي به‌روز مشتركان تلفن همراه در کشور اظهار داشت:طی 10 سال گذشته شمار مشترکان تلفن همراه حداقل 20 برابر شده است.
    وی گفت:تا پايان برنامه چهارم توسعه شمار مشتركان تلفن ثابت به 36 ميليون و 300 هزار مشترك و ضريب نفوذ آن نيز از 50 درصد فراتر خواهد رفت.
    به گفته فیضی در زمان حاضر تلفن ثابت در تمام شهرهاي كشور به روز واگذار مي‌شود.
    وی با بیان اینکه شركت مخابرات در دو سال اخير با توجه به سياست‌هاي برنامه چهارم توسعه ، جهش محسوسي در افزايش تعداد مشتركان و به‌روز شدن تلفن ثابت در شهرهاي كشور و رساندن تلفن به روستاها داشت خاطرنشان کرد:در این مدت فعالیت هایی كه به افزايش تعداد خطوط تلفن ثابت و سيار منجر شد و نیز زيرساخت‌هايي كه از قبل پيش‌بيني شده بود، به اوج رسيد.
    مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به گسترش ارتباط بین الملل شبکه تلفن همراه ،یادآور شد: هم اکنون ایران با 100 كشور در سطح جهان از طريق 220 اپراتور، ارتباط رومينگ بين‌الملل دارد که این میزان رو به گسترش است.
    وی افزود:در زمان حاضر تعداد آنتن‌هاي Bts تلفن همراه 15 هزار و 310 ايستگاه است که اين آمار در شهريورماه سال 84 ، 5 هزار و 398 آنتن بود.
    فيضي با اشاره به وجود بیش از 52 هزار و 370 روستای داراي ارتباط، تصریح کرد:
    در بررسي سال 75 مخابرات در کشور ، 7 ميليون تلفن ثابت، كمتر از يك ميليون تلفن همراه و ديتا تقريبا در حد صفر وجود داشت اما بعد از 10 سال اين آمار ،در تلفن همراه حداقل 20 برابر،در تلفن ثابت حداقل 3 برابر و در ديتا تقریبا 18 برابر شده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •