حسین جان جواب ما رو ندادی![]()
حسین جان جواب ما رو ندادی![]()
من w950 دارم و هدفون creative هم داشتم.کسانی که دبلیو950 یا دبلیو960 دارند آیا هدفونهای کریتیو از هندسفری های واکمن گوشیهاشون بهتره؟یا فرق انجنانی نداره؟
اصلا با هم قابل مقایسه نیستن مخصوصا حالا که صدای هدفونو زیاد کردم!
برو hpm82 بگیر حالشو ببر!
منظورت رو نفهیمدم اخرش کریتیو بهتره یا hpm-82 در ضمن hpm70 با 82 فرق انچنانی نداره و من متوجه فرقش هم نشدم.کدوماشون صداشون بلندتر و با کیفیت تره؟
سلام عزیزان :
هک کامل صدا توسط swmail :
دانلود پک :
اینم راهش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sound mod full
Description
Mod: Sony Ericsson UIQ3-smartphones sound mod full
Mod's authors: Sergey (aka VSV), SWmail (aka SW)
Mod's version: 1.0 (09 June 2008)
Home page:This mod increases the volume on SE UIQ3 smartphones.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
In this version supports any wired headset, BT headset and rear speaker.
Tested on: P1i (R6G04/R9K009/GW1), M600 (R6A16)
Changelog
09 June 2008 - 1.0 First release
Installation
Attention! That mod has worked correctly, file 'C:\private\10202be9\persists\1020867a.cre' should be original (if was applied 'sound mod lite' you can delete this file).
- Unlock access to system folders
Code:
Download the archive fromکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Code:
Copy on your smartphone the file 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' to the directory 'C:\sys\bin\'.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Copy the file 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' from your phone to computer.
- Run se_sound_patcher_full, select the file 'M3SAudioPolicyMgr.dll' copied from the phone and press "Install".
- Copy the patched file 'M3SAudioPolicyMgr.dll' back to your phone to the dir 'c:\sys\bin\' and extract contents of the archiv 'AATFiles.zip' to the directory 'C:\private\10200B19\'.
- Restart your smartphone.
فکر میکنم معنیش معلومه --- خواستید بگید ترجمه کنم ------ البته پای خودتون اگه گوشیتون ترکید![]()

يا بايد تمام فايلهايي كه ريختي پيدا كني و پاك كني
يا اينكه حافظه داخلي گوشيتو فرمت كني
format internal disk
من قبل از اینکه اینجا بزارید صبح تست کردم.ولی روی گوشی منجواب نداد.نمیدونم چرا.سلام عزیزان :
هک کامل صدا توسط swmail :
دانلود پک :
نکته ای که خیلی مهمه اینه که اون فایلی که توسط هک قبلی صدا دستکاری شده بود باید ارجینالش باشه و تغییر نکرده باشه تا این هک کار کنه.
روی P1 تست شده و کار کرده.
آره p990 زیاد خاموش کرده
ویرایش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هك افزايش صدا اسپيكر و هدفون
این هم Sound Mod کامل مراحل نصب هم مانند زیر دنبال کنید:
مانند همیشه گوشی را هک کنید...
فایل پیوست se_uiq3_sound_mod_full را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر 'Z:\private\10200B19\' کپی کرده و در 'C:\private\10200B19\' قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل 'Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe' در پوشه 'C:\sys\bin\' کپی کنید.
فایل 'Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll' در کامپیتورتون(برای این کار ابتدا کپی کنید در درایو D که مموری کارتتون هست و بعد بریزید روی کامپیتور)
برنامه se_sound_patcher_full رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو به گوشیتون برگردونید و در پوشه 'c:\sys\bin\' کپی کنید.
سپس فایل AATFiles.zip رو از حالت فشرده در بیارید و محتویاتش رو در C:\private\10200B19\AATFiles\ کپی کنید.اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.
دوستان دقت کنند که اگر Sound Mod lite (هک افزایش صدای هدفون)را بر روی گوشی نصب کردید حتما فایل 1020867a.cre مربوط به را که در پیوست original اش قرار دارد را جایگزین کنید.
منبع لاتين: ipmart-forum.com
توضيحات اضافي:
دوستان ممکنه براشون یه سوال پیش بیاد اونم اینه که فرق این هک با قبلی چی هستش ، مهمترینش برای اکثر شما شاید این باشه که صدای اسپیکر اصلی رو زیاد تر کنید ، اما به نظر من مهم اینه که ازین به بعد با هر هدستی ( با سوکت استاندارد 3.5 میلیمتری ) که به گوشی وصل کنید صدای قدرتمندی خواهید داشت . اگه یادتون باشه در ورژن دوم Sound Mod Lit قید شده بود که تعداد بیشتری از هندزفری های سونی پشتیبانی میشن مثلا HMP - 82 ، ننوشته بود هر هدستی الان من با یک آداپتور خیلی ارزون هدست مورد علاقمو که خیلی هم توان میکشه وصل کردم به گوشیم و صدا فوق العاده شده
کیفیت صدا در اسپیکر آیا کم میشه؟کیفیت در هندسفری کم میشه؟صدا توی هندسفری بلوتوث ds220 چطور میشه؟اونجا هم زیاد میشه؟
گوشیم تعطیل کرد دیگه بالا نمیاد(پشت سر هم ریست میشه)
مشکل از چیه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)