نوشته شده توسط mahe ziba
اگه مي شه ترجمه شده اش را بفرست . من كه چيزي سر در نياوردم . . . !
نوشته شده توسط mahe ziba
اگه مي شه ترجمه شده اش را بفرست . من كه چيزي سر در نياوردم . . . !
ده مشكل اينجاست كه led هم روشن نميشه . . .!نوشته شده توسط MasterData
راه اول : كابل رو عوض كنين
راه دوم : Firewall رو ببندين
راه سوم : كامپيوتر رو خاموش كنيد
modem رو از كامپيوتر و phone socket جدا رو بردارين
reboot كنيد
راه چهارم : با isp تون تماس بگيرين
و اينجا هم توضيحات microsoft
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينجا هم توضيحات microsoft با تصوير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبخشين و همونطور كه ملاحظه ميفرماين متن براي ترجمه خيلي طولانيه.
Last edited by mahe ziba; 12-02-2006 at 00:35.
با سلام
آقا محسن شما كه خودت ايرادش رو گفتيهمونطوري كه دوستمون MasterData گفتن
شما هم كه گفتي روشن نميشه !!معمولا روی کارت شبکه به Led وجود داره كه اگه كابل درست وصل شده باشه روشن ميشه و اگه هاب هم داري روي هاب هم به ازاي هر سيستم متصل بايد يه چراغ روشن بشه
حالا راست كليك كن روي My Computer بعدHardware / Properties / Device Manager اينجا دنبال گزينه Network بگرد و درايور كارت شبكه رو دوباره نصب كن( در صورتي كه نباشه با Refresh كردن ظاهر ميشه و در صورتي كه ويندوز نشناخته باشه يا غير فعال شده باشه بايد از طريق Bios دوباره فعال بشه)
اميدوارم كه اين بار مشكلت حل بشه.
موفق باشيد.
معمولا اين مساله سخت افزاري هست يعني حتي در موقعي كه سيستم شما خاموشه(اما به برق متصله ) اين چراغ باز هم روشن ميمونه
به نظر من شك نكن كه يا كابل خرابه يا كارت شبكه
حالا مي رم يه كابل ديگه مي خرم ببينم چشه . . . ! بدون شك ممنون از توجهتون
با تشكر از همه . . . من با آچار و پيچ گوشتي افتادم به جونش و درستش كردم . . .. ولي يه مشكل ديگه . . . وقتي آي پي را وارد ميكنيم و ميخواهيم به هم Net send بزنيم يه ارر مي ده كه همچين آي پي در شبكه نيست ولي هست و دو تا كامپيوتر هم به هم وصل هستند ... و وقتي ميخواهيم مثلا واركرافت بازي كنيم نميشه دونفره بازي كرد . .. !
ترو خدا كمككككك كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييد . . . . . . !نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
![]()
![]()
![]()
![]()
با سلام
شما از تنظيمات كارت شبكه و Ipها مطمئن هستين ؟ من تنظيمات شبكه خودم رو براتون آپلود كردم كه چك كنيد.
و از طرفي شما بايد براي ايجاد شبكه مورد نياز ( دسترسي به فايل و درايوهاي سيستم مقابل) فايل و درايو مربوطه و مورد نياز رو Share كنيد تا براي سيستم مقابل امكان دسترسي فراهم باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در صورتي كه باز هم با مشكل برخورد كردين, عكسي از پيغام خطا گرفته و آپلود كنيد تا دقيقا مشكل مشخص بشه![]()
موفق باشيد.
error كه نميده ولي وقتي مثلا مي خاهيم net send كنيم ميگه همچين كامپيوتر يا آي پي در شبكه وجود ندارد .1..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)