ببین دوست گرامی
سی پی یو 3200 از دور خارج شده گرافیک هم فقط برند هست میتونی بجاش 8600 INNO3D بگیری پاور هم که ولش کن ........ چی بگم و رم باز هم این بازاری ها میخوان جنسشون رو بندازن بجاش کرسیر بگیر
![]()
ببین دوست گرامی
سی پی یو 3200 از دور خارج شده گرافیک هم فقط برند هست میتونی بجاش 8600 INNO3D بگیری پاور هم که ولش کن ........ چی بگم و رم باز هم این بازاری ها میخوان جنسشون رو بندازن بجاش کرسیر بگیر
![]()
عزيز وقتي لوازم قطعات مصرفي رو برد وسيله از كيفيت پائيني برخوردار هست يعني امكان ريسك اون قطعه در طولاني مدت بيشتر هست
نظر دوستان كارشناس در خصوص مادربورد Gigabyte - X38t-dq6 چيه؟تصميم گرفتم يك مادربورد جديد با پشتيباني Ddr3 و نيز Sli تهيه كنم.آيا دوستان آشنايي با اين مادربورد دارند؟آيا با توجه به قيمت حدود 360000 ارزش خريد داره؟از طرفي قصد دارم از رم Ddr3 روي سيستم استفاده كنم.
با تشكر.
![]()
با سلام و ادب و احترام حضور دوستان فرهیخته
من عضو جدید هستم و مهندسی نرم میخونم
میخواستم سیستمم رو تعویض کنم
من یه سیستم میخوام که:
ADSLرو خوب جواب بده
از لحاظ گرافیک زیاد اهل بازی نیستم ولی کار طراحی و وب میکنم تو کار کم نیاره
چه قطعاتی انتخاب کنم که جواب بگیرم.
و 2اینکه سیستم قدیممو حدودا"قیمتش چند میشه؟
pentium R 4 cpu1.70GHZcpu:INTEL
a80856motherboard:gigabyte
4r060JOHARD:maxtor
ممنون.
راستی منکه میخوام سیستم جدید ببندم چیکار کنم یعنی برای هر قطعه جداگانه باید بپرسم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
X38T-DQ6 از SLI پشتیبانی نمی کنه. در کل مادربورد خوبیه ولی توی رده قیمت 350.000 شاید بهترین گزینه نباشه!
سلام دوستان در حال ارتقا دادن سیستمم هستم البته مین بردم سوخت وگرنه اصلا قصد این کار رو نداشتم.
من نهایت میتونم 200 خرج کنم.
و باید مین برد.سی پ یو -رم و کارت گرافیک بخرم.
بیشتر دوست دارم واسه بازی باشه پس مین برد و سی پی یو زیاد ارزش واسم ندارند.اما میخوام از سی پی یو قبلیم بهتر یا در همون حد باشه یعنی 2.4 اینتل فول کش.
سیستم جدیدم رو میخوام Amd2 ببندم.چه مین برد سی پی یو همراهش توصیه میکنید نمیخوام زیاد گرون در بیادچون میخوام خرج کارت گرافیک و رم بکنم.
سلام دوستان
من میخوام مادربورد و کارت گرافیک و رم عوض کنم
واسه مادر بورد ماکزیمم 80 تومن
واسه کارت گرافیک ماکیمم 50 تومن
سیپیو 3.2 فول اینتل دارم 2مگ کش
1گیگ رم دیدی آر 1 دارم
میخواستم راهنمایی منین مادر بورد و سیپیو چی بخرم که مثل خز جواب بده
بیشتر کار کانورت فیلم و تصویر و ضبت و خلاصه کارای سنگین میکنم با پیسی
مادر بورد الانم ازراک هست پارسال 45 تومن دادم مفت هم نمیارزید
1 کارت کپچر بهش زدم هنگ کرد دیگه نتونست ویمدوز رو بالا بیاره
پيشنهاد شما در اين خصوص چيه؟واقعا خريد هريك از قطعات كامپيوتر كار مشكليه.با توجه به حضور برندهاي مختلف و محصولات متنوع در هر زمينه انتخاب محصولات كار بسيار مشكلي شده.
نمیدونم والااا یکی میگه ایسوز یکی میگه گیگا ....
نمیدونم اصلا موندم چی بگیرم
سلام دوست عزیز
قیمت این برد چنده؟
مدل بهتری هم با چیپ x48 میشناسی؟
من دوبار درباره این چیپ سوال کرده بودم ولی مثل اینکه کسی اینجا تا حالا باهاش کار نکرده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)