من بابليون 7 را در سيستم نصب كرده بودم ولي بعد از مدتي ارورر زير را ميده و يكبار هم حذف و دوبراه نصبش كردم
چي كار كنم را حل چيست
من بابليون 7 را در سيستم نصب كرده بودم ولي بعد از مدتي ارورر زير را ميده و يكبار هم حذف و دوبراه نصبش كردم
چي كار كنم را حل چيست
بابيلون شما در حالت آزمايشي (trial) به سر ميبرد! شما بايد از كرك يا پچ مربوط به همين نسخه بابيلون كه در اختيار داريد استفاده كنيد. اگر قبلا" از آن استفاده كرده ايد معلوم ميشود كه آن را درست نصب نكرده ايد و در نتيجه بابيلون به اين حالت درآمده است.
اينترنت اكسپلورر خود را تعويض كرده و يا اگه از نسخه قديمي استفاده ميكنيد نسخه جديد را نصب كنيد.
سعي كنيد ديكشنريهاي فارسي به انگليسي ديگري نصب كنيد اگر مشكل حل نشد دوباره مطرح كنيد.
ممنون
من از اخرين ورژن بابليون و اخرين ورژن مرورگر و بابليون استفاده مي كنم حالا راحل من چيست................
دیکشنری را دوباره نصب کنید و از کرک های پست اول این تاپیک استفاده کنیدمن از اخرين ورژن بابليون و اخرين ورژن مرورگر و بابليون استفاده مي كنم حالا راحل من چيست................
موفق باشید
من آخرین ورژن بابیلونو فکر میکنم دارم ( همون که متن هم ترجمه میکنه ) ولی مشکلم همینه نمیدونم چرا متن ترجمه نمیکنه کسی میدونه چرا ؟؟؟
براي ترجمه متن بايد بابيلون به اينترنت وصل بشه.
بابيلون را كاملا" پاك كن از رو كامپيوترت. سپس بايد بابيلون را از توي رجيستري پاك كني. آموزش:
كلا" تو رجيستري سرچ كن و هرچي نام بابيلون ديدي پاك كن.
سلام
خسته نباشید
من بابیلون 7 رو دانلود کردم. کرکش رو هم از اولین پست گرفتم. ولی پچ نمیشه
اینم کدی که بدست اومدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من ویستا دارم
مشکل از کجاست؟
سلام دوستان. نمیدونم سوالم تکراریه یا نه؟شرمنده .
طریقهی نصب بابیلون رو میتونین برام بگین.
هر کاری میکنم رو ویستا storage initialization failed(error 10) رو میده
چطوری باید نصب کنم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)