تفاوتش اینه که 5 گیگ خیلی کمه برا 3 ماه
1 ماه تموم میشه
تفاوتش اینه که 5 گیگ خیلی کمه برا 3 ماه
1 ماه تموم میشه
64 2100 تومان و 128 37500 تومان
منم هم از نماینده صبانت توی قم همچین چیزیو شنیدم گفته 128 مثل سابقه اما با چند نفر که صحبت کردم 128 داشتند ناراضی بودند درکل صبا می خواد سود بیشتری ببره ....
اما مهم اینه که صبا هیچ اهمیت و احترامی برای کاربراش قائل نشده من الان چند تا ایمیل اعتراض به سایتشون زدم هیچ جوابی نگرفتم بعدش این که بدون اطلاع به کاربراش سرعتو آورده پایین حالا اگر یه نفر قراداد یکساله بسته با این مسئله که سرعت بالا هستش....چی کار میخواد بکنه
Last edited by golden111; 03-06-2008 at 06:39.
این وبسایت صبا جدیدترهیا این یکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهم ماله همین شرکتست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من ict درست تره راحت هم تو گوگل پیدا میکنی (وزیر ict )
ببین ict: information & Communication Technology
همون جوری که میبینی میشه فناوری اطلاعات و ارتباطات.
اما itc : هزار تا مخفف داره(information technology certification) که نزدیک ترینش میشه همون :
information technology & communication
که از لحاظ گرامری باز هم ict درسته و همین هم بکار میره.
در ضمن مگه صبا عاشق چشم و ابروی منه که بهم حال بده درثانی من 1 سال و 3 ماهه که مشتری صبا هستم پس همین جوری یه چیزی نگو الانم ثابت 70 رسیو دارم
یه وقت فکر نکنی من کشته ی صبا نتم نه ! بلکه من فقط چیزی رو که تجربه کردم گفتم وگرنه من خودم زمان 64 اون اعتراض رو امضا کردم
دوست عزیز از دست ما ناراحت نشو.منم سرچ کردم دیدمict عمومی تره.ضمنا تجربه به من ثابت کرده سرویس دهندگان dslدر دو زمان سرعت را بالا می برند.
1در ابتدای اشتراک
2 در انتهای اشتراک تا باز هم از اونا سرویس بگیری
البته سرعت منم که 128 دارم الان بالاست(55-60)ولی........................................
سلام دوستان من 6 ماه پیش با ارائه کپی کارت دانشجوی اینترنت 256 صبا نت گرفتم تا چند وقت پیش راضی بودم
ولی الان یک هفته ای است که سرعت معمول من رو که 50-60 بود به مقدار بسیار زیادی کم شده وتا 18-20 کاهش
یافته من نمیدونم .
پشتیبانی هم جواب درستی نمیده.
با توجه به چیزهای که دوستان میگند من باید حداقل 100 تا سرعت دانلود با دانلود ممنجر داشته باشم.
راستی من نمیونم از کجا میشه فهمید که سرعت واقعی این اینترنت چوب سوزشون چنده
باتوجه به گفته های دوستان که با 128 50-60 تا سرعت میگیرند .
پس اینی که به ما دادن به اسم 256 در واقع 128 است.
Last edited by ALI16437; 04-06-2008 at 10:07.
دوست من شما از کجا گرفتید و چه سرعتی و چقدر دادید.
ما که در ارزوی 50-60 تا سرعت مردیم.
سلام.
سرعت من چند وقتی است مثل سابق شده است.
مال شما چطور؟
اقا idm من خود به خود کلا بسته میشه کسی میدونه مشکلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)