تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: افزايش فوري رم

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من که نتونستم چون یه صفحه آبی باز می شه که امکان سرچ می ده باید چه کار کنم؟؟؟؟
    لطفا لینک مستقیم دهید
    سلام دوست من من فایل رو برات اپلود کردمممممممم تقدیم به شما
    اینم لینک مستقیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل اصلیشو که تویه پوشه است رو در بیار بزارش توی همون جای که برنامه قرار داره تویه پوشه برنامه و بعد برنامه رو باز کن رو patch کلیک کن و yes رو بزن

در آغاز فعالیت sinaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1. سلام اون روشی که می گفتید استفاده از قابلیت pagefiles هستش که به جای استفاده از رم از هارد استفاده میکنه.برای این روش باید از طریق Open [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    2. In the console tree, right-click Computer Management (Local), and then select Properties.
    3. On the Advanced tab, click Performance Options, and under Virtual memory, click Change.
    4. In the Drive list, click the drive that contains the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] you want to change.
    5. Under Paging file size for selected drive, type a new paging file size in megabytes in the Initial Size (MB) or Maximum Size (MB) box, and then click Set. If you decrease the size of either the minimum or maximum page file settings, you must restart your computer to see the effects of those changes. Increases generally do not require a restart.
    6. Notes

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

1. سلام اون روشی که می گفتید استفاده از قابلیت pagefiles هستش که به جای استفاده از رم از هارد استفاده میکنه.برای این روش باید از طریق Open [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    2. In the console tree, right-click Computer Management (Local), and then select Properties.
    3. On the Advanced tab, click Performance Options, and under Virtual memory, click Change.
    4. In the Drive list, click the drive that contains the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] you want to change.
    5. Under Paging file size for selected drive, type a new paging file size in megabytes in the Initial Size (MB) or Maximum Size (MB) box, and then click Set. If you decrease the size of either the minimum or maximum page file settings, you must restart your computer to see the effects of those changes. Increases generally do not require a restart.
    6. Notes
    سلام دوست من ممنون راستش خودمنو اینو رو بلد بودیم ولی زیاد خوب نیست
    تقدیم به شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض راه حل

سلام دوست عزیز
    می دونی منم همین مشکل رو دارم رم من 512 هستش واین رم برام کافی نیست ولی فعلا قدرت خرید یه رم تازه هم ندارم اومدم این کارو کردم :
    اولا یه ویندوز بدون skin اورجینال نصب کردم.
    ثانیا : از قسمت run دستور Msconfig را تایپ کردم در پنجره باز شده در قسمت start up اومدم بعضی از نرم افزار های به درد نخور رو که هنگام اجرای ویندوز فعال هستن غیر فعال کردم . در ضمن در قسمت services که مربوط به خود ویندوز میشه قسمتی از قابلیت های ویندوزو از کار انداختم .
    ثالثا : اومدم رم مجازی برای سیتم خودم تعریف کردم این رم مجازی رو با توجه به مادر بوردم انتخاب کردم .
    دوست عزیز خود ویندوز بخش زیادی از رم رو اشغال می کنه من با کارهایی که کردم اومدم این فضای اشغال شده رو ازاد کردم . یه کاری میگم امتحان کن سه کلید مشهور یعنی ctrl+Alt+delet روفشار بده برو بینین performance ببین ویندوز از رمت چقدر استفاده می کنه . بعد کارهایی که من گفتم بکن . دوباره کارکرد رم رو چک کن ببین چقدر تغییر کرده من خودم این مقدار رو به 80 مگابایت رسوندم کارایی سیستم چند برابر شده .
    اومیدوارم مطالبم برات مفید باشه .
    مسعود علیزاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

با سلام دوستان ببخشید چند وقت نبودم و از کسانی که تا جایی کع تونستن ادامه دادن ممنونم

solidworks جان من هم کار شما رو انجام دادم ولی خوب شما دارید می گید منم رم 512 دارم من که 256 دارم سرعتم به شما نمی رسه باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    بعدشم بله مطلب خوبی بود و مفید اما به کار من نمی یاد

چون اگه حساب کنی
    من برامه مورد نظرم حداقلا 70 تا از رم من رو می بره (البته اگه همین طوری اجراش کنم) تا چه برسه که بخوام با حاش کار کنم که مشکلاتم بیشتر میشه بعدش خودتون حساب کنید اگه من کاری که شما گفتید رو انجام بدم + خود برنهمه در حال اجرا که حدود 120 تا از رم کامپیوتر میره سر جمع میشه 200 تا که اگه از 256 کم کنی می مونه 56 تا و این فقط می تونه برای هنگ نکردن کامپیوتر جواب بده نه اینکه کار منون راه بندازه

اگه اشتباه می گم بگو اشتباه می گی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •