یرای اینکه مدام پیغام عوض کردن کرک رو نده بهتر نیست تاریخ کامپیوتر رو عقب ببریم؟
یرای اینکه مدام پیغام عوض کردن کرک رو نده بهتر نیست تاریخ کامپیوتر رو عقب ببریم؟
اين كليد را امروز براي شما گرفتم.از اين تاريخ تا 3 ماه ديگه اعتبار داره.دانلود كنيد:
آقا یه key برای اینترنت سکوریتی 2007 بدین که فعال باشه و کار کنه هرچی من میگیرم کار نمیکنه بعد از چند روز هم باطل میشه
اتفاقاً در استفاده از محصولات کسپر حتی نبايد 1 دقيقه تاخير در تاريخ سيستم داشته باشين، چون در اين صورت کد شما امکان کار نکردنش خيلی زياد هست،..
توضيح دادم اگه از غير فعال شدن کدهای کسپر خسته ميشين، از پچ محصولات کسپر استفاده کنید که حتی با رفتن کد در ليست سياه باز فعال هست و آپديت ميشه:
يک پچ وجود داره که با اجرای اون (البته دقيق طبق آموزش) محصول کسپرسکی حتی با استفاده از کد های موجود در ليست سياه هم آپديت ميشه، ميتونيد امتحان کنيد:(تست شده و کار ميکنه)
دانلود پچ مربوطه:
دانلود آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز يه زحمتی به خودتون بدين و 2 تا صفحه قبل رو ببينين پيدا ميکنيد!
درکل از کد های زير استفاده کنيد، درضمن برای وارد کردن کدها حتماً کد قبلی رو پاک کنيد:[/SIZE]
باز راه حل راحت تر از پچ معرفی شده در بالا استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کدوم از این key ها کار نمیکنن
همه block شدن
من یه مشکل هم با پچ دارم و اون هم اینه که windows من توی درایو G نصب شده و وقتی برنامه میخواد پچ کنه میگه فایل مورد نظر در درایو C پیدا نشد.
حالا من باید چیکار کنم؟!
لطفاً key جدید یگزارید اینها جواب نمیده
سلام
من دیروز آپدیت کردم و هیچ کدوم ازکلید ها روش کار نمی کنه
راهنمایی بفرمایید
ورژن: Internet Security 7.0.0.125
تعجب من از اين هست که اين کدی که دوست عزيز Ship Storm عنوان کردن، يکی از کدهای فعال معرفی شده بود که من قبلاً گفته بودم!، بعد شما اول ميگی: هیچ کدوم ازکلید ها روش کار نمی کنه بعد ميگی:کار کرد
چطور حالا کار ميکنه؟!
سلام دوستان
من كرك دائم رو دانلود كردم ولي موقع اجرا ميگه كه در درايو c نميتونه كاسپر رو پيدا كنه
كاسپر من در درايو e نصب شده
لطفا راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم
با تشكر
اول اين که هيچ موقع کار درستی نيست که نرم افزار امنيتی رو در درايوی غير از ويندوز نصب کنيد، اگر هيچ برنامه اي رو در درايو ويندوز نصب نميکنيد، سعی کنيد نرم افزار امنيتی رو حتماً در مسير خود ويندوز نصب کنيد،
در مورد کار نکردن پچ هم خاصيتش اين هست که فايل های مربوط رو در درايو نصب ويندوز پيدا کند،
شما ميتونی يک کاری کنی البته امکان داره باز جواب نده،پچ رو در مسير نصب کسپر باز کن و اجرا کن،... البته اگه نشد ديگه بايد محصول رو پاک کنی و در درايو نصب ويندوز نصب کنی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)