تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 53 از 89 اولاول ... 34349505152535455565763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 521 به 530 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

  1. #521
    آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    محل سکونت
    پست ها
    2,696

    پيش فرض

    سوهان کنجدی


    مواد لازم:

    - کنجد یک ونیم پیمانه

    - شکر یک پیمانه

    - عسل سه قاشق غذاخوری

    - روغن دو قاشق غذاخوری

    - زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری

    روش تهیه:

    - شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.

    - سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.

    - سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.

    - حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.

    - سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.

    - بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.

  2. #522
    آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    محل سکونت
    پست ها
    2,696

    پيش فرض

    شیرینی پنجره ای

    مواد لازم:

    - آرد یک پیمانه(100گرم)

    - تخم مرغ 5 عدد

    - نشاسته یک پیمانه(115 گرم)

    - گلاب 5-4 قاشق غذاخوری

    - روغن به مقدار لازم(حدود نیم لیتر)

    - وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

    - پودر قند به مقدار لازم

    روش تهیه:

    - نشاسته را در گلاب حل کنید.

    - تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.

    - آرد، تخم مرغ و وانیل را به نشاسته اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس از صافی عبور دهید.

    - روغن فراوان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.

    - قالب را داخل روغن بگذارید تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببرید(به اندازه ای که مایه تا لب قالب برسد ولی روی قالب را نگیرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملایم کنید تا نان شیرینی کمی برشته شود. بعد آن را از روغن خارج کنید و روی توری صافی بگذارید روغن اضافی آن گرفته شود.

    - وقتی کاملا سرد شد، کمی پودر قند را روی آن الک کنید.

    تذکر:

    نکته حساس این شیرینی در گرم کردن قالب شیرینی می باشد که باید دقت شود نه زیاد داغ شود و نه زیاد سرد، که مایع به آن بچسبد.

  3. #523
    آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    محل سکونت
    پست ها
    2,696

    پيش فرض

    چلوكباب ترخونی

    ترخون به‌خاطر طعم تند و تیزی كه دارد، به كباب شما عطر و مزه خاصی می‌بخشد. پس برای ناهار پایان هفته، خودتان را آماده پخت چلوكباب ترخونی كنید.

    مواد لازم برای 4 نفر:
    - گوشت چرخ كرده 300 گرم

    - تخم مرغ 2 عدد

    - پیاز یك عدد متوسط

    - زردچوبه یك قاشق چای‌خوری

    - ترخون تازه 300 گرم

    - ماست یك قاشق سوپ‌خوری

    - نمك و فلفل به مقدار كافی

    - روغن مخصوص سرخ كردنی به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    1 - ابتدا ترخون را پاك كرده و برگ‌ها را از ساقه‌ها جدا كنید. سپس برگ‌ها را بشویید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی‌شان خارج شود. سپس آنها را خرد كنید و كنار بگذارید.

    2 - پیاز را پوست كنده و با رنده ریز رنده كنید.

    3 – گوشت چرخ‌كرده را در یك كاسه متوسط بریزید. سپس پیاز رنده‌شده را همراه نمك و فلفل و زردچوبه به آن اضافه كنید (از هركدام یك قاشق چای‌خوری سر خالی كافی است).

    4- حالا گوشت را با قاشق مخلوط كنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را شكسته و به این مخلوط گوشتی اضافه كنید.

    در این مرحله بهتر است از دست‌تان استفاده كنید؛ پس ابتدا دست خود را خوب شسته و سپس شروع به ورزدادن گوشت با دست كنید. در این حین، ماست و ترخون خرد شده را نیز اضافه كرده و به ورزدادن ادامه دهید.

    5 – بعد از اینكه مواد و گوشت خوب باهم مخلوط شدند، تابه بزرگی آماده كرده و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا خوب داغ شود.

    6- سپس هربار مقداری از گوشت را برداشته و در كف دست به شكل دایره درآورید و در روغن قرار دهید.

    7- بعد از اینكه تمام سطح تابه با كباب‌ها پر شد و یك طرف آنها سرخ شد، آنها را برگردانده و طرف دیگر را سرخ كنید.

    مدت زمان لازم برای پخت این كباب، 30 تا 45 دقیقه است. این كباب را با كته یا برنج زعفرانی نوش‌جان كنید.

    نكته ها:
    1- توجه داشته باشید بعد از اضافه‌كردن تخم‌مرغ‌ها، مایه گوشتی نباید خیلی شل باشد. درصورتی كه شل بود، می‌توانید مقداری گوشت به آن اضافه كنید یا اینكه اگر تخم‌مرغ‌های انتخابی خیلی بزرگ بودند، به جای 2 عدد تخم‌مرغ از یك عدد تخم‌مرغ استفاده كنید.

    2- اضافه‌كردن ماست برای تردشدن كباب است.

    3- برای آنكه نه‌تنها كباب شما، بلكه برنج نیز دارای طعم و عطر متفاوتی باشد، می‌توانید هنگام دم‌كردن برنج، كمی پودر زیره لابه‌لای آن بپاشید و با این كباب ترخونی، میل كنید.

  4. #524
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    افرین !اومدین اشپزخونه تکونی!
    اول درو دیوار و زمینو تمیز کنیم !بعدهم یحچال!

  5. #525
    داره خودمونی میشه maria42's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    196

    پيش فرض

    "بستنی یخی با طمع لیمو
    مواد لازم :

    2 فنجان
    آب
    1 فنجان
    شكر
    5/1 فنجان
    آب ليمو ترش
    2 عدد
    سفيده ی تخم مرغ

    طرز تهيه :
    1-آب و شكر را روی حرارت ملايم می گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد.
    2-آب ليمو ترش را اضافه می كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد ولی سفت نشود.
    3-بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنيم و سفيده های تخم مرغ را نيز به آن اضافه می كنيم . دوباره به هم می زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می كنيم.

  6. #526
    آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    محل سکونت
    پست ها
    2,696

    پيش فرض

    دسر موز و بستنی

    مواد لازم برای 4 نفر:
    - 6 عدد موز كوچك

    - 50 گرم یا یك چهارم پیمانه كره

    - 4 عدد هل(كوبیده شده)

    - 50 گرم یا یك دوم پیمانه بادام پرك پوست‌كنده

    - آب و پوست رنده شده یك عدد لیموترش كوچك

    - 50 گرم یا یك سوم پیمانه پودر قند

    - 2 قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال یا آب آناناس

    - بستنی وانیلی

    طرز تهیه:
    1- موزها را پوست كنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار كره را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل كره ریخته و تا اندازه‌ای سرخ كنید كه طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ كنید.

    2- وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ كنید.

    نكته:

    مراقب باشید موزها را آن‌قدر سرخ نكنید كه له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نكنید، زیرا ممكن است در مرحله سرخ كردن، له شده و شكل ظاهری‌شان تغییر كند.

    3- باقیمانده كره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب كنید. سپس دانه‌های هل و بادام را به آن اضافه كرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

    4- پوست رنده‌شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه كرده و مقداری حرارت دهید تا كمی غلیظ شود. این، در واقع سس این‌دسر است.

    5- در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو كنید.

  7. #527
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    پست ها
    9

    پيش فرض

    سلام
    ميخواستم طرز تهيه كراكت مرغ رو داشته باشم
    كسي ميتونه راهنمايي كنه
    ممنون

  8. #528
    پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    604

    پيش فرض

    افرین !اومدین اشپزخونه تکونی!
    اول درو دیوار و زمینو تمیز کنیم !بعدهم یحچال!
    وای وای اشپزخونه رو ببین! مدتی به اینجا سر نزدم چه تار عنکبوتی بسته !چه گردو خاکی!
    فکر کنم همتون سو تغذیه گرفتید!
    یالا بدویید ببینم! همه باهم کمک کنید ایجارو تمیز کنیم
    اول لیست غذاهای آشپزخونه رو باید آماده کرد.

    چه غذاهایی داریم؟؟

    چه غذاهایی میخواهیم؟؟

  9. #529
    آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    پست ها
    13,674

    پيش فرض کوکوی جوانه



    مواد لازم برای 6- 4 نفر:

    جوانه ماش = 1پیمانه
    هویج = 3 عدد
    بادمجان = 3 عدد
    فلفل دلمه = 1 عدد
    قارچ = 200 گرم
    پیازچه = 20 ساقه
    تخم‌مرغ = 4 عدد
    روغن مایع = به میزان لازم
    ادویه مخصوص = 1 قاشق چای‌خوری
    نمک = به میزان لازم

    طرز تهیه:

    هویج را نیم‌پز کرده، بادمجان را حلقه‌ای کنید و کمی تفت داده و همراه با پیازچه خرد شده و فلفل دلمه‌ای نگینی درون ظرفی مخلوط کنید.
    جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نیز همراه با تخم‌مرغ‌ها به مخلوط فوق اضافه کرده، نمک و ادویه را پاشیده و با چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد مزه‌دار شوند.
    در تابه‌ای روغن را گرم کنید و مواد کوکو را پهن کنید و فرصت دهید تا خوب پخته و سرخ شود. طرف دیگر را نیز سرخ کنید. آماده که شد می‌توانید همراه با خیارشور، لیموترش و گوجه‌فرنگی میل کنید.



    مواد لازم جهت تهیه ادویه مخصوص:

    تخم گشنیز = 4 قاشق چای‌خوری
    دارچین = 4 قاشق‌ چای‌خوری
    زنجبیل = 3 قاشق‌ چای‌خوری
    زیره سیاه = 3 قاشق‌ چای‌خوری
    زیره سبز = 3 قاشق‌ چای‌خوری
    فلفل سیاه = 3 قاشق‌ چای‌خوری
    رازیانه = 3 قاشق‌ چای‌خوری
    هل سبز = 1 قاشق‌ چای‌خوری
    میخک = 1 قاشق‌ چای‌خوری
    فلفل قرمز = 1 قاشق‌ چای‌خوری

    طرز تهیه ادویه:

    ادویه‌ها را پاک کنید، آسیاب کرده و در شیشه در دار به مدت 6 ماه در جای خشک نگهداری کنید. این ادویه به خوشبو و مزه‌دار کردن غذاهای گیاهی کمک می‌کند. این ادویه خواص درمانی و دارویی نیز دارد.

    نکته تغذیه‌ای:

    جوانه‌ها منبع ویتامینB1 , C ,E هستند. همچنین دارای فیبر، روی و اسیدهای چرب ضروری می‌باشند.

  10. #530
    آخر فروم باز bidastar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    محل سکونت
    پست ها
    2,696

    پيش فرض

    بستنی سنتی ایرانی

    مواد لازم :

    ثعلب 1قاشق سوپخوري
    گلاب 1/4 پيمانه
    شكر 1پيمانه
    شير 3 پيمانه
    شكر 2 قاشق چايخروي
    هل نرم شده 1/4 قاشق چايخوري
    خامه 1/2 پميانه
    زعفران (حل شده در آب ) 1قاشق سوپخوري

    طرز تهيه :

    شير را مي جوشانيم و بعد شكر را اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و از روي اجاق بر مي داريم و ثعلب را افزوده , مرتب هم مي زنيم تا شير و شكر سرد شود . سپس بمدت دو ساعت در فريزر قرار داده از فريزربيرون آورده با همزن برقي هم مي زنيم . مجدداً در فريزر قرار داده اين عمل را سه بار تكرار مي كنيم . خامه رابا دوقاشق سوپخوري شكر با همزن برقي بزنيد . در مرحله آخر گلاب , هل و خامه زده شده را بهمراه زعفران به مواد بستي اضافه كرده با همزن برقي مي زنيم و مجدداً در فريزر مي گذاريم بماند تا كاملاً خودش را بگيرد . در صورت تمايل مي توانيد مقداري خامه را با شكر بزنيد , در كيسه پلاستيكي صاف كنيد و در فريزر قرار دهيد . پس از سه ساعت تكه تكه نموده و در مرحله آخر به بستي اضافه نمائيد . در صورت دلخواه مي توان كمي خلال پسته هم در آخر اضافه نماييد .

    طرز تهيه :

    به نسبت هر كيلو ميوه يا صيفي جات مورد نظر يك كيلو آهك را در دوازده پيمانه آب سرد حل نموده و ميگذاريم آهك كاملاً ته نشين شود . سپس آب زلال آنرا روي ميوه يا صيفي جات مورد نظر ريخته مطابق دستور داده شده آنرا آماده مي كنيم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •