و قیمتش؟ میشه مشخصات اور خودتو بهم بگی؟ تو صبا رایان اصلا ابیت ندیدم من با انواع بردهای ایسوس اور کردم اما تا حالا با برد دیگه ای تجربه نکردم
و قیمتش؟ میشه مشخصات اور خودتو بهم بگی؟ تو صبا رایان اصلا ابیت ندیدم من با انواع بردهای ایسوس اور کردم اما تا حالا با برد دیگه ای تجربه نکردم
180-190 تومنه من تا 3.5 بدون ولتاژ E6750 رو اورکردم باهاش البته با کولینگ غیر استوک ولی این مینبورد نیازی به تعریف و تمجید نداره خیلی مینبورد شناخته شده ای هست اگر سایتش بری Award هایی رو که گرفته ببینی متوجه میشی چه چیزیه فقط بهتره با رمه DDR800 استفاده کنی .
البته يه ضعف كوچيك كه من از اين مادربرد شنيدم Vdrop بالاتر اون نسبت به مادربردهاي مشابه مثل GA p35 ds3 هست Vdrop شما الان تو بار كامل چقدره؟
Last edited by MicroSystem; 28-05-2008 at 19:02.
میشه به من توضیح بدید vdrop چیه؟ نکنه همون افت ولتاژ توی اور کلاک سنگین و بار کامل رو میگی؟
من فکر میکردم از پاور باشه
ببخشید من با مادربرد MSI K9A2 Platinum اشتباه گرفتميعني چي مادربورد مشكل داره قيمتش كه ميگفتند 118 !؟
به علت ضعيف بودن پاور هم ميتونه باشه ولي حتي اگر پاور مناسب نصب بشه بازم تو بار كامل vcroe يه مقدار مياد پايين همه مادربردها اين رو دارند بعضيها كمتر و بعضيها بيشتر فلسفش رو نميدونم ولي اون ولت حداقل هست كه باعث ناپايداري ميشه و تو اوركلاك مهمه. اوركلاكرهاي حرفه اي مثل همونائي كه Q6600 رو تا 4700 اور كردند ميان و با تغيير چند تا مقاومت و خازن Vdorp رو كمتر ميكنن.
سيستم يكجورايي قديمي است 3سال پيش تابستان عوض كردم
براي همين تو فكرعوض كردن هستم ولي زياد عجله اي ندارم
این مادربرد تو ایران هست و قیمتش چنده؟ و بدرد بخور هستش؟
P5KC
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله عزیز هستش قیمت حدود 150 مهم ترین مشخص اینه که هم رم های ddr2 و ddr3 ساپورت میکنه
من 145 گرفتم .خیلی خوبه ولی اگه یه کارت گرافیکی رو که دوتا اسلات اشغال میکنه بزنی بهش بدلیل ضعف در طراحی یکی از اسلاتهای Pci بی استفاده میمونهاین مادربرد تو ایران هست و قیمتش چنده؟ و بدرد بخور هستش؟
P5kc
پس صبر کنی خیلی خیلی بهترهسيستم يكجورايي قديمي است 3سال پيش تابستان عوض كردم
براي همين تو فكرعوض كردن هستم ولي زياد عجله اي ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)