تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
369. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.64%
  • عاليه

192 52.03%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.91%
  • بده

20 5.42%
صفحه 248 از 465 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید گزینه ی Invite Headmaster تووی تلفن جریانش چیه ؟ وقتی میزنم یه یارو مدیره میاد برای مدرسه ی خصوصی ! چطوری باید یه بچه رو تو مدرسه خصوصی بذارم ؟؟؟
    بايد اول وقتي اومد باهاش حرف بزني تا امتيازت بالا بره توي صفحه اي كه گوشه ي سمت راست مياد امتيازتو مينويسه بعدش بايد بهش غذا بدي يعني غذا رو بايد براش بچيني روي ميز و call for dinner رو بزني
    بعدش وقتي خورد غذاش رو يك امتيازي بهت ميده اگه اون امتياز به حد نساب رسيد بچت ميره به مدرسه ي خصوصي

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام من همه ی پچ ها رو به جز university دارم لطفن service تلفن همه رو توضیح بده.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من همه ی پچ ها رو به جز university دارم لطفن service تلفن همه رو توضیح بده.
    Adoption servise : وقتي ميخواي بچه از پرورشگاه بياري يا بچتو بردن ميخواي برش گردوني اين گزينه رو ميزني

bartender : وقتي مهمون داري به اين گزينه زنگ بزن ( بايد Bar داشته باشي) اونوق اون مياد براي همه نوشيدني ميريزه و توي مهمونا ميچرخونه هر كس دوست داشت برميداره

Exterminator : وقتي تو خونت سوسك جمع ميشه اين گزينه رو ميزني تا بيان ضد عفوني كنن

Garden Club : وقتي به اينجا زنگ بزني يك گروه ميان تا گلخونت رو بررسي كنن البته اول يك نفر مياد كه بايد بهش بگي ميخوام عضو بشم بعدش اگه مطمئني گياهات همه سالم هستن و كود بهشون دادي ميتوني روي طرف كليك كني و بگي كه براي بازرسي گياها بيان. اگه همه ي گياهات سالم باشن و گلخونت هم بزرگ باشه براي تشكر 1200 بهت پول ميده به علاوه ي يك چاه جادويي اگر هم يك وقت به موجود سبز رنگي تبديل شدي ( دوست دار طبيعت ) ميتوني معجون شفا بخش رو ازش بخري

Gardener : اين گزينه هم كه براي كسايي هست كه حياط بزرگ با كلي گل و درخت و ... دارن كه وقت نميكنن خودشون به حياط برسن براي همين زنگ ميزنن به باغبان تا هر هفته بياد كارهاي لازم رو انجام بده

Maid : اين هم كه اگه كسي حوصله نداره خونشو تميز كنه زنگ ميزنه تا بياد براش خونه رو تميز كنه

matchmaking servise : اگر يكوقت به دراكولا يا خون آشام تبديل شدي به اين گزينه زنگ ميزني و ميتوني معجون شفا بخش رو ازش بخري . به جز اين ميتونه برات همسر مورد علاقت رو از توي گوي سحر آميزش ببينه ( كه همش خالي بندي اگه يكوخت يكدونه دراكولا بهت افتاد نگي نگفتم! ) همچنين ميتوني ازش معجون عشق بخري

Nanny : پرستار بچه كه اصلا شبيه پرستار بچه نيست بيشتر شبيه يك پيرزن پروو هست كه اصلا هم به بچه ها نميرسه فقط غذاي يخچالت رو تموم ميكنه با وسايل خونت هم بازي ميكنه تلوزيون نگاه ميكنه! يك بار تلوزيونم رو خراب كرد
    انقدر بلا سرم اومده از دست اين كه ديگه نميگيرمش فقط مواقعي ميگيرم كه بچه كودك باشه (بره مدرسه ) تازه تا ميفهمم كه داره مياد يخچال و تلوزيونمو برعكس ميكنم!!

Obedience Trainer : براي اينه كه مياد حيوون خونگيتو چك ميكنه و اگه به گرگينه تبديل ميشي ميتوني معجون شفا بخششو ازش بگيري

pet Adoption servise : اگه ميخواي حيوون خونگي داشته باشي به اين گزينه زنگ ميزني تا برات بيارن

pet Adoption Servise - Give UP Pet : اگه ميخواي حيوون خونگيتو پس بدي به اينجا زنگ بزن تا بيان و ببرنش

Repaire man : هر وقت وسايلي از قبيل : تلوزيون ، حمام ، توالت ، ظرف شويي و پيانو خراب شد ميتوني زنگ بزني تا بيان برات درستش كنن

----------------------
    اميدوارم چيزي رو جا نذاشته باشم اگه چيزي كمه بگيد تا توضيح بدم

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

hi
    مگی عزیز کامل توضیح داده
    ولی در بعضی موارد و در شرایط خاص گزینه های دیگه ای هم اضافه میشه
    اگه اضافه شد بزار تا توضیح بدیم

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دراکولا و معجون عشق رو لطفا توضیح بده.
    Last edited by kaka.ronaldo; 28-05-2008 at 13:24.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مرسی
    من میزان دوستیمو با یه زنه به 100 رسوندم حالا باید چیکار کنم که با من ازدواج کنه (قبل از مراسم ازدواج)
    Last edited by kaka.ronaldo; 28-05-2008 at 13:27.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

من میزان دوتیمو با یه زنه به 100 رسوندم حالا باید چیکار کنم که با من ازدواج کنه (قبل از مراسم ازدواج)
    قبل اینکه میخای باهاش ازدواج کنی اولباید قلب داشته باشی اونهم همیتطور (اونجایی که زیر عکس زنه عکس قلب میاد ) بعد میرو روش کلیک میکنی یه گزینه که فکر کنم نوشته Promise یا Porpose (دقیق گزینشو یادم نیست ولی اولش P داره ) رو میزنی اگه طرف بخاد ازدواج میکنه ویه حلقه بهم میدید وانیمیشن پخش میشه اگرم قبول نکنه فبها

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دراکولا دیگه چیه؟
    منظور همون زامبیه . ادمهایی که خاکشون کردی اگه روحشون درعذاب باشه از قبر میان بیرون وهمه رو میترسونن ودیوونه میکنن برای جلوگیری از این کار من قبرو Delete میکنم

تا حالا کسی با Maid از دواج کرده ؟(پیشنهاد میدم این کارو بکنید)

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی
    من میزان دوستیمو با یه زنه به 100 رسوندم حالا باید چیکار کنم که با من ازدواج کنه (قبل از مراسم ازدواج)
    kiss و hug هم کردن؟ خب اگه قلب داره که p... رو بزن. اولش p داره نمیدونم چیه. باید قلبه قرمز شه بعد میتونی همین گزینه رو بزنی.
    Last edited by frnsh; 28-05-2008 at 18:49.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا دو تا شد. sorry. در خواست Delete میکنم.
    Last edited by frnsh; 28-05-2008 at 18:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •