قصد خرید این سی پی یو رو دارم البته در فکر Phenom بودم اما قیمتش زیاده و کمرشکن
تو شهر ما این مدل Asus M3A پیدا نمیشه تنها چیزهایی که پیدا میشه ASUS M2N E _SLI و ASUS M2N-Plus Sli
و چند مدل گیگا بایت Ga-M770 هست یا همچین چیزایی
قصد خرید این سی پی یو رو دارم البته در فکر Phenom بودم اما قیمتش زیاده و کمرشکن
تو شهر ما این مدل Asus M3A پیدا نمیشه تنها چیزهایی که پیدا میشه ASUS M2N E _SLI و ASUS M2N-Plus Sli
و چند مدل گیگا بایت Ga-M770 هست یا همچین چیزایی
به نظر من کلا برو به طرف اینتل
یک مادربرد معرفی کنید برای سی.پی.یو مدل AMD AM2+ x که در حد 110 هزار تومان باشه. مهم نیست SLI باشه یا نه فقط کیفیت مادربرد مهمه و بازدهی اون.یه مادربردی رو معرفی کنین که از این جنس آشغالی ها نباشه. به نظر شما بهتره چیپست NVidia بردارم یا AMD (چیپست مادربرد)
asus m3a
به قیمت 120
بهترین مادر بورد موجود دربازار برای یه سیستم که بشه تا 800 بهش پول داد چیه؟
Last edited by avril3; 25-05-2008 at 15:56.
شما بگو اینتل میخوای . amd میخوای
یا حداقل بگو چه قد برای مادربرد میتونی خرج کنی.
سلام به همه دوستان.به لطف الهي من سيستمم چند وقته مرخص شده.الانم توفكرشم كه 4 تا قطعه اصلي رو بخرم.به كمكتون هم نياز مبرم دارم.
من سي پي يو و مادربرد و رم و گرافيك ميخوام.به اينتل هم علاقه دارم.چون باش كار كردم ميدونم عاليه.
با توجه به مسائل بالا از دوستان ميخوام يه مشورت بدن كه با 900000 هزار تومان چي مدلهايي از قطعات رو ور دارم؟؟؟؟
خيلي ممنون ميشم كمك كنيد.مرسي.![]()
Actros
جان M3A اصلا خوب نیست و تو فروم های خارجی خیلی ها ازش مشکل میگیرن
اما از
770DS3 گیگا البته اسم دقیق اون GA-MA770-DS3 هست یه مقدار گرونتر هست اما خیال ادم راحت میکنه
اینو مطمئن باش چون خودم هم میخواستم بخرم اما فعلا بودجه ندارم
البته یکی دیگه از هر دو اونها بهتر هم هست و باید بگم برندش MSI و مدلشMSI K9A2 CF-F که ارزونتر هم از هردوی اونهاست.
GA-MA770-DS3= 130-135
MSI K9A2 CF-F=118-115====>>>>>790X کراس فایر و تماما خازن جامد
![]()
Last edited by mInI_ClockEr; 26-05-2008 at 01:36.
دوست خوبم چيپست 790 از 770 خيلي بالاتره و مادربورد هاي ASUS و GIGA با اين چيپست قيمت بالاي 200 تومان رو دارن مطمئني كه قيمت رو درس زدي
ظاهرا مدل هاي جديد ASUS رو هم آسمان رايانه وارد كرده اگه اومده باشه تو بازار كه خيلي عاليه
یه مدل ایسوز 790 دیدم قیمتش 270 بود
یهمدل هم Dfi 790 دیدم قیمتش 290 بود
اگرم توبازار 780 باشه که خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)