تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 191 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1908

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد رم

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست عزیز سلام

راستش من اول همین کار رو انجام دادن اما اطلاعی از ممنوع بودن پیشنهاد سیستم توی این فروم نداشتم

من یک سیستم حرفه ای برای کار انیمشین ، گرافیک ، تدوین و مونتاژ ، و صدابرداری میخوام

البته همه اینها به صورت نیمه حرفه ای:43:

تا حدود 4.5 الا 5 میلیون تومان

من این قطعات رو احتیاج دارم
    اگه کسی بتونه کمک کنه تا عمر دارم دعاش میکنم
    -monitor(large)-mainboard-cpu-VGA-HDD(archive & internal)-Ram-FDD-2Optic drive -
    power-alminume case-
    این ها که قطعات یه مورد نیاز و معمول سیستم که میخوام خوب باشه
    اما من اضافه بر سازمان این هارو احتیاج دارم که نیمدونم خوب و بدش کدومه
    video capture vard /pro
    sound card /pro
    speaker /pro
    video /pro
    deck
    digital pen
    UPS
    color printer

از اساتید خواهش میکنم که من رو کمک کنن
    از مدیران محترم هم معذرت خواهی می کنم
    من فقط مشاوره ی خرید برای بعضی از قطعات رو انجام میدم و اصلا قصد قانون شکنی تالار رو ندارم

باور کنید دارم سر گیجه میگیرم
    آخه هرکدوم از فروشنده ها نظرات شخصی و موجودیه انبارشون رو پیشنهاد میدن

تو این تالار هم چون تازه واردم خیلی حس خجالت و غریبی دارم:43:

بازم ممنون

موفق باشید
    یا حق
    شما با این بودجتون میتونید 8 گیگ رم بگیرید.البته اگر از ویستا استفاده میکنید. چون xp فقط توانایی استفاده از حداکثر 4 گیگ را دارد.
    برای انتخاب نوع رم و مارکش اول در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو برای مین مطرح بفرمایید بعد از مشخص شدن مادربورد بیاین تا یه فکری برای رم هم بکنیم.
    برای هارد هم می تونید 640 گیگ (تقریبا جدید) وسترن بگیرید یا اگر ظرفیت بالاتر میخواین 1 ترابایتی بگیرید (وسترن).

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما با این بودجتون میتونید 8 گیگ رم بگیرید.البته اگر از ویستا استفاده میکنید. چون xp فقط توانایی استفاده از حداکثر 4 گیگ را دارد.
    برای انتخاب نوع رم و مارکش اول در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو برای مین مطرح بفرمایید بعد از مشخص شدن مادربورد بیاین تا یه فکری برای رم هم بکنیم.
    برای هارد هم می تونید 640 گیگ (تقریبا جدید) وسترن بگیرید یا اگر ظرفیت بالاتر میخواین 1 ترابایتی بگیرید (وسترن).
    بیشتر از 4 گیگ سیستم عامل 64 بیتی .

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

در مورد موارد بالا من میتونم در مورد RAM پیشنهاد کنم که حتما با باس بالا بگیر! مثلا DDR2 PC2-8500 که باس این رمها 1066 هست! البته قیمتشون حدود 200 هزار تومان هست(2x1GB) با مارک OCZ ولی اگه تو خارج آشنا داری میتونی همین رم رو 70 تا 90$ بگیری یعنی کمتر از نصف!
    درکل برای سیستمی که شما میخواهید بنظر من 3 چیز خیلی مهم هست! CPU /مقدار رم و باس اون/ مادربورد بخصوص FSB اون! و اینم بگم که من از قیمت قطعات که نوشتی بیشتر از قسمت اولی ها اطلاعات دارم ولی با 5 میلیون میتونی 2تا سیستم برای این کارت بگیری! مگه اینکه بخوای کار گرافیکی در اندازه های شریک یا همچین چیزی کار کنی!!!!
    در مورد "آخه هرکدوم از فروشنده ها نظرات شخصی و موجودیه انبارشون رو پیشنهاد میدن" باید بگم که تجربه شخصی من اینه که فروشنده ها از مشخصات و کیفیت قطعاتی که میفروشن بی خبرن! و بیشتر مواقع قطعه ای رو پیشنهاد میدن که سود زیادتری براشون داره! و اگه از مشخصات یک قطعه خبر نداشته باشن فوری میگن تقلبی هست!و کیفیت قطعهرو با قیمت مشخص میکنند! یعنیقطعه ای که پولش بیشتره بهتر هست!(حداقل تو شهر ما که اینتوری هست! البته این نظر شخصی من هست و من قصد توهین به هیچ کس یا کسانی که تو کار کامپیوتر هستند رو ندارم!)
    و با 270 تا 290 هزار تومان هم میتونی یک CPU خیلی قوی بخری!
    در مورد مادر بورد هم میتونی 250 تا 350 یک مادر بورد درجه یک بگیری!
    درکل فکر نکنم این سیستمی که میخوای از مرز 3 میلیون بالا تر بره!
    دوست عزیز سلام
    واقعا تشکر می کنم از کمک هاتون
    من هم برای خود سیستم همین مبلغ رو در نظر دارم(حدود 3 تومان)

اما تجهیزات دیگه ای هست که یک مقداری گرون در میاد

من رم سوپر تلنت در نظرم بود(2*4)
    اما هنوز تصمیم نگرفتم
    مادر بورد هم از سری گیگا X48-DX6
    و CPU هم Q6600

به نظر شما این قطعات هماهنگی لازم رو دارند؟
    متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    واقعا تشکر می کنم از کمک هاتون
    من هم برای خود سیستم همین مبلغ رو در نظر دارم(حدود 3 تومان)

اما تجهیزات دیگه ای هست که یک مقداری گرون در میاد

من رم سوپر تلنت در نظرم بود(2*4)
    اما هنوز تصمیم نگرفتم
    مادر بورد هم از سری گیگا X48-DX6
    و CPU هم Q6600

به نظر شما این قطعات هماهنگی لازم رو دارند؟
    متشکرم
    در مورد رم نمیتونم نظر بدم چون تا حالا سوپر تالنت استفاده نکردم!ولی بنظر من بهتره روی فرکانس رم بیشتر مانور بده تا روی مموری رم! نظر من اینهکه 4GB با باس 1066 بهتره از 8GB با باس 800!!
    در مورد هماهنگی CPU با مادر بورد شک نکن!(CPU اینتل اگه با چیپ اینتل هماهنگ نباشه میخواد با کی هماهنگ باشه؟)
    مادر بورد از نظز چیپ خیلی خیلی قوی هست ولی اگه من بودم از محصولات ASUS بر میداشتم با همین چیپ!
    در مورد CPU هم بنظر من Q9300 بهتره! هم تکنولوژی بالاتری داره! و هم FSB بیشتری داره! درکل بهتره 60 هزار تومان بیشتر هزینه کنی ولی CPU از یک تکنولوژی بالاتری بگیری! اینطور نیست؟
    Last edited by babak_1386; 22-05-2008 at 17:50.

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام دوستان من یه هارد 160 مکستور sata داشتم که متاسفانه بدون هیچ دلیلی سوخت حالا از دوستان میخاهم منو رانمایی کنند که یه هارد خوب بگیرم.
    به نظر شما الان بهترین هارد موجود تو بازار تو مایه های 100000 تومن چیه .با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

1 هارد خوب

با سلام دوستان من یه هارد 160 مکستور sata داشتم که متاسفانه بدون هیچ دلیلی سوخت حالا از دوستان میخاهم منو رانمایی کنند که یه هارد خوب بگیرم.
    به نظر شما الان بهترین هارد موجود تو بازار تو مایه های 100000 تومن چیه .با سپاس فراوان
    این هاردها تو حدود 100 هزار تومان هستند!
    Hitachi-SATA 2 - 500 GB +
    ModelBranddocument.write(neg_specification_newline ('HITACHI'));HITACHI Seriesdocument.write(neg_specification_newline('De skstar P7K500'));Deskstar P7K500 Modeldocument.write(neg_specification_newline('HDP 725050GLA360 (0A35415)'));HDP725050GLA360 (0A35415) PerformanceInterfacedocument.write(neg_specificati on_newline('SATA 3.0Gb/s'));SATA 3.0Gb/s Capacitydocument.write(neg_specification_newline(' 500GB'));500GB RPMdocument.write(neg_specification_newline('7200 RPM'));7200 RPM Cachedocument.write(neg_specification_newline('16M B'));16MB Physical SpecForm Factordocument.write(neg_specification_newline('3. 5"'));3.5"
    قیمت: 90 هزار!
    Seagate-SATA2 - 500 GB +
    Specifications500 GBModel NumberST3500630ASInterfaceSATA 3.0Gb/sCache16 MBytesCapacity500 GBGuaranteed Sectors976,773,168PHYSICALHeight (max)26.1 mm (1.028 inches)Width (max)101.6 mm (4.010 inches)Length (max)146.99 mm (5.787 inches)Weight (typical)635 grams (1.40 pounds)PERFORMANCESpindle Speed7,200 rpmAverage latency4.16 msecRandom read seek time<8.5 msecRandom write seek time<10.0 msecRELIABILITYMTBF700,000 hoursAnnual Failure Rate0.34 % POWERMaximum start current, DC2.80 amps
    قیمت:95 هزار تومان
    MAXTOR-SATA 2 - 500 GB + / 32mb buffer
    Specifications500 GBModel NumberSTM3500320ASInterfaceSATA 3.0Gb/sCache32 MBytesCapacity500 GBGuaranteed Sectors976,773,168PHYSICALHeight (max)26.1 mm (1.028 inches)Width (max)101.85 mm (4.010 inches)Length (max)146.99 mm (5.787 inches)Weight (typical)543 grams (1.199 pounds)PERFORMANCESpindle Speed7,200 rpmAverage latency4.16 msecRandom read seek time<8.5 msecRandom write seek time<9.5 msecRELIABILITYAnnual Failure Rate0.34% POWERMaximum start current, DC3.0 amps
    قیمت:90 هزار تومان!
    در مورد اینکه کدوم بهتره من نمیتونم نظر بدم چون تا حالا فقط از مکستور استفاده کردم! و تاحالا هم مشکلی برام نداشته!

داره خودمونی میشه ghoroobegham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با توجه به سایر قطعاتت کرسیر و یا ژل به ترتیب گزینه های مناسبی هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا ار راهنماييت ممنونم ميشه قيمته دقيقشونو هم بگين ؟
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام...
    من ميخام يه هارد حدود 70 تا 80 هزار تومان بخرم. سامسونگ خوبه؟ قيمتاش چه جوريه؟

رم حدود 70 هزار تومان 2g چي خوبه؟

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

در مورد رم نمیتونم نظر بدم چون تا حالا سوپر تالنت استفاده نکردم!ولی بنظر من بهتره روی فرکانس رم بیشتر مانور بده تا روی مموری رم! نظر من اینهکه 4GB با باس 1066 بهتره از 8GB با باس 800!!
    در مورد هماهنگی CPU با مادر بورد شک نکن!(CPU اینتل اگه با چیپ اینتل هماهنگ نباشه میخواد با کی هماهنگ باشه؟)
    مادر بورد از نظز چیپ خیلی خیلی قوی هست ولی اگه من بودم از محصولات ASUS بر میداشتم با همین چیپ!
    در مورد CPU هم بنظر من Q9300 بهتره! هم تکنولوژی بالاتری داره! و هم FSB بیشتری داره! درکل بهتره 60 هزار تومان بیشتر هزینه کنی ولی CPU از یک تکنولوژی بالاتری بگیری! اینطور نیست؟
    آقا بابک سلام
    واقعا سپاسگذار کمک های شما هستم
    راستش قدیمی ها یک ضرب المثلی دارن برای وقتی که توی بازار شیر تو شیره
    میگن جنس رو باید به گروی ریش صاحبش خرید
    سخت افزار رو هم باید الان به گروی گارانتی و پشتیبانی اون خرید
    من چون یه کمی از پایتخت دور هستم باید قطعاتی بگیرم که پشتیبانی بشن مخصوصا تو شهر خودمون

من اصلا به کیفیت براند های evga یا XFX و امثال اینها شک ندارم اما نمایندگی معتبری رو توی شهرمون ازش نمیبینم
    برای همین Point of view رو انتخاب کردم
    جریان مادربورد هم به همین صورته

من تصمیم گرفتم 4 تا رم 1 گیگ 1066 بگذارم که هماهنگ تر باشه
    اما هنوز توی CPU موندم
    نمیدونم قیمت هاش چجوریه
    انتخاب خودم که Q6600 بود اما اکه بشه با 50 60 تومان چیز بهتری گرفت حتما این کار رو انجام میدم

بازم متشکرم
    یا علی
    Last edited by vioman; 23-05-2008 at 03:01.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام...
    من ميخام يه هارد حدود 70 تا 80 هزار تومان بخرم. سامسونگ خوبه؟ قيمتاش چه جوريه؟

رم حدود 70 هزار تومان 2g چي خوبه؟
    هارد : مدلهای 500 گیگ شرکتهای WD -Seagate - Maxtor - Hitachi حدود 80 تا 90 تومن هستند و ارزش خرید دارن.

در مورد رم هم من پیشنهاد میکنم OCZ با مدل dual channel 2GIG DDR2 - 800 - 2x1gig را باقیمتی بین60 تا 70 تومن تهیه کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •