من که کلا شبانه رو بی خیالش شدم
من که کلا شبانه رو بی خیالش شدم
من دوباره لینک رو میذارم شاید بعضیا جدیدا به جمع ما پیوسته باشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره مال منم مدام همینطور میشود هم تو روزانه وهم توشبانه.
زنگ زدم پشتیبانی معنای واقعی حق با مشتری رافهمیدم.
گفت زنگ بزن مرکز بدشم قطع کرد ودوباره که زنگ زدم گفت مشکل ما نیست.
من نمی دونم علت این رای گیری ها و اعتراض ها چیه...
به نظر من این نوع اعتراض فایده نداره.
هر شرکتی دنبال منافع خودش هست پس اگه مشتری هاش رو از دست بده مجبور می شه که دوباره سرویس های باکیفیت ارائه بده.
اکثر شرکت ها در ایران همین طور هستند.موقع شروع کار قیمت پایین و کیفیت عالی دارند ولی با هجوم مشتری فکر می کنند که مشتری هاشون دیگه ثابت هستند و هر کاری دلشون می خواهد می تونند بکنند.
در صورتی که که اکثرا می بینند که کور خوندند!!!
برای همین به نظر من دیگر از صبا اشتراک ندید خودتون رو راحت کنید!
(حیف که من تا یک ماه و نیم دیگه باید تحملشون کنم ....)
من که راضی هستم.
سرعت مرور وب که خوب هست و برای دنلود هم شبانه به خوبی کار می کند.
برای دانلود روزانه هم .... نمی شود همه چی را با هم داشت.
صبانت بهترین سرویس دهنده هستش من نمیدونم حالا دوستان چی میگن ولی صبا نت تو ایران دوم هستش
بهترین سرعت-کیفیت رو هم داره.
من با 128 تا 60 دانلود دارم.
شما عزیزم کجا زندگی می کنی ؟(مرکز مخابراتی رو هم بگو)
اگرما سرعت دانلود قبلش را نمیدیدیم چیزی نمی گفتیم.
ولی وقتی از55 رسیده به 5 شما میگی همه چیز را با هم نمی شه داشت.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از khodkar.ir، رئیس انجمن شرکتهای اینترنتی گفت: امروزه یکی از شاخصهای توسعه جوامع تعداد کاربران اینترنت پرسرعت ADSLاست و ایران در این زمینه در رتبه پایینی حتی در منطقه خاورمیانه قرار دارد.
مسعود ریاضیات در گفتوگو با مهر ضمن اشاره به کیفیت نامناسب خدمات اینترنتی در کشور گفت: به رغم تلاشهای زیادی که از طرف دولت و بخش خصوصی برای ارائه اینترنت پرسرعت به کاربران صورت گرفته است در خوشبینانهترین حالت فقط ۱۰۰هزار کاربر خطوط اینترنت پر سرعت ADSL در کشور وجود دارد که در مقایسه با تعداد کل کاربران رقم بسیار ناچیزی است.
وی با تاکید بر سرعت پایین اینترنت در سرویس دایل-آپ برای مصارف کاربران خانگی افزود: با کارتهای اینترنت فقط میتوان کارهای محدودی مانند باز کردن چند صفحه" وب" معمولی، چت و چک کردن پست الکترونیکی پرداخت. به عبارتی با این سرعت پایین اینترنت عملا استفاده از بسیاری از کاربردهای این شبکه مانند آموزش الکترونیکی امکانپذیر نیست.
رئیس انجمن شرکتهای اینترنتی ادامه داد: اینترنت، مهمترین عامل توزیع و نشر دانش در دنیا است در حالی که یک دانشگاه در یکی از روستاهای سوئد دارای حداقل یک ترابیت پهنای باند اینترنت است، دانشجویان ما حتی در بهترین دانشگاهها به دلیل سرعت پایین به زحمت میتوانند از امکانات آموزش مجازی و الکترونیکی استفاده کنند.
رئیس انجمن شرکتهای اینترنتی تاکید کرد: متولیان امر باید با فراهم کردن ظرفیت بالای پهنای باند اینترنت برای کشور، سامان دهی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی، کاهش قیمت اینترنت، اعمال نظارتهای موثر از طرف انجمنهای ذیربط، به روز کردن تجهیزات مخابراتی و حذف محدودیتهای فعلی به افزایش سرعت و کیفیت اینترنت برای کاربران نهایی بپردازند
وقتی میگم ما بدبختیم نگید نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)