توي WORD بريد منوي FILE/PAGE SETUP و بعد گزينه هاي TOP و BOTTOM را به مقدار 1 تغيير بدهيد......
توي WORD بريد منوي FILE/PAGE SETUP و بعد گزينه هاي TOP و BOTTOM را به مقدار 1 تغيير بدهيد......
سلام دوستان.من آراز. یک چاپگر از نوع brother 8820dدارم.روی صفحه lcd آن خطای change drom نمایش داده میشه.میخوام درام رو reface کنم.لطفا منو راهنمایی کنید.(آموزش نحوه reface drom)
Last edited by آراز رایان; 22-05-2008 at 10:00.
عزيز اگر بار اول و تجربه اي نداري بهتره بدي به تعميركار برات اين كار را بكنه.....
نميگم سخته ولي درام قسمت مهم پرينترتون هست مخصوصا پرينتر شما....
سلام دوستان
بقول دوستمون اگر دست به آ چاری از روی User manual میتونی عوضش کنی
این لینکش
خوب اینم لینک خود فایل PDFکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خوندمش کاری نداشت توی صفحه 386 توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی بعدش باید drum life و clear کنی توی step 6و7و8 نوشته دقیقا
ولی اگه این کاره نیستی و میترسی دستت کثیف شه
بهتره ببریش برات عوضش کنن نمایندگیشم اگه الان باشه نیکاسا بود
نمیدونم که اینم مثل HP قلابی و ریمارک داره یا نهبه هر حال حواست باشه ما هم از دور تشویقت
میکنیم موفق باشی
رامین
با سلام
دوستان من می خواستم یک اسکنر بخرم با قابلیت Adf با قیمت حداکثر 150 هزار تومان ولی هرچی گشتم چنین اسکنری با این قیمت پیدا نکردم بنابراین تصمیم کرفتم یک چند کاره بخرم . مدل انتخابی خودم اچ پی 5610 هست
حالا میخواهم نظر شما را بدانم .لطفا اگر انتخاب بهتری هست راهنمای کنید. آیا گارانتی ایران اچ پی خوبه؟
با تشکر
با اينكه من با دستگاه چند كاره مخالف هستم ولي اين مدل بد نيست..
البته اگر كارتون با اسكنر زياد هست بهتر بيخيال دستگاه چند كاره بشيد (اين را به اين دليل ميگم كه گفتيد ADF ميخواهيد)
اقا امین ممنون از راهنمایتون اسکن من زیاد نیست یعنی ممکن یه زور بخواهم 30 ، 40 صفحه اسکن کنم ولی ده روز هیچی اسکن نکنم. پرینت ام حدودا ماهی 200 هست.
حلا با کدوم گارانتی بگیرم بهتره؟
دوست عزیز سلام
من حدودا 2 ماه پیش یه دونه از سری 5610 گرفتم
کارایش بد نیست
در حد خودش عالیه، فقط اگه با اسکنر میخوایی کارهای خیلی حرفه ای انجام بدی خیلی جواب نمیده اما پرینترش قابل تبدیل به فتوپرینتره
اما در کل انتخاب خوبیه با توجه به اینکه قیمتش 2 رقمی شده
من دیروز قیمت کردم شده بود 99 تومان!
فقط من خودم یه سوال در مورد انتخاب پرینتر لیزری رنگی داشتم
از بین پرینترهای CLP 300-300N-350-510 کدامشون به صرفه تر و بهتره؟
متشکرم
موفق باشید![]()
Last edited by vioman; 24-05-2008 at 17:15.
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون . فقط می تونم بپرسم با چه گارانتی گرفتی ؟
اخه چون اچ پی نمایندگی رسمی تو ایران نداره می خواستم بدون گارانتی کدوم شرکت بهتره؟
ایران اچ پی 92 میده ولی نمیدونم گارانتی خوبی هست یا نه؟
با تشکر
من همین سوال رو از فروشنده پرسیدم، گفتم گارانتیش چیه؟
گفت من!
راستش من چند سال پیش یه HP1010 گرفته بودم با گارانتی ایران اچ پی اما اگه بدون گارانتی میگرفتم سنگین تر بودم
چون درامش خراب شد اصلا پشتیبانی نکردن
شاید الان بهتر شده باشه
رو همین حساب من گارانتی فروشنده رو قبول کردم ،زیر فاکتور هم ذکر کرد که خودش 1 سال گارانتی میکنه
از قدیم گفتن 1 دهکده آباد بهتر از 100 تا شهر خرابه
موفق باشید
یا علی![]()
Last edited by vioman; 24-05-2008 at 21:27.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)