نوشته شده توسط
sepid12ir
من منتظر جواب هستم، ولی از طرفی سوال دیگه ای دارم، راستش اینروزا خیلی به جمله ها دقت میکنم و برا همین سوال زیاد پیش میاد برام
این جمله درسته؟: Do you mind stopping playing Piano?l
نوشته شده توسط
peyman1987
Hi
I think it's not correct to say that.
Maybe it will be better to say:
1- Do you mind to stop playing piano?
2- Do you mind stopping to play piano?
You have to use either a gerund ( second one ) or an infinitive ( first one ).
Gerund is a noun + ing ( not all of nouns can make a gerund )
An infinitive is a verb proceeded by to
But neither of them seem correct

, as far as I know after "Do you mind" we can never have Infinitive n I myself think this should be correct:
Do you mind stop playing football?l
Do you mind stopping playing piano ?
به نظر من صحیح ترین شکل این جمله همینه ! برای این جمله باید دو حالت رو بررسی کنیم
1- شکل صحیح stop
2- شکل صحیح play
یعنی باید ببینیم ing فرم صحیح تره یا شکل مصدری (infinitive)
فعل اصلی این جمله mind هست و mind از جمله افعالی هست که فعلی که بعدش می یاد باید به صورت Ing فرم باشه (مثل افعال avoid,keep,resist, deny, can’t help, omit , …) خب ! پس تا اینجا می فهمیم که stop باید به صورت ing فرم باشه نه مصدر !
Do you mind stopping …..
حالا می ریم سراغ play ! که فعل قبلش stop هستش ، stop از جمله افعالی هست که فعل بعدش هم می تونه به صورت Ing فرم باشه و هم infinitive .
حالا تفاوت این دو تا چیه ؟! وقتی بعد از stop ، فرم Ing رو استفاده می کنیم به معنی اینه که یه کاری که در حال جریان بوده (یه عملی) رو می خوایم متوقف کنیم ، مثلاً وقتی می گیم :
He stopped eating یعنی شخص عمل خوردن رو متوقف کرده (از خوردن دست کشیده !)
ولی وقتی می گیم :
He stopped to eat یعنی شخص یه عمل دیگه ای رو متوقف کرده تا عمل خوردن رو شروع کنه (مثلاً دست از کار کشیده تا بره غذا بخوره !)
در این جمله هم حالت محتمل تر playing هست یعنی می خواد عمل نواختن پیانو رو متوقف کنه ، (نه اینکه یه کاری رو متوقف کنه تا پیانو بزنه !)
پس با این حساب میشه :
Do you mind stopping playing piano ?