تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 229 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ببخشید؛ منظورتون اینه که چیو ببینن؟!

دوست عزیز!

خیلی عذر می‌خوام؛ ولی این طرز حرف زدن اصلن درست نیس

خود من که از صبانت اشتراک گرفتم، سرعت دانلودم فعلن کم نشده، اون اعتراض‌نامه رو هم فقط به دلیل اینکه چند نفر از دوستام شاکی بودن، امضا کردم؛ وگرنه من (فعلن) مشکلی ندارم...

همین‌طور امکانش هست که این کاربر (SABANET) هم اوضاع اینترنتش مثل من باشه

ممنون می‌شم اگه تو پست‌هاتون احترام سایرین رو نگه‌دارین

موفق باشی : مـحـمـو د
    من قصد توهین ندارم ولی دوستان خودشون قضاوت کنند.کاربری که تا بحال حتی یک پست نزده.حالا تو این اوضاع میاد اسم خودش را میزارد sabanet , و تو اولین پست قربون صدقه صبا میره اگه جیره بگر صبا نیست پس چیه؟
    تازه من به هر نمایندگی صبا که زنگ زدم کم شدن سرعت را در کاربران تائید کردن حالا چه جوری مال شما کم نشده عجیبه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

حتی اگه سرعت صبا درست شود من دیگه ازشون سرویس نمیگیرم.چون با دوروغاشون به شعور مشترکان توهین میکنند.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

تازه من به هر نمایندگی صبا که زنگ زدم کم شدن سرعت را در کاربران تائید کردن حالا چه جوری مال شما کم نشده عجیبه
    عزیز برای من هم کم نشده ، به همین دلیل هم بودکه نمی گفتم که مبادا اینجوری بریزید رو سرمون !!
    خوب وقتی سرعت عادی هست چه لزومی داره که بگیم کم شده ؟
    من که کاملا راضی هستم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه merlin001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

خوش به حال بعضی ها
    ما که دیگه باید دار فانی رو وداع بگیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان اگر سرعت برای بعضی ها هنوز خوبه این نشون میده که صبانت برای بعضی مناطق سرعتو میاره پایین شاید نوبتی باشه من که باهاشون صحبت کردم گفتند سرعت همینطوری می ماند و اگر سرعت بیشتر میخواهی سرویس های بالاترمون بگیر به هر حال از فکسی که تقریبا 3 ماه قبل از صبا اومده نشون داده که صبا برای بعضی جاها سرعت نوبتی میاره پایین تا علاوه بر خالی کردن پهنای باند و خدمات به مشتریان جدید ببینه با این کار مشتریان تمایل به استفاده دارند(با سرعت پایین)
    فعلا که نوبت ما شده انگار اما من با جوابی که از نماینده صبا شنیدم و جوابی که از خود صبا دیدم متوجه شدم شعار حق با مشتری است را همین جوری برای قشنگیه
    Last edited by golden111; 16-05-2008 at 05:28.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

صبانت اوايلي كه اومد سرعتش خوب بود ولي كم كم كه گذشت همين جور داره سرعتش روز به روز كمتر ميشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اون دوستی که از فن آوا صحبت میکرد.لطفا بگه سرعت دانلود 128 اش چقدر است.اگر خوبه از این به بعد از اونجا سرویس بگیریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اون دوستی که از فن آوا صحبت میکرد.لطفا بگه سرعت دانلود 128 اش چقدر است.اگر خوبه از این به بعد از اونجا سرویس بگیریم؟
    من سرویس 1024 رو داشتم و این اواخر 512 ، 1024 ، KB 105 و 512 ، 54 KB/s سرعتش بود . دوستانی که 128 داشتند سرعتشون 24 KB/s بود . یک ذره هم نوسان نداشت مگر به خاطر سایتش ، مثلا راپید شیر یا مایکروسافت اصلا نوسان نداشت . از ساعت 2 تا 7 صبح هم مجانیه . مثل این صبای دو دوزه باز اعلام نمی کنه تا 7 رایگان بعد از 6 نذاره وصل شی یا هر یک ساعت یک بار قطعت کنه . من که سه ساله خیلی باهاش حال می کنم برای تمام فامیل هم گرفتم !!! حالا هم تا یک ماه این صبای لعنتی تمام بشه بر می گردم به دوران طلایی فن آوا !!
    شرکتی که اینقدر بی صاحب و بی برنامه باشه اگر سرعتش هم برگرده ، من که دیگه بر نمی گردم ، ما رو کرده موش آزمایشگاهی ، فکر کرده با یک مشت بچه طرفه که هیچی از اینترنت سر در نمی یارند ، هم خودشون هم نمایندگی هاشون تا حالا یک ذره ارزش برای مشترکانشون قائل نبودند که یک توضیح درباره وضع پیش آمده بدهند و حداقل با جرات بگویند از این به بعد سرعت همینه . فقط اون شعار مضحک تویه سایتشون دیده می شه " همیشه حق با مشتری است " .
    یک حق و یک مشتری بهتون نشون بدیم که حظ کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by alsa1001; 16-05-2008 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من سرویس 1024 رو داشتم و این اواخر 512 ، 1024 ، KB 105 و 512 ، 54 KB/s سرعتش بود . دوستانی که 128 داشتند سرعتشون 24 KB/s بود . یک ذره هم نوسان نداشت مگر به خاطر سایتش ، مثلا راپید شیر یا مایکروسافت اصلا نوسان نداشت . از ساعت 2 تا 7 صبح هم مجانیه . مثل این صبای دو دوزه باز اعلام نمی کنه تا 7 رایگان بعد از 6 نذاره وصل شی یا هر یک ساعت یک بار قطعت کنه . من که سه ساله خیلی باهاش حال می کنم برای تمام فامیل هم گرفتم !!! حالا هم تا یک ماه این صبای لعنتی تمام بشه بر می گردم به دوران طلایی فن آوا !!
    شرکتی که اینقدر بی صاحب و بی برنامه باشه اگر سرعتش هم برگرده ، من که دیگه بر نمی گردم ، ما رو کرده موش آزمایشگاهی ، فکر کرده با یک مشت بچه طرفه که هیچی از اینترنت سر در نمی یارند ، هم خودشون هم نمایندگی هاشون تا حالا یک ذره ارزش برای مشترکانشون قائل نبودند که یک توضیح درباره وضع پیش آمده بدهند و حداقل با جرات بگویند از این به بعد سرعت همینه . فقط اون شعار مضحک تویه سایتشون دیده می شه " همیشه حق با مشتری است " .
    یک حق و یک مشتری بهتون نشون بدیم که حظ کنید .

کد:
    کد:
    کد:
    اگه این جوری که تو میگی باشه خدایه.فقط نمیدنم چرا به اندازه صبا و پارس انلاین و... اسم در نکرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای من سرعت کم نشده ( تهران). ولی یه هفتست که برای کانکت شدن چند بار باید تلاش کرد!
    امروز هم دی سی شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •