اون دوستی که از فن آوا صحبت میکرد.لطفا بگه سرعت دانلود 128 اش چقدر است.اگر خوبه از این به بعد از اونجا سرویس بگیریم؟
من سرویس 1024 رو داشتم و این اواخر 512 ، 1024 ، KB 105 و 512 ، 54 KB/s سرعتش بود . دوستانی که 128 داشتند سرعتشون 24 KB/s بود . یک ذره هم نوسان نداشت مگر به خاطر سایتش ، مثلا راپید شیر یا مایکروسافت اصلا نوسان نداشت . از ساعت 2 تا 7 صبح هم مجانیه . مثل این صبای دو دوزه باز اعلام نمی کنه تا 7 رایگان بعد از 6 نذاره وصل شی یا هر یک ساعت یک بار قطعت کنه . من که سه ساله خیلی باهاش حال می کنم برای تمام فامیل هم گرفتم !!! حالا هم تا یک ماه این صبای لعنتی تمام بشه بر می گردم به دوران طلایی فن آوا !!
شرکتی که اینقدر بی صاحب و بی برنامه باشه اگر سرعتش هم برگرده ، من که دیگه بر نمی گردم ، ما رو کرده موش آزمایشگاهی ، فکر کرده با یک مشت بچه طرفه که هیچی از اینترنت سر در نمی یارند ، هم خودشون هم نمایندگی هاشون تا حالا یک ذره ارزش برای مشترکانشون قائل نبودند که یک توضیح درباره وضع پیش آمده بدهند و حداقل با جرات بگویند از این به بعد سرعت همینه . فقط اون شعار مضحک تویه سایتشون دیده می شه " همیشه حق با مشتری است " .
یک حق و یک مشتری بهتون نشون بدیم که حظ کنید .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: