دوست عزیز اون JetRam مدل اون رمهای Transcend هست نه چیپشونچیپشون برای کمپانی Elpida هست به گمونم تا اونجا که یادمه (چون قبلا یبار استفاده کردم) رمم کاملا معمولیه با تاخیر 5-5-5 , حالا مثلا چه چیز خاصی شما از این رم دیدی ؟
دوست عزیز اون JetRam مدل اون رمهای Transcend هست نه چیپشونچیپشون برای کمپانی Elpida هست به گمونم تا اونجا که یادمه (چون قبلا یبار استفاده کردم) رمم کاملا معمولیه با تاخیر 5-5-5 , حالا مثلا چه چیز خاصی شما از این رم دیدی ؟
Last edited by Bracket; 15-05-2008 at 01:00.
هيچ فرقي نميكنه
من میخام یه هارد 160gb بگیرم
مدل مادربوردم هم gigabayte
مدل ga-8l848p هست
ایا هارد sata روش نصب میشه
جوب منم اگه میشه بدید
مادربرت Sata 1 ساپورت ميكنه
الان هادرهاي تو بازار همه Sata 2 هستند ولي معمولا ساتا 2 ها به ساتا 1 ها ميخورند تو بعضي از موارد هم مجبوري موقع نصب ويندوز با زدن F6 و گذاشتن فلاپي درايور ساتا رو معرفي كني وگرنه سيستم هارد رو نميشناسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد 250 اختلاف قيمتي با 160 نداره 250 بگير.
خوب چه مارکی بگیرم خوبه درضمن اگه میشه قیمت 250gb و 160gb رو هم بنویسید
250 maxtor sata2 قيمتش 50-55
وسترن ديجيتال 250ش حدود 55 هست.
دوستان می خوام یه هارد اسکازی با ظرفیت زیر 50 گیگ رو با یه هارد معمولی مثلا 500 گیگ ببندم
اولی برا ویندوز و فایل های سیستم و دومی برا فایل های دیگه
نظرتون در این مورد چیه ؟
هاردهای اسکازی اصلا برای مصرف خونگی به صرفه نیستند. به نظر من اگه سرعت بالا می خوای یک هارد 74 گیگابایتی WD RaptorX بگیر و یک هارد 500. در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.
فرق رپتور با اسکازی چیه ؟ ( غیر از اینکه اسکازی بعنوان تنظیم کننده ی سرعت گذرگاه برای هاردهایی که بهش وصل هستن عمل میکنه )
منظور از این چیه ؟
در صورتی که آرشیو اطلاعات نداری می تونی به RAID0 هم فکر کنی.
کلا این ایده خوبه ؟
مشکل پیچیده ای که نخواهد داشت ؟
74 فکر کنم گرون باشه و برای یه ویندوز ویستا زیاد هست
نظر من حداکثر 60 گیگ هست
راستی شما از هاردهای 640 گیگ جدید وسترن خبر داری ( تو بازار دیدیش ؟ )
صدای اینا چطوریاس ؟
Last edited by MaSoOd; 16-05-2008 at 13:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)