آکسفوردی که من داریم یک گلوسری نیست ! هم اکسفورد هم وبستر نصاب بابیلون هستند .. یعنی در درون بابیلون 5 نصب میشند ! ... یک راهی به ذهنم رسیده .. اگر عمل کرد عنوان میکنم اینجا
ممنون
آکسفوردی که من داریم یک گلوسری نیست ! هم اکسفورد هم وبستر نصاب بابیلون هستند .. یعنی در درون بابیلون 5 نصب میشند ! ... یک راهی به ذهنم رسیده .. اگر عمل کرد عنوان میکنم اینجا
ممنون
احتمالن با winrar می تونید دیکشنری ها رو بدست بیارید![]()
lممنونم از راهنماییت .. بعد از اکسترکت کردن ..گلوسری هاشو گرفتم ..
خیلی سپاسگزارم
========
حل شد و بسیار سپاسگزارم از کمکتون
Last edited by Master; 05-04-2008 at 09:46.
پچ تیم آنریل از AlphaPatcher
برای 7.0.3.13
بابیلون بعد از کرک دیگر پنجره Dictionary Detail را نشان نمی دهد.
درود
یک کرک دارم با آیکون جمجمه (پرچم دزدان دریایی) که نرم افزار بابیلون 7.13 را برایم فعال نگه می دارد ولی یک ایراد دارد، و آن این است که بعد از اجرای کرک دیگر نمی توانم روی یکی از دیکشنریها بروم و گزینه About را بزنم تا جزئیات و اطلاعات دیکشنری از قبیل اینکه چه تعداد لغات دارد و دیگر موارد را ببینم.
آیا کرکی به غیر از این که من دارم هست که بابیلون را علاوه بر فعال سازی و اکتیو کردن این ضعف و مشکل را نداشته باشد؟
با سپاس فراوان
بدرود
درود سریال نامبر برای گلوسریهای زیر را میخواستم:
oxford_concisethesaurus_concisedictionary
webster_dict_thesaurus
britannica_concise_encyclopedi
تست کردم...
کرک unreal این مشکل رو نداره. از پست اول بگیرید.
از کرک های پست اول استفاده کنید نیازی به سریال مجزا برای دیکشنری های تجاری نیست...
ممنــون![]()
دوستان من Babylon 6.0.0.29 رو دانلود کردم ولی موقع نصب یوزر نیم و کد می خواد کسی اونو نداره بذاره...
ممنون
سلامدوستان من Babylon 6.0.0.29 رو دانلود کردم ولی موقع نصب یوزر نیم و کد می خواد کسی اونو نداره بذاره...
ابتدا با این سریال ها بابیلون را نصب کن و بعد از نصب برنامه را کلا ببند و با این PATCH اون را کرک کن تا با آپدیت و اتصال به اینترنت سریالش از کار نیفته
User Name: Mary Lundberg
License Code: 7430CPN49Y24TAK5PKFF579BBXNDJYA
User Name: iecdev.com
License Code: Z7FPUVSG0KXFCZH8XZRSJT
BaBYlOn 6.X & 7.X PATCH (( کرک طلایی ))
لینک دانلود :
لینک کمکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
من دیکشنری فارسی به انگلیسی را از ادرس زیرگرفتم و نصب هم کردم و در لیست دیکشنریهام هم هست ولی وقتی یه کلمه فارسی مینویسم انگلیسیش را بر نمیگردونه و خطای No matches were found را میدهدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه دیکشنری من 7.0.3(r13) است و با patch هایی که دوستان در صفحه اول دادهاند کرک کردم(برای انگلیسی به فارسی مشکلی ندارد)
در ضمن بعضی از لغت نامه ها را که میخواهم دانلود کنم وقتی روی دانلود کلیک میکنم چیزی دانلود نمیشود و فقط یه صفحه با فونت درهم باز میشود و یه پیغام میاد که صفحه باید بسته شود
ایا مشکل از اینترنت اکسپلورر است ؟
ممنون از توجه دوستان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)